Nihat Palolu 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 Bugün iş bankasında işim vardı, gitmişken osg'yi sordum. 2 ogs'yi sistemden iptal edip, 2 yeni hgs verdiler. Hgs'ler için ücret istemediler. Hgs'leri kredi kartıma bağlayıp kredi kartımdan 50 şer lira yükleme yaptılar. Ogs'de kalan bakiyeler kredi kartıma iade olacakmış. Ogs depozitolarını sordum, depozito iadesi yok, siz zaten ücretsiz almışsınız dediler. Birini ücretsiz almıştım, diğeri ücretliydi diye hatırlıyorum. Zaten ücretli aldığım 8 sene olmuş diye üzerine düşmedim. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Ogs kalktimi yani ? Bunun son tarihi ne zaman acep ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 haberi çıktı 31 mart son dendi, sonra putin ukraynayı işgal etti Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Mart sonu deniyordu Çağlar Bayur yazdı: haberi çıktı 31 mart son dendi, sonra putin ukraynayı işgal etti Bir de yağ kuyrukları oluştu.. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 İşcepten hgs başvurumu yaptım gelince ogs leri iptal ettireceğim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Mart sonu deniyordu Bir de yağ kuyrukları oluştu.. kuyruk std, patates idi yağ oldu, ben salçadan da bir a atak bekliyorum Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 14 Mart 2022 Paylaş 14 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir de yağ kuyrukları oluştu.. Buradaki marketlerde yağ kalmadı. Kuyruk, izdiham olmadı ama Ah bu yaşlılar, en ufak söylentide markete koşuyor. Öbür tarafta yok yazılıyorsun zaten, ihtiyacın kadar alsana.. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 Ogs yi iptal ettim hgsye başvuru yaptım ücretsiz adresime gelecek. İşcep üzerinden tamamladım. Hgs etiketi olmasada plakaya tanımlığı olduğu için bakiyenizden düşecektir diye önemli bir bilgi vermesi beni mutlu etti. Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Mart 2022 Paylaş 15 Mart 2022 İş cepten başvurdum HGS ye ücretsiz bitane boşta ogs vardı onun yerinede başvurdum cama yapistirmicam artık araba değişince plaka değişecem oluyorsa Yorum bağlantısı
Recommended Posts