İçeriğe Yönlendir

Tüm Hafif Ticariler Kantara Girecek mi?

Fatih Evcin

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

Her sene bi korku salıp müsamaha ediyormuş gibi davranma taktiği. Girsin bakalım kantar ve trafik dayanabilecek mi?

Senelerdir ticarilerle ilgili kuralları çözemediler gitti.

Yahut höt demek daha cazip

Yorum bağlantısı
Erkan Işık

Panelvan tam kapalı araçlar zaten giriyor camlı ve doblolar girmiyor ama tonajı delenlere gözdagı olabilir bişey olmaz 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Azalma
(düzenlendi)

Hafif ticarilerde bir ayrım var. camlı koltuklu olan proace city %15 Ötv ile satılıyor ve mtv tutarı 1046.50 TL , panelvan olarak mtv alınıyor. birde camsız proace cargo ve hılux var , bunlarda Ötv %4 ve MTV tonaja göre alınıyor 1425.50 TL mtv var . ( hilux 4x4 mtv motor hacmine göre alınır, 4x2 tonaja göre alınır). sanırım burada kamyonetten kasıt hilux gibi pick up veya camsız cargo tipi hafif ticariler.

tarihinde Murat Azalma tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

5 km sıra olur o kantarda... bizim burada aynı yol üzerinde 4 tane büyük osb var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Fatih Evcin yazdı:

7d67bc3b928cbd7a930dcba8a227ea34.jpg
Paylaşım bu

Altına bu paylaşımın düzeltmeside geldi fatih onuda koy

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Murat Azalma yazdı:

hilux 4x4 mtv motor hacmine göre alınır, 4x2 tonaja göre alınır

sanki çamurlu tarlada 4x4 gerekmezmiş gibi... vergi sistemi kafadan yanlış olursa böyle garabetler çıkar ortaya.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Doğan Arşiray yazdı:

5 km sıra olur o kantarda... bizim burada aynı yol üzerinde 4 tane büyük osb var.

tonajı çok olan zaten kaçıyor ankarada dogan sırf kantar yüzünden yeniçagın ekenomısı bozuldu :))

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Erkan Işık yazdı:

Altına bu paylaşımın düzeltmeside geldi fatih onuda koy

bende yok abi o sende varsa koyalım hemen :) 

Erkan Işık yazdı:

tonajı çok olan zaten kaçıyor ankarada dogan sırf kantar yüzünden yeniçagın ekenomısı bozuldu :))

Dün akşam doblo hayalleri kuruyordum sabah bu mesaj geldi watsapa :D 

Tamer Topaç yazdı:

Asosyal medya nelere kadirsin...

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Kutluay Selçuk

ya yanlış anlama vardır ya da karayollarında işsiz bir memur yönetim kurulundan böyle bir karar çıkmasını sağlamıştır,yönetimde tam okumadan oy birliği ile kabul etmiştir,bugün iptal ederler.

bizim kurumdada var böyle işsizler,özellikle insan kaynaklarında çalışanlarda, çalışanların başına ne sarsamda işinden gücünden olup boş işlerle uğraşsınlar diye bi aktivite içindeler

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ersev Kaya

Kantar demişken ben de yazmadan duramayacağım. Aslında konu açacaktım ama iyi denk geldi.

Kantarda çalışan personelin görevi nedir?

İş çıkışı eve dönerken hava karanlık olduğu için, kantardan çıkan araçlara dikkat ediyorum ya farın biri yanmaz, ya arka parklar yanmaz ya da kantardan uzun farlar ile çıkarlar.  Orada görevli arkadaşlar bunlara dikkat etmezler mi? Ya da dikkat etme, uyarma yetkileri var mı? Üstelik aynı kantarda polis memuru da sürekli bulunmakta. Onlar da mutlaka görüyordur.

Bundan 4 sene öncesine kadar özel güvenlik olarak çalışıyordum ve yolumun üzerinde gidiş geliş birer tane kantar var.  Konya istikametinden gelen ağır vasıtalar şirketin yanındaki boşluğa park edip plakalarındaki çamuru temizlerlerdi. Ben de plakayı okuyup, aracı kantara şikayet ederdim. Çünkü o vatandaş kantara girmeden kaçarken diğerlerinin hakkını yediğini düşünürüm. O zaman hiç birisi girmesin.

Ben bile bunu yaparken, kantardaki görevli ve polisler neden bir şey yapmazlar?

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

valladoğru söze ne denir. hergün kantarın yanında geçiyorum, girerken işaretleme var çıkarken saldım cayıra mevlam kayıra. tırlar yola atlıyor resmen. ettiğim küfürün haddi hesabı yok. tabi kaşar olduğu için çoğu o şöförlere birşey ifade etmiyordur.  ne sinyal var ne yola bakmak var.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

gündelik bir anlaşılmaz ifadeler ile kural kaide yayınlama olayı, değişen bir kantar kontrolü yok

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Fatih Evcin yazdı:

Dün akşam doblo hayalleri kuruyordum sabah bu mesaj geldi watsapa :D 

4x4 almıyor muyduk ? Doblo Trekking 

Yorum bağlantısı
Ali Gök

noldu şimdi kantaramı girecem ben her yerde mecburi . konu netleştimi bilen yazsın akşama ilana koyarım arabayı 

bunlamı uğraşacam manyak işi 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Gök yazdı:

noldu şimdi kantaramı girecem ben her yerde mecburi . konu netleştimi bilen yazsın akşama ilana koyarım arabayı 

bunlamı uğraşacam manyak işi 

öldüm keşi hazır sabah noter akşama havale

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Tamer Topaç yazdı:

4x4 almıyor muyduk ? Doblo Trekking 

Tam alacakken caydık :) Tüm favorileri sildik :D 

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...