Murat Atagenç 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Ruhsatı ticari (yani src ile kullanılabilen) 4x4 navaramızla bir süredir kantarlara girmiyoruz. Şimdi yine girmek mi gerekiyor? Ali Gök yazdı: noldu şimdi kantaramı girecem ben her yerde mecburi . konu netleştimi bilen yazsın akşama ilana koyarım arabayı bunlamı uğraşacam manyak işi Hususi ruhsatlı araca zaten yoktu ki. Hususi değil mi? Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Murat Atagenç yazdı: Ruhsatı ticari (yani src ile kullanılabilen) 4x4 navaramızla bir süredir kantarlara girmiyoruz. Şimdi yine girmek mi gerekiyor? Hususi ruhsatlı araca zaten yoktu ki. Hususi değil mi? kendi adıma ruhsatlı kasada çocugun oyuncakları flan var ben kantara girecemmi girmicemmi Çağlar Bayur yazdı: öldüm keşi hazır sabah noter akşama havale kötü yakalandık tmm 220 ye senin olsun abi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Ben normal aracımla kantara doğru ilerlesem tüfekleri doğrulturlar mı? Tartılmak istiyorum mesela? 2 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Ben normal aracımla kantara doğru ilerlesem tüfekleri doğrulturlar mı? Tartılmak istiyorum mesela? Hiç risk e girme hocam bi ara benim işyerine uğra tarttırırım senin aracı 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Cam filmi gibi olur iki gün sonra. Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 İptal olmuş geri heralde Haberlerden okudugum bu yönde Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 o zaman ducato vs de girmez?? ben anlamadımki. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 yanlarda cam varsa girmiyor dedi bakan 1 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Doğan Arşiray yazdı: o zaman ducato vs de girmez?? ben anlamadımki. Tam kapalı olursa yanlar kapalı kasa kamyonet oldugu için giriyor işin özü doblo cargolar mesela benim master panelvan mecburi ama yandan camlı oluyor girmiyormuş:)) 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Erkan Işık yazdı: Tam kapalı olursa yanlar kapalı kasa kamyonet oldugu için giriyor işin özü doblo cargolar mesela benim master panelvan mecburi ama yandan camlı oluyor girmiyormuş:)) bugün arkası kutu şeklijnde kapalı kasa doblo ekmek kamyoneti girmedi... ee? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Doğan Arşiray yazdı: bugün arkası kutu şeklijnde kapalı kasa doblo ekmek kamyoneti girmedi... ee? otoyol da mı? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 evet ankara eskişehir yolu. hep geçtiğim yol. ekmek aracı da ankara arabası. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 ekmekler taze kalsın diye olabilir 2 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Ali Gök yazdı: kendi adıma ruhsatlı kasada çocugun oyuncakları flan var ben kantara girecemmi girmicemmi Bana daha ne src sordular ne kantara girdim hususi ruhsatlı 4x2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Murat Atagenç yazdı: Bana daha ne src sordular ne kantara girdim hususi ruhsatlı 4x2 benide daha durdurmadılar demek devreye alınmadı kantar olayı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Ali Gök yazdı: benide daha durdurmadılar demek devreye alınmadı kantar olayı çift kabinler hiç girmedi Yorum bağlantısı
Erkan Işık 17 Şubat 2022 Paylaş 17 Şubat 2022 Doğan Arşiray yazdı: evet ankara eskişehir yolu. hep geçtiğim yol. ekmek aracı da ankara arabası. dogan kimse kanunu düzgün bilmiyor yapılan uygulanmıyor ne oldugu belli olmayan bir kanun işliyor , nisan ayında benim doluyor k belgesi yenilemesi geliyor geçen sene adam yeniçagda önüme atladı masterle giderken , transporterlede girdim gerek yok demişdi arkadasımda ankaraya gidip geliyor bazı plaka tabelada gir diye beliriyor diyor tonaj cok olursa yol deişiyom diyor ne oldugu belli olamayan bir kanun 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts