Çağrı Alaf 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Anlamadığım, onlarca islam ülkesi kırılıp geçildi bu kadar patırtı kopmadı. Hain hepsi Bunun sebebini araştırırken Zelenski'nin Yahudi olduğunu öğrendim bugün. --------- Ayrıca bugün genel resme bakıldığı zaman Rusya tüm bunları hakedecek kadar suçlu asla değil. Herkesin ülkesini tehdit eden unsurlara karşı savunma hakkı yok mu, ne yani Amerika yaptırım yapacak ve aktivistler sinirlenecek diye Amerika'nın kritik kuklaları tarafına çekip her yani balistik füzelerle donatmasına izin mi verelim? Bilemiyorum bu benim savaşım değil yani henüz değil ama olaylara Rusya tarafından da bakmak lazım ben bir Rus'un açısından yaklaşınca bazı şeyler mantıklı hale geliyor. Putin'in konuşmalarına yayın yasağı getirilmesi ve Rusların dünyanın muhtelif yerlerinde ırkçı saldırılara maruz kalması hatta sinema salonlarına bile alınmaması kurbanın Ukrayna değil Rusya olduğu yönünde ki şüphelerimi artırıyor. 3 Mart 2022 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Anlamadığım, onlarca islam ülkesi kırılıp geçildi bu kadar patırtı kopmadı. Hain hepsi atalar demiş ki: yılan bana doğru gelmiyorsa ne hali varsa görsün.... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Çağrı Alaf yazdı: Bunun sebebini araştırırken Zelenski'nin Yahudi olduğunu öğrendim bugün. --------- Ayrıca bugün genel resme bakıldığı zaman Rusya tüm bunları hakedecek kadar suçlu asla değil. Herkesin ülkesini tehdit eden unsurlara karşı savunma hakkı yok mu, ne yani Amerika yaptırım yapacak ve aktivistler sinirlenecek diye Amerika'nın kritik kuklaları tarafına çekip her yani balistik füzelerle donatmasına izin mi verelim? Bilemiyorum bu benim savaşım değil yani henüz değil ama olaylara Rusya tarafından da bakmak lazım ben bir Rus'un açısından yaklaşınca bazı şeyler mantıklı hale geliyor. Putin'in konuşmalarına yayın yasağı getirilmesi ve Rusların dünyanın muhtelif yerlerinde ırkçı saldırılara maruz kalması hatta sinema salonlarına bile alınmaması kurbanın Ukrayna değil Rusya olduğu yönünde ki şüphelerimi artırıyor. Böyle bir hakkı yok. Ukrayna batıya neden yanladı? Batı, Ukrayna’nın topraklarını işgal mi etti de ukrayna batıya yanladı? Bunlar politik ve ekonomik başarılar. Batı’nın başarısı. Rusya beceremedi. Şimdi beceriksizliğini kaba kuvvetle düzeltmeye çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Böyle bir hakkı yok. Ukrayna batıya neden yanladı? Batı, Ukrayna’nın topraklarını işgal mi etti de ukrayna batıya yanladı? Bunlar politik ve ekonomik başarılar. Batı’nın başarısı. Rusya beceremedi. Şimdi beceriksizliğini kaba kuvvetle düzeltmeye çalışıyor. Abi bence Ukrayna'nın batıya yanlaması demeyelim ona Amerika'nın doğru genişleme politikaları diyelim. Nato Batı'da olduğu gibi Doğu'yu da elinde öyle ya da böyle tutma gayesi gösteriyor olaylar burada kopuyor kavgayı başlatan ilk yumruğu atan aslında Abd. 2 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Artık Ukrayna 2 parça. Dinyeper doğusu ve batısı. Batı ve doğu, kendilerine birer tampon bölge yaptılar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Anlamadığım, onlarca islam ülkesi kırılıp geçildi bu kadar patırtı kopmadı. Hain hepsi peki şimdi hangi islam ülkesi padırdıyor? Çağrı Alaf yazdı: ilk yumruğu atan aslında Abd. kime bomba atmış? büyük ülkeyim diyorsa kızmayacak...soft olacak. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Sebeplerine girmeyeceğim, gördüğüme bakarım. Çocukların, kadınların, yaşlıların olduğu yerleşim yerlerine bomba atan hiç kimse masum değildir. 8 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Çağrı Alaf yazdı: Bunun sebebini araştırırken Zelenski'nin Yahudi olduğunu öğrendim bugün. --------- Ayrıca bugün genel resme bakıldığı zaman Rusya tüm bunları hakedecek kadar suçlu asla değil. Herkesin ülkesini tehdit eden unsurlara karşı savunma hakkı yok mu, ne yani Amerika yaptırım yapacak ve aktivistler sinirlenecek diye Amerika'nın kritik kuklaları tarafına çekip her yani balistik füzelerle donatmasına izin mi verelim? Bilemiyorum bu benim savaşım değil yani henüz değil ama olaylara Rusya tarafından da bakmak lazım ben bir Rus'un açısından yaklaşınca bazı şeyler mantıklı hale geliyor. Putin'in konuşmalarına yayın yasağı getirilmesi ve Rusların dünyanın muhtelif yerlerinde ırkçı saldırılara maruz kalması hatta sinema salonlarına bile alınmaması kurbanın Ukrayna değil Rusya olduğu yönünde ki şüphelerimi artırıyor. Olaylara Türkiye tarafından bakmamız gerekiyor. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Selim Bilgin yazdı: Olaylara Türkiye tarafından bakmamız gerekiyor. Türkiye tarafından sanırım dengelerin korunmasını istememiz gerekiyor. Ukrayna Natoya girerse ve Rusya bu noktada geri çekilirse dengeler bozulur. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 ukraynanın natoya girmemesi için işgal edilmesi gerekmezdi. Bu düpedüz işgal. Zaten putin bugün yine ayrı ukrayna ülkesine inanmıyorum dedi. bu ne demek? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 (düzenlendi) böl parçala demek, bence bu işte başka bir iş var, acaba diyorum abd ve rusya arkadada dingilizler bir iş çeviriyormudur, danışıklı döğüş sankim, çin ise bu grubun dışında mı acaba, deli sorular... olan uyuyan milletlere olur hep. 3 Mart 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Rusya’nın aklı başında değil. Avrupa’nın en büyük nükleer santraline füze atmak çatışma yaşamak nedir? İtfaiyeye bile ateş açmışlar. Böyle devam ederse dünya savaşı çıkacak. Çin rusya’nın yanında olursa putin gemileri yakmış demektir. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: böl parçala demek, bence bu işte başka bir iş var, acaba diyorum abd ve rusya arkadada dingilizler bir iş çeviriyormudur, danışıklı döğüş sankim, çin ise bu grubun dışında mı acaba, deli sorular... olan uyuyan milletlere olur hep. İngiltere, Amerika destekliyorsa hep bir çapanoğlu vardır altında.. Rusya tarafından bakalım: Ukrayna eski rus toprağı, bizden bazı arkadaşlar nasıl "musul 82, kerkük 83 plaka, zaten eskiden bizimdi, şimdi neden olmasın" diyorlarsa onlarda benzer kafada. Öte yandan Ukrayna'nın AB'ye girmesi demek Rusya'nın düşman olarak gördüğü avrupanın burnunun dibine yanaşması demek. Putin avrupa ile arasında kendine bağlı ülkeler olsun istiyor, tampon bölge gibi. Ekonomik olarak onları kullanmak istiyor, eğer avrupa gelirse bu gücü kaybedecek. Öyle ya, Amerika geldi ve Yunanistan'a üsler kurdu. Şimdi de Ukrayna'yı almak istiyorlar. Ukrayna'yı alırlarsa devamı da gelecektir. Bunu engellemeye çalışıyor. Ama çok geç kalmış bir hamle, kendince haklı iken haksız durumda şu anda. Ekonomik olarak daha önceden kendine bağlamalı idi. Aslında Amerika'da AB üyesi olsun istemiyor. Bu yüzden savaşı biraz da ABD'nin istediğini düşünüyorum. AB'nin korkak olduğunu ve karşılık vermeyeceğini biliyordu. Ukrayna'nın bu durumundan faydalanıp kendine çekmeye çalışıyor diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Rusya’nın aklı başında değil. Rus ordusunda alkolizm oranının ne kadar fazla oluşundan bahsediliyordu geçen bir programda. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 geniş yetkisi olan bu liderler (seçildiği için lider ) her sene akli denge muayenesine girmeli, taksi ler bilr giriyor, çarpsa anca kaporta yamulur, bunlar çarpınca bir nesli etkiliyor 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Çağrı Alaf yazdı: Rus ordusunda alkolizm oranının ne kadar fazla oluşundan bahsediliyordu geçen bir programda. Akşam fazla kaçırıp gece santrale bomba mı atıyorlarmış 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 kime bomba atmış? büyük ülkeyim diyorsa kızmayacak...soft olacak.Başlarını kaldıracak hâl mı kaldı o ülkelerde Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Başlarını kaldıracak hâl mı kaldı o ülkelerde Herkes Türk değil ki baş kaldırsın Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Akşam fazla kaçırıp gece santrale bomba mı atıyorlarmış Tadında bırakmayı bilmek gerek yoksa böyle tatsız hadiseler cereyan edebiliyor 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Bence Rusya çok ileri gitmeyecek. Dinyeper nehri ile ikiye bölünmüş bir ülke olacak Ukrayna. Karadeniz tarafı Rusya'nın, diğer tarafın yönetimi de Rusya'ya itaat edecek şekilde değişecek. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Ulen bir şey de göründüğü gibi olsun yahu. Korona oluyor, farklı bişi olabilir, savaş oluyor, başka bişi olabilir 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Herkes Türk değil ki baş kaldırsın bizmi baş kaldırıyoruz, biz tek durumda baş kaldırırız, zararı direk ve tam olarak cebimize dokunursa ve topyekün savaş durumunda o da işgale uğrarsak, yoksa umrunda olmaz bizim milletin... Ne yazıkki. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Anlamadığım, onlarca islam ülkesi kırılıp geçildi bu kadar patırtı kopmadı. Hain hepsi Anlıyoruz aslında değilmi önyargılar bu yüzyılda dahi halen kırılamıyor biraz daha empati ! Malesef işin içine Din girdiği zaman bakış açıları tamamen değişiyor neden Avrupa birliğinde değiliz ? aslında çok net... Ukraynaya sınır Ülkeler Ukraynada yaşayan ve Savaştan kaçan daha Doğulu Mültecilere insanlara nasıl davranıyorlar Ukraynalılara göre nasıl zorluk çıkarıyorlar çok açık gördük. Mahmut Yıldız yazdı: Dinyeper nehri ile ikiye bölünmüş bir ülke olacak Ukrayna. Karadeniz tarafı Rusya'nın, diğer tarafın yönetimi de Rusya'ya itaat edecek şekilde değişecek. Size katılıyorum en güçlü ihtimal bu. Cihat Küçükay yazdı: Rusya'nın düşman olarak gördüğü avrupanın burnunun dibine yanaşması demek. Putin avrupa ile arasında kendine bağlı ülkeler olsun istiyor, tampon bölge gibi. Putini dinledim biraz Batı bizi ne yapsak düşman gördü diyor bunun değişmeyeceğine inanmış aslında bu işgalin en çarpıcı görüntüsü SSCB bayrağı taşıyan Rus tanklarıydı Ukraynayı kendi toprakları olarak görüyor. Müzakerelerden birşeyler çıksada artık bitse.Kime ne kadar güvenileceği daha bir ortaya çıkıyor Ukraynalı yetkililerin söylemlerinden ben bunu algılıyorum. 4 Mart 2022 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 Aytac Sakal yazdı: Ukraynayı kendi toprakları olarak görüyor. Rusyanın kendi toprağı görmediği yer yoktur. Adamdaki kafa bu. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart 2022 Paylaş 4 Mart 2022 nato sekreteri bir konuşma yaptı...ben nato yu askeri bir topluluk olduğunu sanırdım, meğerse siyasi partiymiş yahu.... al birini vur rusa alayı şaka gibi.. gidip limon bile satmasınlar bi düşsünler insanlığın yakasından kafi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts