Tuncay Uludağ 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Merhaba, aracımda bulununan orijinal sis farı Valeo marka. Bir tanesi içine su aldığı için çıkarıp yeni sis farı takmak istedim. Şimdi Valeo sis farları pahalı olduğu için bende yan sanayi marka aldım. Markası Ades diye bir marka. Şimdi gelelim karşılaştırmaya. 1. Valeonun ağırlığı 40 gram fazla. Camı daha kalın olduğu içindir belki de. 2. Yan sanayi sis farının ampül sabitleme soketi biraz dandik. Ampül çok az oynuyor. 3. Valeonun yanal aydınlatması daha iyi. En olarak daha geniş bir yüzeyi aydınlatıyor. 4. İnsan gözüyle Valeo daha iyi ve parlak duruyor, 5. Valeonun herhangi bir yıpranması yok. Sadece 11 yıllık arabamdan sökülme. Far çanağı tertemiz yıpranma yok. Bir vida tutma yeri kırık o kadar. 6. Sol taraftaki resimler valeo, sağ taraf yan sanayi sis farına aittir. 6. İphone 6 ile çekildi. Kullandığım ampül: Sis farı: Sis farları karşılaştırma: Sol Valeo - Sağ Yan Sanayi 8 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 6 ay sonra yan sanayi olan sapsarı olur iç göbek ades yapıp dış camı valeo yap 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Işık deseni çok güzelmiş valeonun.. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Valeonun su alan yerini tespit ederek onarımı mümkünse onarılmalı bence. Kasada çatlak varsa siyah dyson silikon çok güzel izole edecektir. Yolda çok bir yer aydınlatacağa benzemiyor yan sanayi olan. Tasfaki yansıtma çizgileri bile keskin değil. Puslu duruyor tas. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Yazın yan sanayi olanın camı kırılacak zaten. Ya ısıdan ya da böcek çarpmasından 2 1 Yorum bağlantısı
Tuncay Uludağ 17 Şubat 2022 Yazar Paylaş 17 Şubat 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Valeonun su alan yerini tespit ederek onarımı mümkünse onarılmalı bence. Kasada çatlak varsa siyah dyson silikon çok güzel izole edecektir. Yolda çok bir yer aydınlatacağa benzemiyor yan sanayi olan. Tasfaki yansıtma çizgileri bile keskin değil. Puslu duruyor tas. Su alan valeonun far çanağı gidik soyulmuş, Tamir etsem bile fayda etmez. Yan sanayi sis farını sağ tarafa takim, bari tabelaları parlatsın. Mehmet Ozyurek yazdı: Işık deseni çok güzelmiş valeonun.. Arabanın H4 ana farlarından daha iyi ve yoğun aydınlatıyor desem. Valeo yapıyor bu işi. Servet Aydın yazdı: Yazın yan sanayi olanın camı kırılacak zaten. Ya ısıdan ya da böcek çarpmasından Yedekte valeonun camı var, kırılırsa tedavi ederim. Sağ olun. 1 Yorum bağlantısı
Tuncay Uludağ 17 Şubat 2022 Yazar Paylaş 17 Şubat 2022 Erkan Işık yazdı: 6 ay sonra yan sanayi olan sapsarı olur iç göbek ades yapıp dış camı valeo yap Peki hocam, teşekkür ederim çözüm için. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Tuncay Uludağ yazdı: Peki hocam, teşekkür ederim çözüm için. Eger valeo camın saglamsa veya cıkma valeo cam vs bulabilyorsan akvaryum silikonu baya pahalnmıs oda , veya dysonla yapıstırabilirsin , transporter depo marka sinyal aldım 1 senede karardılar orjinallar hella 22 senelik ne solma ne vs tuncay bey 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Tuncay Uludağ yazdı: Valeonun ağırlığı 40 gram fazla. Camı daha kalın olduğu içindir belki de Muhtemelen yan sanayi olan cam bile değildir, ağırlık farkı oradan geliyordur. Kesilme çizgisi gerçekten güzel bu sislerin, epey bir marka model aynı sis farını kullanıyor, osram LED aldığımda uyumlu modeller kısmında yazıyordu. 1 Yorum bağlantısı
Tuncay Uludağ 17 Şubat 2022 Yazar Paylaş 17 Şubat 2022 Erkan Işık yazdı: Eger valeo camın saglamsa veya cıkma valeo cam vs bulabilyorsan akvaryum silikonu baya pahalnmıs oda , veya dysonla yapıstırabilirsin , transporter depo marka sinyal aldım 1 senede karardılar orjinallar hella 22 senelik ne solma ne vs tuncay bey Dediğiniz gibi orijinal ürünler hem uzun ömürlü hemde güven veriyor. Bu da içine su girip far çanağı soyulmuş valeo sis farı. Cam değiştirmek kolay, dediğiniz gibi dyson alırım. Yorum bağlantısı
Tuncay Uludağ 17 Şubat 2022 Yazar Paylaş 17 Şubat 2022 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Muhtemelen yan sanayi olan cam bile değildir, ağırlık farkı oradan geliyordur. Kesilme çizgisi gerçekten güzel bu sislerin, epey bir marka model aynı sis farını kullanıyor, osram LED aldığımda uyumlu modeller kısmında yazıyordu. Yan sanayi olanın ki cam, ağırlık farkı bence de camdan geliyordur. Valeonun fiyatı biraz daha uygun olsaydı alacaktım. Yan sanayi 60, valeo en ucuz 250 TL fiyata geliyordu. Bende idarelik aldım. Fazla kullanmıyorum zaten. Valeo gerçekten başarılı marka. Arabaya takınca akşam resim çekmeye çalışırım. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 -Alıcı: Ustam Connect için sis farı alabilir miyim? -Satıcı: Buyur üstad Ades marka. Boşuna orjinale o kadar para vermeye gerek yok. -İyi mi? -Aynı ağğğbi, hiç bir fark yok. Aynı işi görüyor. 2 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Servet Aydın yazdı: Yazın yan sanayi olanın camı kırılacak zaten. Ya ısıdan ya da böcek çarpmasından aslında baştan kırık üretseler kimse de üzülmese böylece. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 bir defasında markası belirsiz bir sis farına denk gelmiştim, normal far gibi aydınlatması vardı , üretimde şans işi herhalde 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 aslında baştan kırık üretseler kimse de üzülmese böylece.Ayfar firmasına saç baş yoldurmuş adamım vaktinde 1 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Sırf bu sebeple sararmış, çizik içindeki farlarını yan sanayi ile değişmiyorum. Orijinale mayıs yetmiyor, iki seneye bir temizleyip kullaniyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts