Mehmet Kazancıoğlu 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Fatih doğum günü hediyesi olarak mikroskop istiyor. Daha önce clementoni kimya seti aldık ancak içinden çıkan mikroskop gözle görünenleri bile gösteriyordu komple iade ettim. Şimdi çok profosyonel olmayan ancak 11 yaşında bir çocuğun işini görecek hevesini kırmayacak mikroskop almak istiyorum. Daha önce kullanan, konu hakkın da bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. haftaya çarşamba Fatih'in doğum günü o güne kadar alabilirsem çok güzel olacak 4 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Fatih doğum günü hediyesi olarak mikroskop istiyor. Daha önce clementoni kimya seti aldık ancak içinden çıkan mikroskop gözle görünenleri bile gösteriyordu komple iade ettim. Şimdi çok profosyonel olmayan ancak 11 yaşında bir çocuğun işini görecek hevesini kırmayacak mikroskop almak istiyorum. Daha önce kullanan, konu hakkın da bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. haftaya çarşamba Fatih'in doğum günü o güne kadar alabilirsem çok güzel olacak 11 yaşında mikroskop isteyen çocuk nesli tükenmek üzere olan bir azınlık 🧿 maşallah 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 ben de öyleydim. eski model olacaksa olympus bakmalı. yeni olacaksa dijital olanlaradn bakmalı. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Yere değil de göğe bakmak daha güzel gibi geliyor bana. 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Evren Erakçora yazdı: Yere değil de göğe bakmak daha güzel gibi geliyor bana. +1 Gökyüzü harikadır. 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Evren Erakçora yazdı: Yere değil de göğe bakmak daha güzel gibi geliyor bana. Kesinlikle 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Madde bilimi önemlidir. Madde olmadan göğede çıkılmaz, göğede bakılmaz 2 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Fatih doğum günü hediyesi olarak mikroskop istiyor. Daha önce clementoni kimya seti aldık ancak içinden çıkan mikroskop gözle görünenleri bile gösteriyordu komple iade ettim. Şimdi çok profosyonel olmayan ancak 11 yaşında bir çocuğun işini görecek hevesini kırmayacak mikroskop almak istiyorum. Daha önce kullanan, konu hakkın da bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. haftaya çarşamba Fatih'in doğum günü o güne kadar alabilirsem çok güzel olacak Biyoloji mezunu ve çok mikroskop kullanmış biri olarak üzerinde objektif olmayan plastik ürünler maalesef oyuncak. Şöyle bir baktım , amazonda 955 liralık bir ürün var. Fiyatına göre iyi görünüyor. Birde mikroskop aldıktan sonra birde kullanım videosu izletin yada bir bilenden yardım isteyin. Doğru kullanırsa daha çok zevk alır. Bitkilerin yapılarını görmek için 25x yeterli. 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Valla biz teleskopla basladık.. Hevesi gecti.. İnsallah sizinkinin hevesi sabun köpüğüne dönmez.. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Ucuz fiyatlı birşey almıştım benim delikanlıya. Cep telefonu mikrosu bile daha sağlam çıkmıştı. Kameralı ürünlere bir bakın youtubeda çok sağlam ve abartısız fiyatlı ürün videoları görmüştüm. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Bushman Junior Biotar 300X-1200X Öğrenci Mikroskobu https://www.hepsiburada.com/bushman-junior-biotar-300x-1200x-renci-mikroskobu-p-HBV00000I1256?magaza=Dürbündünyası&url_src=ios-product-detail Okulda arkadaşından görünce merak etmiş oğlum. Biraz derli toplu olsun, parçaları sağa sola dağılmasın diye linkteki ürünü aldım. Zamanında okul laboratuvarlarında kullandığımız döküm malzeme gibi değil tabi. Daha çok oyuncak kıvamında ama verdiği görüntü oldukça tatmin edici. Aklımıza gelen bir çok sıvı vs mikroskop altında inceledik. Belli bir zaman sonra heves azalıyor ama ilerleyen yıllarda yine iş görür gibi. Sadece ana makine yeterli olacaktır böyle bir şey düşünülürse. Yanındaki diğer parçalar çokta önemli değilmiş. Bu arada 11 yaş için beklentiyi karşılar mı emin değilim. Biz 5-6 yaş için kullanıyoruz. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Şubat 2022 Yazar Paylaş 18 Şubat 2022 Evren Erakçora yazdı: Yere değil de göğe bakmak daha güzel gibi geliyor bana. Onu da düşüdük ancak onun için evimiz müsait değil malesef. evin her tarafı bina ile çevrili bir yerde sıkıntı olacağını düşündüğümüz için vaz geçtik. İlerliyen zamanda belki onun için daha profosyonel bir şeyler düşünüyoruz Erhan Doruk yazdı: Biyoloji mezunu ve çok mikroskop kullanmış biri olarak üzerinde objektif olmayan plastik ürünler maalesef oyuncak. Şöyle bir baktım , amazonda 955 liralık bir ürün var. Fiyatına göre iyi görünüyor. Birde mikroskop aldıktan sonra birde kullanım videosu izletin yada bir bilenden yardım isteyin. Doğru kullanırsa daha çok zevk alır. Bitkilerin yapılarını görmek için 25x yeterli. Amazonda bulunan için link verme şansınız var mı Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Şubat 2022 Yazar Paylaş 18 Şubat 2022 Alpay Sumer yazdı: Valla biz teleskopla basladık.. Hevesi gecti.. İnsallah sizinkinin hevesi sabun köpüğüne dönmez.. Malesef dediğiniz gibi çocuklar çok heves ediyor ve sahip olunca çabuk vazgeçiyorlar. Umarım dediğiniz gibi çabuk vaz geçmez Recep Selim Kaya yazdı: Bushman Junior Biotar 300X-1200X Öğrenci Mikroskobu https://www.hepsiburada.com/bushman-junior-biotar-300x-1200x-renci-mikroskobu-p-HBV00000I1256?magaza=Dürbündünyası&url_src=ios-product-detail Okulda arkadaşından görünce merak etmiş oğlum. Biraz derli toplu olsun, parçaları sağa sola dağılmasın diye linkteki ürünü aldım. Zamanında okul laboratuvarlarında kullandığımız döküm malzeme gibi değil tabi. Daha çok oyuncak kıvamında ama verdiği görüntü oldukça tatmin edici. Aklımıza gelen bir çok sıvı vs mikroskop altında inceledik. Belli bir zaman sonra heves azalıyor ama ilerleyen yıllarda yine iş görür gibi. Sadece ana makine yeterli olacaktır böyle bir şey düşünülürse. Yanındaki diğer parçalar çokta önemli değilmiş. Bu arada 11 yaş için beklentiyi karşılar mı emin değilim. Biz 5-6 yaş için kullanıyoruz. Recep Hocam okulda kullandıklarınızın marka modeli varsa paylaşma şansınız var mı dediğiniz gibi linkte bulunan biraz oyuncak tadında Hamit inan yazdı: Ucuz fiyatlı birşey almıştım benim delikanlıya. Cep telefonu mikrosu bile daha sağlam çıkmıştı. Kameralı ürünlere bir bakın youtubeda çok sağlam ve abartısız fiyatlı ürün videoları görmüştüm. Bildiğiniz link var mı Yorum bağlantısı
Selim Kaya 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Recep Hocam okulda kullandıklarınızın marka modeli varsa paylaşma şansınız var mı dediğiniz gibi linkte bulunan biraz oyuncak tadında Öğrenmeye çalışırım. Biz henüz anasınıfı olduğumuz için laboratuvar ile ilgilenen öğretmeni bulmam gerekir. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 19 Şubat 2022 Paylaş 19 Şubat 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Onu da düşüdük ancak onun için evimiz müsait değil malesef. evin her tarafı bina ile çevrili bir yerde sıkıntı olacağını düşündüğümüz için vaz geçtik. İlerliyen zamanda belki onun için daha profosyonel bir şeyler düşünüyoruz Amazonda bulunan için link verme şansınız var mı Çocuklar için mikroskop, yeni başlayanlar ve gençler için, 40 x - 1000 x bilimsel mikroskop, 52 parçalı bilim kiti mükemmel https://www.amazon.com.tr/dp/B07ZFC42MH/ref=cm_sw_r_cp_apan_glt_i_75MJPM0H3J4JJGVH92FA?_encoding=UTF8&psc=1 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 19 Şubat 2022 Paylaş 19 Şubat 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Onu da düşüdük ancak onun için evimiz müsait değil malesef. evin her tarafı bina ile çevrili bir yerde sıkıntı olacağını düşündüğümüz için vaz geçtik. İlerliyen zamanda belki onun için daha profosyonel bir şeyler düşünüyoruz Amazonda bulunan için link verme şansınız var mı Çocuklar için mikroskop, yeni başlayanlar ve gençler için, 40 x - 1000 x bilimsel mikroskop, 52 parçalı bilim kiti mükemmel https://www.amazon.com.tr/dp/B07ZFC42MH/ref=cm_sw_r_cp_apan_glt_i_75MJPM0H3J4JJGVH92FA?_encoding=UTF8&psc=1 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-mikroskop-monokuler-mikroskop-998760088/detay https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-mikroskop-hobi-amacli-ogrenci-mikroskobu-led-aydinlatma-540424411/detay 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 19 Şubat 2022 Paylaş 19 Şubat 2022 Bu iş görür bence, çocuklara aldım, iyi gösteriyor, n11.com'dan Öğrenci Stereo Mikroskobu - OPTIKA STX Stereo Mikroskop 20X seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika! https://winfluenced.com/mgm-11217645-92672-14J81JIE66 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 19 Şubat 2022 Paylaş 19 Şubat 2022 Mustafa Yanar yazdı: Bu iş görür bence, çocuklara aldım, iyi gösteriyor, n11.com'dan Öğrenci Stereo Mikroskobu - OPTIKA STX Stereo Mikroskop 20X seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika! https://winfluenced.com/mgm-11217645-92672-14J81JIE66 Bu stereo mikroskop, dahabçok telefon tamiri yada elektronik kartlar yada böcek gibi dış yapıları incelemek için kullanılır. Mehmet Bey sanırım mikro olanlarla ilgileniyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Şubat 2022 Yazar Paylaş 23 Şubat 2022 maalesef hala karar verip bir ürün alamadım. ucuz olanları almak istemiyorum, pahalı olanlar için ise kısa vadede sıkılıp bırakmasından korkuyorum. o yüzden başka bir yöntem denemeye karar verdik. bakalım bulabilecek miyiz. İstanbul Anadolu yakasında fen laboratuvarı olan kurs veya eğitim merkezi gibi bir yer arayışına girdim. bu şekilde kurs veya eğitim merkezi bilgisi olan veya bu tarz bir önerisi olan var mı Yorum bağlantısı
Recommended Posts