Mustafa Karahan 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Merhabalar 😊 yazıları okurken yapılan işleme göre akü kutup başını sökün yazıyor, bazılarında özellikle + kutup başını sökün yazıyor. Bunun farkı var mı? Her türlü akımı kesmiş olmuyor muyuz? Bir de arabanın aküsünü sök tak zarar verir mi? Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Önce - Sonra+ sökülür Takilmasi da tam tersi.. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 fark etmez. yeterki ters takmayın. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 İnce güvenlik detayı şu.. Akünün artı ucu söküldü ve akü civarında metal nesne akü artısı ile gövdeye temas etti. Şenlik olur haliyle. Ama eksi ucu çıkınca akünün eksi ucu gövdeye teması hasara neden olmaz 13 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 kıvılcım olur en fazla. ters takmadığın sürece ne olabilir ki. sonuçta akünün artısı eksi ucuyla kısa devre olmuş oluyor en kısa yol akünün içi. ters takarsan herşey yanar diyor yoksa. ki artık koyuyorlardır bence. bence takivye yapılırken ki durum tehlikeli bu nedenle. bu sebeple iki kere kontrol etmekte fayda var. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 60ah akünün kısa devre akımı 5bin amper civarı. Şayet tam dolu ise anında patlıyor 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 önce eksi sökülür, bazı araçlarda önce artıyı sökmenin beyne zara verebileceği dahi yazar, bazısında da önce artı sökülmesi lazımdır diye bilhassa yazar, çok nadirdir önce artı sökülmesi. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 deneyim konuşuyor sanırım [emoji3]48v 680k5 aküde üff 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Servet Aydın yazdı: 48v 680k5 aküde üff vidyo görelim? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Mert Gülkokan yazdı: 2 kutup başına aynı anda bir metal temas edersek ne olur sonrasını çevrende biri varsa ondan dinleriz az uzakta olmalı ama çok yakında ise ondan da pek fayda gelmez 3 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Servet Aydın yazdı: 60ah akünün kısa devre akımı 5bin amper civarı. Şayet tam dolu ise anında patlıyor Askerde jeneratörün aküsünü patlattık. Havan topu düşmüş gibi. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 İlkay Başaran yazdı: Servet abinin kanal zanettim ama patlama olmayınca anladım başkasının olduğunu 3 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Mert Gülkokan yazdı: araca takılmamış akü var diyelim elimizde 2 kutup başına aynı anda bir metal temas edersek ne olur ? Yaşamaya devam eder miyim yoksa azrail mi geliyor ? Ben küçükken 2 adet tel yardımıyla boşta duran aküde ampul yakmaya çalışmıştım. Sonra teller birbirine değdi. Kıvılcım vs tabi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Aydın Sert yazdı: Ben küçükken 2 adet tel yardımıyla boşta duran aküde ampul yakmaya çalışmıştım. Sonra teller birbirine değdi. Kıvılcım vs tabi Benim elektrikçi tanıdığım var, dükkanda aküyü test ederken şöyle bir kısa devre yaptırıp öyle bakıyor elektrik var mı diye:) 1 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Geçen gün bizim mahallede baktım 4 tane itfaiye, polis özel harekat, asayiş polisler, olay yeri inceleme falan var. Sonra soruşturdum ne olmuş diye. Adamın biri aküyü evde şarj ederken patlama olmuş. Bomba patladı zannetmişler. Akü deyip geçmeyin yani şakası yok bunların. 3 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Harun Kocaçalışkan yazdı: Geçen gün bizim mahallede baktım 4 tane itfaiye, polis özel harekat, asayiş polisler, olay yeri inceleme falan var. Sonra soruşturdum ne olmuş diye. Adamın biri aküyü evde şarj ederken patlama olmuş. Bomba patladı zannetmişler. Akü deyip geçmeyin yani şakası yok bunların. servet usta iyimi peki nerede ziyaret edebiliriz? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Doğan Arşiray yazdı: servet usta iyimi peki nerede ziyaret edebiliriz? Belgesel çekimi için kamerası vardı. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 18 Şubat 2022 Yazar Paylaş 18 Şubat 2022 O zaman genellikle eksiyi söküyoruz. Artı yı sökersek de herhangi bir yere temas ettirmiyoruz 😊 Akü sök takın araca zararı olur mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Mustafa Karaca yazdı: O zaman genellikle eksiyi söküyoruz. Artı yı sökersek de herhangi bir yere temas ettirmiyoruz 😊 Akü sök takın araca zararı olur mu? Bazı araçlar kalibrasyon ister teyp kodu ister ister de ister. şanzıman hatırladığı profili unutur vs vs. Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 18 Şubat 2022 Yazar Paylaş 18 Şubat 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Bazı araçlar kalibrasyon ister teyp kodu ister ister de ister. şanzıman hatırladığı profili unutur vs vs. Sıfırlama dışında bir etkisi zararı yok öyleyse Yorum bağlantısı
Recommended Posts