Çağlar Bayur 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Caponlara teyp yapan panasonic iyi iş çıkarmış lakin bizde kaşıntı çok. Evde boşta duran cihazları değerlendirip, anfi olmadan da sub bağlantımızı yaptık. Bu Pioneer teyplerin çoğunda olan bir özellik, arka çıkışlar köprülenip sub çıkışına dönüşebiliyor,sub olarak evdeki 3 ohm 100w sony kullandım kalan 2 çıkışı da 4 kapıya dağıttım. kapılardaki hoparlörlerin sesi kafi, her kapıda fabrikasyon olarak 100 Hz e cevap verbilen 1 mid ve 1 tiz mevcut. Honda/suzuki vb capon teyplerin soketleri aynı, ona uygun bir çevirici aldım, eski teybin dış kasasını da pioneer gövdesine monte edince, sağlam bir iş oldu. pek yakında digital anfi + 4 oval de arka şapkalığa gelince piknikte konser verebiliriz 24 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Şubat 2022 Yazar Paylaş 16 Şubat 2022 Fatih Keskin yazdı: Cumartesi bi deneyeyim ayarı uzun sürer Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Şu işlemi ototeypçide yaptırsak sağlam tokatlaniriz , paramızla rezil oluruz😃 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Şubat 2022 Yazar Paylaş 16 Şubat 2022 Tolgahan Doğru yazdı: Şu işlemi ototeypçide yaptırsak sağlam tokatlaniriz , paramızla rezil oluruz😃 + ları eksileri düzgün bağlasalar neyse de.... ses sistemi zevkli iş, uğraşıldığına değiyor 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Ayna kokusu müthiş Çerçeve cuk oturmuş 5 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Şubat 2022 Yazar Paylaş 16 Şubat 2022 panasonicten çıkan dış metal çerçeve delikleri universal açılmış işi kolaylaştırdı, teybin çevresindeki plastik te suzuki sx4 /vitara/swift double din için satılan ürün. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Pioneer'in android'li ünitesi yok mu? Android artık teypte şart bence. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Test denmiş geleyim.. Yok öyle değildi siz zaten çöküyonuz 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: forum kokusu sardı buraları 🙄 Fosfagınlarımıza naapabilirz abi? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Abi evde w/r girişli pioneer bulunur mu tek din usb li 1 Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: Caponlara teyp yapan panasonic iyi iş çıkarmış lakin bizde kaşıntı çok. Evde boşta duran cihazları değerlendirip, anfi olmadan da sub bağlantımızı yaptık. Bu Pioneer teyplerin çoğunda olan bir özellik, arka çıkışlar köprülenip sub çıkışına dönüşebiliyor,sub olarak evdeki 3 ohm 100w sony kullandım kalan 2 çıkışı da 4 kapıya dağıttım. kapılardaki hoparlörlerin sesi kafi, her kapıda fabrikasyon olarak 100 Hz e cevap verbilen 1 mid ve 1 tiz mevcut. Honda/suzuki vb capon teyplerin soketleri aynı, ona uygun bir çevirici aldım, eski teybin dış kasasını da pioneer gövdesine monte edince, sağlam bir iş oldu. pek yakında digital anfi + 4 oval de arka şapkalığa gelince piknikte konser verebiliriz Somebody to love yazısını görünce aklıma TOTAL TOUCH'dan "somebody elses lover" şarkısı geldi. Konuyla ultra alakasız ama yazayım dedim.:) 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Gencay Bengli yazdı: Somebody to love yazısını görünce aklıma TOTAL TOUCH'dan "somebody elses lover" şarkısı geldi. Konuyla ultra alakasız ama yazayım dedim.:) Total Touch😍 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Şubat 2022 Yazar Paylaş 16 Şubat 2022 Sani Gerşon yazdı: Pioneer'in android'li ünitesi yok mu? Android artık teypte şart bence. bazısı görüntü bazısı hız ve ses sever, ben sesçilerdenim Servet Aydın yazdı: çöküyonuz ooo davet, Köksal Yılmaz yazdı: Abi evde w/r girişli pioneer bulunur mu tek din usb li minnak ekran sevmiim double cıyım Alpay Sumer yazdı: Fosfagınlarımıza naapabilirz abi? işe kapılardan başlamalı, o yüzden ibizaya dokunmuyorum Gencay Bengli yazdı: Somebody to love yazısını görünce aklıma TOTAL TOUCH'dan "somebody elses lover" şarkısı geldi. Konuyla ultra alakasız ama yazayım dedim.:) ses bir de gezecek içerde... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Pioneer kasetli bişi var kahvesi radyosuna uygun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Şubat 2022 Yazar Paylaş 16 Şubat 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Pioneer kasetli bişi var kahvesi radyosuna uygun. bunda da harici anfi olmadan deck eq bağlayıp kendi anfisini kullanarak güzel ses alınırdı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Getir getir de Servet bi denesin.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Şubat 2022 Yazar Paylaş 16 Şubat 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Getir getir de Servet bi denesin.. ios ta pikap denemesi yapcez 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 https://320volt.com/stk4048xi-150w-stk412-170-2-180w-amplifikator-devreleri/ Eski günleri yad ederiz. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: ios ta pikap denemesi yapcez Fazla pikap varsa getir. Onun da bakımını yaparız. 🥰 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Şubat 2022 Yazar Paylaş 16 Şubat 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Fazla pikap varsa getir. Onun da bakımını yaparız. 🥰 ios la çalışıyor ama bu, macbook al Mehmet Göktürk yazdı: hazırları var aliexpresste yapılı çoğu anfi katı bize gelemiyor seçim yapınca. gümrük bandrol vs. sanırım Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: @Mehmet Ozyureknamı değer Emmi bu konulardan varsa kargo ile alıcı ödemeli yollayabilirmisin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: @Mehmet Ozyureknamı değer Emmi bu konulardan varsa kargo ile alıcı ödemeli yollayabilirmisin. Yaptıralım yenisini Hocam.. Promosyoncu @Emin Önal Araç kokusu isteniyor canım.. Yap bi çalışma. Kargo bela hocam.. avuç içi kadar şeye 30 lira alırlar. Bir bardağa 40 lira alırlar, onu da kırarlar.. İyice nefret ettim kargo işinden. 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts