Ahmet Çalışkan 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 Merhaba, Aracımı satmaya karar verdim. 2012 Model Linea Active Plus. 170.000 km de. Babam ilk sahibiydi, ondan da ben aldım bildiğiniz gibi. Ekspertiz raporu aşağıda. Emsallerinin ilanlarına biraz baktım, o ilanlara göre kafamda bir fiyat biçtim. Fakat bir de forumdan fiyat alayım dedim. Sizce fiyat olarak ne yazmalıyım? Yorum bağlantısı
Murat Sahın 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 Satmak istiyor musun yoksa satılığa çıkartayım, iyi para verecek biri çıkar mı diye piyasayı mı kolaçan edeceksin? Arada çok fark var çünkü. 125-150 arası rakamları eder, daha aşağısı seni zarara sokar. Hatta ekspertiz de doğru ise üst sınır olan 150'ye çok yakın olmalı. 180-190 isteyen de var, ama satamadıktan sonra 500 de istesen sonuç değişmez. Özetle, 160 yazıp tekliflere bakmanı öneririm. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 usül şüyle: sah kom da aram kom da akıllı alogaritma fiyat tekilif oluşturuoyr, aracım ne eder falan gibi , şu anda tüm ilnaların ortalama rakamını buluyor, mesela 1000 -1200 TL arası gibi bir rakam çıkıyor. bunlar ilan verenlerin ümit ettiği rakam, genelde o ortalama altına rakam ile ilana çıkarsanız kimse sizin aracınıza bakmıyor, ortalama rakamın biraz üstüne ilan açılıyor, bunlar açıla açıla o ortalama 1200-1400 e yükseliyor, böyle sürüp gidiyor. altın kural:ucuz yazarsanız kimse sizin ilana dönüş yapmıyor ,gerçekten satmak isteyen de uzun süre bekleyeniliyor. bizim piyasa dinamikleri böyle. ilana da kusurzu hatasız falan gibi kekişmler serpiştirin. ilk sahibinden yazabilirsiniz, babadan oğula geçmiş ruhsat tek sahip sayılabilir. filoya bulaşmamış yazabilirsiniz bu model için. rakam bilmem , bu segmentte arıyor olsam sahip sayısına bakardım . satılır bu araba 5 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 20 Şubat 2022 Yazar Paylaş 20 Şubat 2022 (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Satmak istiyor musun yoksa satılığa çıkartayım, iyi para verecek biri çıkar mı diye piyasayı mı kolaçan edeceksin? Arada çok fark var çünkü. 125-150 arası rakamları eder, daha aşağısı seni zarara sokar. Hatta ekspertiz de doğru ise üst sınır olan 150'ye çok yakın olmalı. 180-190 isteyen de var, ama satamadıktan sonra 500 de istesen sonuç değişmez. Özetle, 160 yazıp tekliflere bakmanı öneririm. Yok piyasa yoklamak için değil, kesinlikle satacağım abi. Ekspertiz doğrudur herhalde diye düşünüyorum. Dün yaptırdım. Önerin için sağol abi. Bugün gelen önerilere bakayım, yarın akşam ilanda olur artık. Çağlar Bayur yazdı: usül şüyle: sah kom da aram kom da akıllı alogaritma fiyat tekilif oluşturuoyr, aracım ne eder falan gibi , şu anda tüm ilnaların ortalama rakamını buluyor, mesela 1000 -1200 TL arası gibi bir rakam çıkıyor. bunlar ilan verenlerin ümit ettiği rakam, genelde o ortalama altına rakam ile ilana çıkarsanız kimse sizin aracınıza bakmıyor, ortalama rakamın biraz üstüne ilan açılıyor, bunlar açıla açıla o ortalama 1200-1400 e yükseliyor, böyle sürüp gidiyor. altın kural:ucuz yazarsanız kimse sizin ilana dönüş yapmıyor ,gerçekten satmak isteyen de uzun süre bekleyeniliyor. bizim piyasa dinamikleri böyle. ilana da kusurzu hatasız falan gibi kekişmler serpiştirin. ilk sahibinden yazabilirsiniz, babadan oğula geçmiş ruhsat tek sahip sayılabilir. filoya bulaşmamış yazabilirsiniz bu model için. rakam bilmem , bu segmentte arıyor olsam sahip sayısına bakardım . satılır bu araba "İlk sahibinden" diye kesin yazarım zaten, o şaşmaz ruhsat hala babamın üstüne zaten. Hgs yi mtv yi bana itelemesin diye üzerime almamıştım Forumdan tek ricam, çamur videosunun sağda solda paylaşılmayıp araç hakkında kötü bir izlenim yaratılmaması 20 Şubat 2022 tarihinde Ahmet Çalışkan tarafından düzenlendi Düzeltme 1 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 Ahmet Çalışkan yazdı: Yok piyasa yoklamak için değil, kesinlikle satacağım abi. Ekspertiz doğrudur herhalde diye düşünüyorum. Dün yaptırdım. Önerin için sağol abi. Bugün gelen önerilere bakayım, yarın akşam ilanda olur artık. "İlk sahibinden" diye kesin yazarım zaten, o şaşmaz ruhsat hala babamın üstüne zaten. Hgs yi mtv yi bana itelemesin diye üzerime almamıştım Filo yada şirket çıkması olmadığını kesinlikle belirt Çağlar abinin dediği gibi, bu araçlar için çok elzem bilgidir. Yine ilk sahibi olma meselesi de önemli. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 bir de modellerdeki özellikler nedir, linea yı hiç bilmiyorumi active pus donanımı ne demek , bunlar liste olarak yazılabilir. yani başlangıç mı orta paket mi gibi? abs esp sis farı vs. ne var ne yok gibi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 20 Şubat 2022 Yazar Paylaş 20 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: bir de modellerdeki özellikler nedir, linea yı hiç bilmiyorumi active pus donanımı ne demek , bunlar liste olarak yazılabilir. yani başlangıç mı orta paket mi gibi? abs esp sis farı vs. ne var ne yok gibi Abi ben hariç herkes biliyor ya sen nasıl bilmezsin. Bunları yazmayı hiç düşünmüyordum valla. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 88 markanın 888 donanım ismi var, her aynı isimdeki model de aynı özelikler de olmayabiliyor, benim florsenda telefon bağlantısı vardı, sonraki ay gelende yoktu mesela, donanım ismi de aynı idi... Yorum bağlantısı
Murat Sahın 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: 88 markanın 888 donanım ismi var, her aynı isimdeki model de aynı özelikler de olmayabiliyor, benim florsenda telefon bağlantısı vardı, sonraki ay gelende yoktu mesela, donanım ismi de aynı idi... Abi ABS klima 4 cam elektrikli 2 airbag ve yol bilgisayarı donanım olarak. Bildiğim kadarı ile ESP ya yok ya opsiyonel ama emin olamadım şimdi. Yorum bağlantısı
Berke Kaya 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 Cardata uygulamasını telefona indirin, 5 sorgu ücretsiz. Verdikleri rakamlar reel piyasa rakamları 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 Ahmet Çalışkan yazdı: Abi ben hariç herkes biliyor ya sen nasıl bilmezsin. Bunları yazmayı hiç düşünmüyordum valla. Ahmet ne isityorsun araca arkadasıma araç bakıyoz uyarsa seninkini ilteyim Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 20 Şubat 2022 Yazar Paylaş 20 Şubat 2022 Erkan Işık yazdı: Ahmet ne isityorsun araca arkadasıma araç bakıyoz uyarsa seninkini ilteyim Abi yarın fiyat vereyim sana olur mu Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 20 Şubat 2022 Yazar Paylaş 20 Şubat 2022 Berke Kaya yazdı: Cardata uygulamasını telefona indirin, 5 sorgu ücretsiz. Verdikleri rakamlar reel piyasa rakamları Valla bedava fiyat verdi denedim şimdi. Reel rakamlar buysa (ki bu olduğunu sanmıyorum) satmam daha iyi. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 Ahmet Çalışkan yazdı: Valla bedava fiyat verdi denedim şimdi. Reel rakamlar buysa (ki bu olduğunu sanmıyorum) satmam daha iyi. 160 demiştim en son ilan fiyatı olarak, teknik olarak 150'ye yakın bir rakama da satılması gerek en az. Ama piyasa durgun, alıcı olan çıkar mı bilinmez. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 Ahmet Çalışkan yazdı: Valla bedava fiyat verdi denedim şimdi. Reel rakamlar buysa (ki bu olduğunu sanmıyorum) satmam daha iyi. app te ne rakam geldi? Yorum bağlantısı
Ümit Türk 21 Şubat 2022 Paylaş 21 Şubat 2022 Ortalama fiyat yazmanız abes olmayacaktır. Kendi aracımı ilana koydum favori atan dışında bir hareket yok ne arayan ne soran. Arsa teklifi almıştım . 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 21 Şubat 2022 Yazar Paylaş 21 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: app te ne rakam geldi? 125.000 2 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 21 Şubat 2022 Paylaş 21 Şubat 2022 Şu an piyasa çok durgun. Satmak için maalesef ya düşük fiyat vermek gerekir ya da yüksek yazıp beklemek. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 21 Şubat 2022 Paylaş 21 Şubat 2022 Şu ara araç satmak için pek uygun değil. Bende satıyordum vazgeçtim. Hangi model olursa olsun uygun olmadığı takdirde satılmıyor. Fiyat cazibesi olması dışında. 1 Yorum bağlantısı
Berke Kaya 21 Şubat 2022 Paylaş 21 Şubat 2022 Ahmet Çalışkan yazdı: Valla bedava fiyat verdi denedim şimdi. Reel rakamlar buysa (ki bu olduğunu sanmıyorum) satmam daha iyi. Cardata düşük verdiyse piyasa dinamikleri öyle demektir, o zaman şu aşamada beklemek mantıklı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Şubat 2022 Paylaş 21 Şubat 2022 Ahmet Çalışkan yazdı: 125.000 ilnanda 160-170, noterde 135-145 oluru demektir o. alıp satan varsa sormalı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Şubat 2022 Paylaş 21 Şubat 2022 Satmayın derim bi sıkışıklık varsa başka yola bakın. Olmadı ev alımı felan varsa takasa sayın. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 21 Şubat 2022 Paylaş 21 Şubat 2022 Bence de çok zorunlu değilse satmayın, daha yeni model almayacaksanız hele hiç bulaşmayın. Sanayi, yedek parça işçilik fiyatları çok fena, geçmişini bildiğiniz bir arabaya binmek şu dönemde büyük avantaj. 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 21 Şubat 2022 Paylaş 21 Şubat 2022 Her ne kadar düşük görünse de normali o şuan için.2 ay evvel başkaydı,2 ay sonrası muamma 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts