Ali Ünal 23 Şubat 2022 Paylaş 23 Şubat 2022 Öncelikle herkese merhaba, Uzun süredir araştırma ve inceleme yaptığım bir konuda sizlerin fikirlerine ihtiyacım oldu. Şu an 2013 Jetta 1.2 TSI Highline araç sahibiyim. 2020 Mart ayında aldığım aracı satıp üzerine 100 150 bin daha ekleyerek bir araç alma düşüncesindeyim. D segment araçlara sıçramak gibi bir düşünceye kapıldım ve bu konuda 2015 sonrası model olmak kaydıyla mondeo insignia talisman s60 gibi araçları araştırıyorum. Yeni alacağım araç otomatik olsun istiyorum. yakıt konusunda çok ince hesaplar peşinde değilim ama malum son akaryakıt fiyatlarında biraz da olsa düşünmek gerekiyor. Aracı aldığımda 98.300 km de idi şu an 133.400 oldu yani yılda 18 bin km civarı yol yapıyorum çok sıkışık trafikte kullanma oranı düşük genelde uzun yol kullanımım oluyor. Şu anki aracımda 6 aylık 256 TL gibi bir MTV ödemesi var. D segmentte bu fiyatları bulamayacağız ama 2.0 ünitelerin vergisini de göz önüne alınca 1.5 - 1.6 gibi ünitelerde bir şey olması mantıklı geliyor. Alacağım araç mümkünse full donanım olacak. ford için titanium, volvo için advance, talisman için icon gibi. Araçtan beklentilerin nelerdir diye soracak olursanız, sırasıyla güvenlik, konfor, minimum sorun, ekonomi diyebilirim. aracın teknolojik olarak dolu olması tercihimdir. ön cam ısıtma, koltuk ve direksiyon ısıtma, bluetooth, hız sabitleyici gibi. Son olarak da passat, superb gibi vw grubu araçlara bakmıyorum. büyük konuşmak gibi olmasın ama bir daha da vw alacağımı sanmıyorum. araç çok mu sorun çıkardı derseniz cevabım hayır. bakımdan bakıma sanayiye gittim. yağını suyunu yakıtını koy devam et modunda sıkıntısız bir kullanım süremiz oldu ancak 2013 model ve highline araçta bixenon far opsiyon, bluetooth opsiyon gibi herşeyi ek para olması fazlasıyla canımı sıktı. comfortline dan farkı led arka stop, elektrikli katlanır ayna ve hız sabitleyici. aynı model yılında focus trendx de bile hız sabitleyici standart iken jetta da highline olmazsa hız sabitleyici yok. VW den uzak durmamın diğer bir sebebi de toplum olarak fiyat performans tabirini yanlış yorumluyor olmamız. aynı paraya alınacak bir passat ile mondeo arasında uçurum donanım farkı oluyor. Aldığım araca 5 sene veya daha fazla binerim diye düşünüyorum. D segment dışında C-Max ve suv gruplarına da bakıyorum. Suv olduğunda model yılı aralığını biraz daha açmak gerekiyor ama oralardan da tavsiye alabilirim. yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim. değerli görüşlerinizi bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 23 Şubat 2022 Paylaş 23 Şubat 2022 Merhaba, Aracınızı kaça satmayı düşünüyorsunuz yani üzerine eklediğinizde ne kadar bir bütçe ortaya çıkacak buna göre daha kolay bir tavsiye verilebilir. Yani bütçe nedir? Yılda 18.000 km tamamen benzinde kullanım için ekonomik bir seçim olmayabilir. Mondeo'da 1.5 ecoboost lar var yakıtı 10 litre civarı olur. 2.0 tdci'ler ise 7-7.5 arası yakar. Ancak arasında ciddi fiyat farkı vardır bu iki arabanın. Ön cam ısıtma ise kaç arabada var bilmiyorum açıkçası. 1 Yorum bağlantısı
Ali Ünal 23 Şubat 2022 Yazar Paylaş 23 Şubat 2022 Harun Kocaçalışkan yazdı: Merhaba, Aracınızı kaça satmayı düşünüyorsunuz yani üzerine eklediğinizde ne kadar bir bütçe ortaya çıkacak buna göre daha kolay bir tavsiye verilebilir. Yani bütçe nedir? Yılda 18.000 km tamamen benzinde kullanım için ekonomik bir seçim olmayabilir. Mondeo'da 1.5 ecoboost lar var yakıtı 10 litre civarı olur. 2.0 tdci'ler ise 7-7.5 arası yakar. Ancak arasında ciddi fiyat farkı vardır bu iki arabanın. Ön cam ısıtma ise kaç arabada var bilmiyorum açıkçası. arabam 300-320 bin civarına satılıyor. bütçeyi 450 bin gibi düşünelim. mondeo 1.5 ecoboost larda yakıt konusu düşündürüyor yoksa gırtlak dolu bir araba ve deneme sürüşlerimde sıfır dış ses, kasis ve çukur geçişlerinde iyi sönümleme çok hoşuma gitmişti. 1.6 tdci larda otomatik seçeneği olsa idi muhtemelen seçim daha kolay olurdu ama fordun ilginç satış prensipleri işte. ön cam ısıtma ise mondeo ve c-max te gördüm sadece bide opel astra da falan kış paketi adı altında vardı sanki. ön cam ısıtma olmazsa olmazım değil aynı şekilde koltuk ısıtmalar falan da. hız sabitleyici ve bluetooth olsun yeterli bana ama orada bahsettiğim gibi aynı para olan iki araç için birinde var diğerinde yok ise o zaman tercih meselesi olabiliyor. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Şubat 2022 Paylaş 23 Şubat 2022 Yazdıklarınıza göre gelişigüzel bir arama https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-2015-d2-advance-110bin-km-987529920/detay Yorum bağlantısı
Ali Ünal 23 Şubat 2022 Yazar Paylaş 23 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: 508 peugeot bakmadım hiç. sanırım biraz daha güvenmem gerekiyor markaya. 2016 model full donanım partner ile köpeğe çarptık sol ön tampon tarafından. aracın debriyaj halatı koptu ve birkaç parça daha değişimi ile o zaman 15 bin tl masraf çıkarmıştı kasko ya (radyatör ve birkaç motor içi parçası. çamurluklarda bi şey yoktu) . aynı şekilde jetta ile yaptığımız kaza da ise sadece tampona boya yaptırmak yeterli oldu. Tamer Topaç yazdı: S60 gerçekten güzel araba ama fiyat aralığımda temizini bulmak çok zor gibi. 1.6 dizel ünite ve otomatik seçeneğide var üstelik. sıkı inceleme altında tuttuğum araçlardan Yorum bağlantısı
Ali Ünal 23 Şubat 2022 Yazar Paylaş 23 Şubat 2022 Tamer Topaç yazdı: Yazdıklarınıza göre gelişigüzel bir arama https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-2015-d2-advance-110bin-km-987529920/detay öncelikle teşekkür ederim. burada ilandan daha çok kullandığınız yada etrafınızda görüp ilgilendiğiniz fikriniz olan arabalar hakkında yorumlarınızı öğrenmek isterim. vw grubu dışında benim belirtmeyi unuttuğum yada aklıma gelmeyen atladığım araçlarıda söyleyebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Ali Ünal 23 Şubat 2022 Yazar Paylaş 23 Şubat 2022 Evren Erakçora yazdı: 300bin ediyor mu? Maşallah . piyasa çok kötü. zamanında almasaydık bi daha alamazdık heralde böyle araçları. 40 bine sattığım focus mk1 i şu an 130 bine satıyor alan kişi. arabası olmayan için araba almak hayal gibi bi şey oldu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Şubat 2022 Paylaş 23 Şubat 2022 Ali Ünal yazdı: 2016 model full donanım partner ile caddy ile çarpılsa şanzıman yanındaki şase de eğilebilirdi, kamyonetler biraz farklı Yorum bağlantısı
Ali Ünal 23 Şubat 2022 Yazar Paylaş 23 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: caddy ile çarpılsa şanzıman yanındaki şase de eğilebilirdi, kamyonetler biraz farklı söylediğiniz de haklı olabilirsiniz lakin aman aman bi kaza değildi bahsettiğim, hatta arabaya dışarıdan bakınca hasar bile gözükmüyordu alt taraftaki ıslak zemin dışında ama araç hareket te etmiyordu sonra çekici ile servise götürüldü araç ve debriyaj halatı radyatör gibi parça değişimleri neticesinde 15 bin hasar kaydı yazdı araca. yetkili servis abartması fiyatlar olacaktır muhakkak ama debriyaj halatı kopması ilginç gelmişti bana o zaman. radyatör ve diğer parçalar kabul edilebilir bi nebze. daha önce de dediğim gibi güzel estetik araçlar yapmaya başladı peugeot ama benim biraz daha güvenmem gerek sanırım. teşekkür ederim yorumunuz için Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 23 Şubat 2022 Paylaş 23 Şubat 2022 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2017-opel-insignia-grandsport-excellence-98.000km-998264666/detay güzel araba buna bakılabilir.Sunroof olsaydı tam olurduda böylede iyi bence. Yorum bağlantısı
Ali Ünal 23 Şubat 2022 Yazar Paylaş 23 Şubat 2022 Ahmet Türedi yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2017-opel-insignia-grandsport-excellence-98.000km-998264666/detay güzel araba buna bakılabilir.Sunroof olsaydı tam olurduda böylede iyi bence. özellikle motor olarak çok beğendiğim bir araç. ancak daha önceki tecrübelerim opel markasına mesafeli durmamı söylüyor o nedenle araştırma safhasındayım henüz. etrafımda örnek bir araç bulup test etme fırsatı bulursam daha net fikirlerim olacaktır bu konuda. opel astra marka araç ile seyahat ederken yağmur yağmaya başladı silecekleri çalıştırmak istedik ancak silecekler çalışmadı. sonra o yağmur altında binbir zorlukla eve gittik. ertesi gün özel opel servisine gittik ve silecek motoru yanmış dedi. silecek motoru damı yanarmış şeklinde tepki vermiştik o zaman. opel özel servisinin dediği hala aklımdadır. opel araçları satarken değil yedek parçadan kar etmek üzere üretir demişti. nerede duyulmadık arıza varsa opel markalardan denk geldi ondan sonra da hep. belkide algıda seçicilik yaptım bu konuda. d segment için bu böyle değildir diye düşünüyorum o yüzden insignia yı listeme aldım bakalım araştırmaya devam. teşekkür ederim yorumunuz için. Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 23 Şubat 2022 Paylaş 23 Şubat 2022 Ali Ünal yazdı: özellikle motor olarak çok beğendiğim bir araç. ancak daha önceki tecrübelerim opel markasına mesafeli durmamı söylüyor o nedenle araştırma safhasındayım henüz. etrafımda örnek bir araç bulup test etme fırsatı bulursam daha net fikirlerim olacaktır bu konuda. opel astra marka araç ile seyahat ederken yağmur yağmaya başladı silecekleri çalıştırmak istedik ancak silecekler çalışmadı. sonra o yağmur altında binbir zorlukla eve gittik. ertesi gün özel opel servisine gittik ve silecek motoru yanmış dedi. silecek motoru damı yanarmış şeklinde tepki vermiştik o zaman. opel özel servisinin dediği hala aklımdadır. opel araçları satarken değil yedek parçadan kar etmek üzere üretir demişti. nerede duyulmadık arıza varsa opel markalardan denk geldi ondan sonra da hep. belkide algıda seçicilik yaptım bu konuda. d segment için bu böyle değildir diye düşünüyorum o yüzden insignia yı listeme aldım bakalım araştırmaya devam. teşekkür ederim yorumunuz için. Açıkcası araç işi şans işi biraz da .Ben şuandada Opel kullanıyorum.Sorun yaşamadım.Daha önce 1.6 t insignia vardı ondada sorun yaşamamıştım.Yani silecek motoru ile araca değer biçlmez ama yinede siz bilirsiniz. Opel motor ve otomatik vitesi genellikle sorunsuzdur.Elektronik sorunlar genelde opel vectra da yaşanmıştı.Ustaya giden arızalı araçlarda sanırsam en az 10 yılını doldurmuş bakımsız araçlardır Yorum bağlantısı
Ali Ünal 23 Şubat 2022 Yazar Paylaş 23 Şubat 2022 Ahmet Türedi yazdı: Açıkcası araç işi şans işi biraz da .Ben şuandada Opel kullanıyorum.Sorun yaşamadım.Daha önce 1.6 t insignia vardı ondada sorun yaşamamıştım.Yani silecek motoru ile araca değer biçlmez ama yinede siz bilirsiniz. Opel motor ve otomatik vitesi genellikle sorunsuzdur.Elektronik sorunlar genelde opel vectra da yaşanmıştı.Ustaya giden arızalı araçlarda sanırsam en az 10 yılını doldurmuş bakımsız araçlardır çok haklısınız şans işi tamamen. silecek motoru ile araca değer biçmekten ziyade astra corsa kullanan arkadaşlarım var. şikayetleri motor ve şanzıman olmuyor ama ilk defa duyduğum yada oda mı bozulurmuş dediğim arızalar oluyor. hepsi araçlarından memnunlar sonuç olarak. benim mesafeli olmam o zamanki ustanın söyledikleri ve etrafımda duyduklarım. insignia kullanan arkadaşım olmadı yani içine binip test etme şoför koltuğuna oturma gibi eylemlerim olmadı o nedenle araştırmalarım devam ediyor. özet olarak opel markası iyidir güzeldir ama araştırma işini iyi yapmak gerek diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ali Can Ebren 23 Şubat 2022 Paylaş 23 Şubat 2022 Mondeo en ideal seçenek bence hem boyut hemde konfor hemde fiyat olarak Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 23 Şubat 2022 Paylaş 23 Şubat 2022 Ali bey merhaba. Kullandığımız araçların bize hediye ettiği bazı şeyler vardır. Bu hediyeleri fark etmeden kabul eder ve benimseriz. Jetta aracınızda geniş iç hacim, ekonomik işletme maliyeti, düşük vergi, güvenli sürüş ve kıymetli ikinci el artık sizin içinize işlemiş şeyler. Aracınızı satıp yerine alacağınız araç, marka, model, sınıf ne olursa olsun bu kriterleri karşılamalı ve daha fazlasını sizlere sunmalı. Bu bilgiler ışığında D sınıfının kimi araçları yakıt masrafı, kimi araçları yüksek vergi, kimi araçları ise zayıf ikinci eli nedeniyle sizi memnun etmeyecektir. Yani bir şeyden fedakarlık edeceğiz ama hangisinden ? Ben Focus 2 aracımın yerine yeni bir araç ararken en önemli kriterim iç hacminin geniş olması idi. Önceliğim geniş iç hacim olduğundan önümde paramın yettiği araçlar içinde seçenek olarak sadece jetta ve octavia vardı. Trendline alma boş paket dediler ancak ben hayatımda sahip olmadığım, ESP, bluetooth ve usb girişi, hill holder gibi gibi bir sürü zımbırtı ile boş paket trendline jetta da tanıştım. Gelelim benim tavsiyeme. Siz iç hacmi geniş , garanti kapsamında ve en yüksek model araçlara bakarsanız daha memnun kalırsınız diye düşünüyorum. Tavsiyelerim: 1 - https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sadece-280-km-de-focus-garantili-kapali-garajda-2021-mart-cikisl-983927924/detay 2 - https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sahibinden-hatasiz-bakimli-aile-araci-996598989/detay Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 23 Şubat 2022 Paylaş 23 Şubat 2022 Allah kolaylık versin zor bir süreç sizi bekliyor. Bu konuya benzer içerikler forumda çok konuşuldu o konulara bakmanız işinizi kolaylaştırır. Kısaca mantık mondeo, tercih edilen passat 🙂 Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran 23 Şubat 2022 Paylaş 23 Şubat 2022 ilacınız 508 ya da insignia ikiside parasının araçları bence. iki yıl dizel otomatik insignia kullandım, parasına göre donanımı gayet güzel, kronik sıkıntısı olmayan, tam otomatik şanzımanı ile şehir içinde yakmaktan çekinmeyen bir araçtı. 508 de de tam otomatik var sanıyorum, donanım olarak güzel ve yakıtı da nispeten daha iyi. diğer seçenekler olarak talisman ve mondeo var. talismanı bir kez kullandım ve icon donanımı dolu dolu, otomatiği çift kavrama ve yakıt olarak en az yakan d sınıfı sanıyorum. mondeoyu kullanma şansım olmadı ama otomatiği sadece benzinli motorda var, konforunu o kadar övdüler ki manuel dizeline kısa sürede olsa sahip olmak isterdim. hiç birinin piyasasını takip etmemekle birlikte aynı paraya en fazla şeyi veren insignia idi, şimdi durum nasıl bilmiyorum. hangisini alırsanız alın memnun kalacağınızı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 D sınıfı hepsi güzel araç muhakkak bi cam tavan yada geniş sunroof olmalı.Mondeo o sınıfın lideri bence ama yakıtı sizi sıkıntıya sokar ya insignia yada 508 diyorum ben.Dolu bir 508 sizi her konuda mutlu eder 7-8 sene kadar hem 307 hemde 407 ye bindim arkadaşım beni görerek 508 aldı çok memnun Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: 508 bence de. göründüğünden iyi bir araba o. Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Ben 2016 1.2tsi bmt manuel comfortline jetta'dan 2016 1.4tsi bmt dsg comfortline jetta' ya gecis yaptim 6 ay once. Şansima ikisi de ayni renk. Yorum bağlantısı
Ali Ünal 24 Şubat 2022 Yazar Paylaş 24 Şubat 2022 Ali Can Ebren yazdı: Mondeo en ideal seçenek bence hem boyut hemde konfor hemde fiyat olarak yakıt düşünülmezse dediğiniz gibi gözüküyor. kullanım şartlarımda mondeo ile piyasa normlarında yakıt tüketimim olacak gibi duruyor. şehir dışı 90-110 bandında gidiyorum genelde hız sabitleyici ile. listede ilk sırada yer alıyor mondeo Mustafa Erkan yazdı: Ali bey merhaba. Kullandığımız araçların bize hediye ettiği bazı şeyler vardır. Bu hediyeleri fark etmeden kabul eder ve benimseriz. Jetta aracınızda geniş iç hacim, ekonomik işletme maliyeti, düşük vergi, güvenli sürüş ve kıymetli ikinci el artık sizin içinize işlemiş şeyler. Aracınızı satıp yerine alacağınız araç, marka, model, sınıf ne olursa olsun bu kriterleri karşılamalı ve daha fazlasını sizlere sunmalı. Bu bilgiler ışığında D sınıfının kimi araçları yakıt masrafı, kimi araçları yüksek vergi, kimi araçları ise zayıf ikinci eli nedeniyle sizi memnun etmeyecektir. Yani bir şeyden fedakarlık edeceğiz ama hangisinden ? Ben Focus 2 aracımın yerine yeni bir araç ararken en önemli kriterim iç hacminin geniş olması idi. Önceliğim geniş iç hacim olduğundan önümde paramın yettiği araçlar içinde seçenek olarak sadece jetta ve octavia vardı. Trendline alma boş paket dediler ancak ben hayatımda sahip olmadığım, ESP, bluetooth ve usb girişi, hill holder gibi gibi bir sürü zımbırtı ile boş paket trendline jetta da tanıştım. Gelelim benim tavsiyeme. Siz iç hacmi geniş , garanti kapsamında ve en yüksek model araçlara bakarsanız daha memnun kalırsınız diye düşünüyorum. mustafa bey özellikle yorumunuz için çok teşekkür ederim. sizin aracınız makyajlı kasa sanırım. zira 2013 model highline araçta bluetooth, usb yok. bu nedenle vw grubu araçlar da bir özellik varsa muhakkak başka bir özellik eksiktir diyorum. ayrıca yazmayı unuttuğum birşey daha var vw hakkında. her sene kış başlangıcı kalorifer peteği sıkıntısı can sıkıyor. Sanayide kapıda bekleyen araçlar 2000 modelden başlayan 2020 modele kadar vw grubu araçlar. (orjinal petek değişimi ve Febi marka antifriz olmasına rağmen bu sene yine tıkandı Nissens petek febi antifriz ile değişim yaptık bu sene satılmazsa seneye kış başında ne yaşayacağımızı paylaşırım yine) ben sevemedim vw grubunu sevene de bi şey diyemem alacağım araç turbo beslemeli bir ünite olsun istiyorum.. Metin Uzunoğlu yazdı: Allah kolaylık versin zor bir süreç sizi bekliyor. Bu konuya benzer içerikler forumda çok konuşuldu o konulara bakmanız işinizi kolaylaştırır. Kısaca mantık mondeo, tercih edilen passat 🙂 yorumunuzun altına imza atarım. bide hayat felsefesi olarak herkes alıyorsa en iyisi odur diye bakmadım hiç, kendi değer mekanizmama en uygun hangisi ise onu almaya çalışırım. benzer içeriklerin neredeyse hepsini okudum diye düşünüyorum. Mehmet Zincirkıran yazdı: ilacınız 508 ya da insignia ikiside parasının araçları bence. iki yıl dizel otomatik insignia kullandım, parasına göre donanımı gayet güzel, kronik sıkıntısı olmayan, tam otomatik şanzımanı ile şehir içinde yakmaktan çekinmeyen bir araçtı. 508 de de tam otomatik var sanıyorum, donanım olarak güzel ve yakıtı da nispeten daha iyi. diğer seçenekler olarak talisman ve mondeo var. talismanı bir kez kullandım ve icon donanımı dolu dolu, otomatiği çift kavrama ve yakıt olarak en az yakan d sınıfı sanıyorum. mondeoyu kullanma şansım olmadı ama otomatiği sadece benzinli motorda var, konforunu o kadar övdüler ki manuel dizeline kısa sürede olsa sahip olmak isterdim. hiç birinin piyasasını takip etmemekle birlikte aynı paraya en fazla şeyi veren insignia idi, şimdi durum nasıl bilmiyorum. hangisini alırsanız alın memnun kalacağınızı düşünüyorum. benim araştırmalarıma göre aynı paraya en fazla şeyi veren mondeo gibi gözüküyor. insignia güzel araç daha önce de dediğim gibi orada marka düşündürüyor beni. talisman konusuna gelince de hız sabitleyici var ama kullanmamak daha iyi sanırım renault araçlarında. aynı yolda yaptığımız denemelerde hız sabitleyici bariz şekilde fazla yakıyor araçlar da. clio ve megane da yaptık denemeleri hız sabitleyici ile ankara - istanbul- ankara yapamadık bi depo ile. 450 km gidiş 450 geliş 900 km ve hız sabitleyici 110 a sabitlendi. ama hız sabitleyici açmadan yaptığımız denemelerde zaman zaman 130 lara çıkılan ama 110 altına düşülmeyen sürüş ile gidip geldik ve 100 km kadar da şehir içi kullanım yaptık üzerine. renault araçlarında hız sabitleyici konusunda bir geliştirme yapılması gerek diye düşünüyorum. renault sahipleri bu konuda daha detaylı bilgi vereceklerdir ama benim tecrübelerim böyle. Ferhat Yavuz yazdı: D sınıfı hepsi güzel araç muhakkak bi cam tavan yada geniş sunroof olmalı.Mondeo o sınıfın lideri bence ama yakıtı sizi sıkıntıya sokar ya insignia yada 508 diyorum ben.Dolu bir 508 sizi her konuda mutlu eder 7-8 sene kadar hem 307 hemde 407 ye bindim arkadaşım beni görerek 508 aldı çok memnun 508 konusunda araştırma yapmadım ama yapmam lazım sanırım kullanıcı memnuniyeti yüksek gibi duruyor. listeye ekleyelim 508 i de Tevfik Işık yazdı: Ben 2016 1.2tsi bmt manuel comfortline jetta'dan 2016 1.4tsi bmt dsg comfortline jetta' ya gecis yaptim 6 ay once. Şansima ikisi de ayni renk. 1.2 normal kullanımda fazlasıyla yeterli bence. 1.2 tsi lar 1.6 atmosferik araçlardan çok az iyi. 1.4 tsi ise 2.0 atmosferik araçlardan çok az iyi diye düşünüyorum performans konusunda. sizi 1.2 den 1.4 e geçiren sanırım otomatik olmasıdır. şehir içi değerleri olarak 1.2 motor 1 litreye yakın tasarruf sağlıyor benim hesaplarıma göre en azından ankara şartlarında. siz araçlarınız da kalorifer sorunu yaşadınız mı sanırım uzun süredir jetta kullanıcısısınız. şoför tarafı sıcak verirken yolcu tarafı buz gibi hava veriyor ve sync açık ve hi değerinde. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 SUV https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-hyundai-otomatik-4x4-red-plush-hatasiz-975635644/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ford-2015-kuga-selective-79.000km-hatasiz-boyasiz-panoramik-cam-tavan-1002055963/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-honda-hatasiz-boyasiz-hasar-kayitsiz-orjinal-km-koltuk-isitma-sogut-979159072/detay Yorum bağlantısı
Recommended Posts