Tansu Kalafatoğlu 13 Şubat 2022 Paylaş 13 Şubat 2022 Koltuklar kalın, başlıklar kalın, yüksek, boğucu iç mekanlar vb. Arkadakilerin durumu daha kötü. Önü göremiyorlar neredeyse. Bu koltuklar aynı konforda incecik olamıyor mu? Ofis koltuklarında ince mıdeller görüyorum. Neden arabalarda yok? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Şubat 2022 Paylaş 13 Şubat 2022 (düzenlendi) Ferah iç mekan isteniyorsa Salon salomanje Picasso verelim. 3. Sıra koltuk bile dev gibi ön camla her yeri görür 13 Şubat 2022 tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Şubat 2022 Yazar Paylaş 13 Şubat 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Ferah iç mekan isteniyorsa Salon salomanje Picasso verelim. 3. Sıra koltuk bile dev gibi ön camla her yeri görür R350 tercih ederim 😏 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 Şubat 2022 Paylaş 13 Şubat 2022 Euro ncap tarzı testlerde koltuğa uygulanan testler de var. Mesela fiatın bazı modelleri espri konusu olmuştu (linea bunlardan biri) kaza yapınca koltukları bükülüyor diye. Ofis koltukları (mesela 4 yıl önce alınan ince model ofis koltuğum) eğilip bükülüyor. Benim ortopedik koltuk 10 dereceden fazla sola eğik oldu. Hep sol tarafına otururum.Ofis koltuğu olunca eğildikçe yenisini alabiliyoruz ama otomobil için hiç olası değil. Bir diğer hususta içine koyulan airbag, ısıtma, elektrikli hareketler, bel desteği, yanal destekler vb. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Şubat 2022 Paylaş 13 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: R350 tercih ederim 😏 Para cokomel eğrisi . Saygı duyarım 1 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Şubat 2022 Paylaş 13 Şubat 2022 Prototip araçlarda ince oluyor , kapılar tersten açılıyor falan. Ama seri üretim görmedim. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Şubat 2022 Paylaş 13 Şubat 2022 Sedan arabalar basıyor beni şimdi Picasso dan sonra minnak ön camlar arka camlar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Şubat 2022 Yazar Paylaş 13 Şubat 2022 Selim Bilgin yazdı: Böyle mi? Aynen böyle. Daha inceleri de vardır. Elektrikli araba çağına geldik. Hala nenemin evinden kalan minderler gibi koltuk var arabalarda burda da var. İçeriyi ferahlatmış hatta şu kadar ince olsa süper olur şunun başlıkları daha aşağıda yapılır. Arka taraf acayip rahatlar 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Şubat 2022 Yazar Paylaş 13 Şubat 2022 Murat Sahın yazdı: Euro ncap tarzı testlerde koltuğa uygulanan testler de var. Mesela fiatın bazı modelleri espri konusu olmuştu (linea bunlardan biri) kaza yapınca koltukları bükülüyor diye. Ofis koltukları (mesela 4 yıl önce alınan ince model ofis koltuğum) eğilip bükülüyor. Benim ortopedik koltuk 10 dereceden fazla sola eğik oldu. Hep sol tarafına otururum.Ofis koltuğu olunca eğildikçe yenisini alabiliyoruz ama otomobil için hiç olası değil. Bir diğer hususta içine koyulan airbag, ısıtma, elektrikli hareketler, bel desteği, yanal destekler vb. İskelet harici gerisi sünger kumaş. Isıtma hava yastığı yine koyulur. Bence ince olmalı Yorum bağlantısı
Onur Bulut 13 Şubat 2022 Paylaş 13 Şubat 2022 Kalın olan koltuktaki rahatlığı bu son görseldeki ince olanlarda almanız mümkün değil. Uzun yolda fıtık eder bu incelikte olanlar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Şubat 2022 Paylaş 13 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ofis koltuklarında ince mıdeller görüyorum. Neden arabalarda yok? ayağınla kendini sertçe itip masaya bir çarpsana.... 0-100 ü 3 saniye olan araba var corolla da neden yok 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 13 Şubat 2022 Paylaş 13 Şubat 2022 Selim Bilgin yazdı: Böyle mi? Tam ben de bundan gösterecektim. Benden evvel davranmışsın 😆 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Şubat 2022 Paylaş 13 Şubat 2022 Ahmet Gül yazdı: Tam ben de bundan gösterecektim. Benden evvel davranmışsın 😆 Görüntü güzel rahatlığı da fena değildi ama kolçak koymamışlar yahu. İstanbul trafiğinde zaman geçiren adam için ölüm. Tesbih çekerken kolumuzu nereye yaslayacağız? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 13 Şubat 2022 Paylaş 13 Şubat 2022 Selim Bilgin yazdı: Görüntü güzel rahatlığı da fena değildi ama kolçak koymamışlar yahu. İstanbul trafiğinde zaman geçiren adam için ölüm. Tesbih çekerken kolumuzu nereye yaslayacağız? Aaa hiç dikkat etmemiştim kolçak yokmuş harbi. Delikanlılığa ters, tesbihsiz olmaz... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Şubat 2022 Yazar Paylaş 13 Şubat 2022 Ahmet Gül yazdı: Aaa hiç dikkat etmemiştim kolçak yokmuş harbi. Delikanlılığa ters, tesbihsiz olmaz... Camdan 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Şubat 2022 Paylaş 14 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Camdan İlk ışıklarda tesbih gider😁 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Şubat 2022 Yazar Paylaş 14 Şubat 2022 Selçuk Bakış yazdı: İlk ışıklarda tesbih gider😁 Normalde camdan tesbih sallayana dokunmazlar 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts