Çağlar Bayur 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 orjinali taktırın, taktiıktan ama sonra duman atmaya başlarsa servisin suçu değil Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 (düzenlendi) Mevcut olsa idi temizlemeyi denemenizi önerirdim. Bir kap içine sirke koyuyorsunuz, sensörü de kap içine koyuyorsunuz. Sirkenin içine bir miktar karbonat koyduğunuz zaman sirke fokurdamaya başlıyor. Sensör başlığındaki metalin üzerindeki delikler açılıyor, sensöre ulaşan karbonatlı sirke sensör üzerine yapışmış olan kurum ve kirleri de temizliyor. Geçen yaz kızım için aldığım 2001 poloda yoğun benzin kokusu oluyordu. Oksijen sensörünü anlattığım yöntemle temizledim, ise yaradı. Herhangi bir ölçüm yaptın mı diye sorarsanız, yapmadım. Tek ölçütüm benzin kokusu idi. Benzin kokusu gelmez oldu. 17 Şubat 2022 tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi İmla 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Taktırın yeniden.. Oksijen sensörü iptal edilmez. Motor, yakıt hava karışımını oksijen sensöründen gelen verilere göre ayarlar. Veri alamaz ise, ezberlediği gibi çalışır, Yani bozuk saat gibi, denk gelince doğru çalışır, bunun dışında bozuk çalışır. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 Aracıma motor yağı alırken Shell 2022 üretim yağların da QR özellikli şişeler ürettiğini öğrendim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts