Ayhan Asil 13 Şubat 2022 Paylaş 13 Şubat 2022 94 model CL. Emektar. İhtiyar. Ancak dimdik ayakta. Maşallah bekler. 28 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 13 Şubat 2022 Paylaş 13 Şubat 2022 Maşaallah yaşına göre dimdik duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 13 Şubat 2022 Paylaş 13 Şubat 2022 Maşallah ilk arabam Allah Kaza Bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 13 Şubat 2022 Yazar Paylaş 13 Şubat 2022 Ufak tefek çürükleri bulunsada 650 km yi banamisin demedi. 6 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 13 Şubat 2022 Yazar Paylaş 13 Şubat 2022 motor işi nasıl oldu5000 TL düşmüş içine. Onu çıkardılar. Canavar oldu makine abi. Şaka bi yana abi. Üst kapak yapıldı. Hararet kesildi. Şimdilik sıkıntı görünmüyor.Yakıt da aman aman fazla değil sanki. 21 litre ile 288 km gitti. 3 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 13 Şubat 2022 Yazar Paylaş 13 Şubat 2022 Marşbiyel de ve arka sol çamurluk içinde yoğun çürükler var. Yapılabilir mi. Bilmiyorum. Motorun performansına ve iç aksamlara diyecek yok. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 13 Şubat 2022 Yazar Paylaş 13 Şubat 2022 Başlıktan da anlaşılacağı üzere motoru halen test ediyoruz. Polis memuru bir arkadaşa göre adı Ford değil Lord imiş. O nedenle Lord Tescord dedik. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 13 Şubat 2022 Paylaş 13 Şubat 2022 kronik çürüyen noktalar olduğu için hazır sacları piyasada var. iyi bir kaportacı güzelce yapar Ayhan Asil yazdı: Marşbiyel de ve arka sol çamurluk içinde yoğun çürükler var. Yapılabilir mi. Bilmiyorum. Motorun performansına ve iç aksamlara diyecek yok. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Şubat 2022 Paylaş 13 Şubat 2022 Güle güle kullan abi maşallah lorda 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Şubat 2022 Paylaş 13 Şubat 2022 Ayhan Asil yazdı: 94 model CL. Emektar. İhtiyar. Ancak dimdik ayakta. Maşallah bekler. bunlar ilk çıktığında pek severdim kırmızı ve 1.8. 1 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 13 Şubat 2022 Paylaş 13 Şubat 2022 Hayırlı olsun yeni aracınız. Kazasız bininiz. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 14 Şubat 2022 Yazar Paylaş 14 Şubat 2022 Zeki Yelboğa yazdı: Hayırlı olsun yeni aracınız. Kazasız bininiz. Zeki hocam çok teşekkür ederim. Ayağımızı yerden kesiyor hamdolsun. Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun Çok teşekkür ederim Selçuk bey, vermedin Uno'yu ne yapalım. Aldık bunu. Barış AÇIL yazdı: Gule gule kullanın Çok çok teşekkür ederim. Doğan Arşiray yazdı: bunlar ilk çıktığında pek severdim kırmızı ve 1.8. Evet gerçekten aksesuarların da yakışacağı tarz bir araba. Köksal Yılmaz yazdı: Güle güle kullan abi maşallah lorda Köksal çok çok teşekkür ederim, kral kardeşim benim. Alpay Sumer yazdı: Hayırlı olsun 🧿 Çok çok teşekkür ederim Alpay kardeşim. Fikri Keleş yazdı: hayırlı olsun Çok teşekkür ederim Fikri kardeşim. Arda Bülent Güzel yazdı: Hayırlı olsun Ayhan üstadım Çok çok teşekkür ederim genç patron. Coşku Mert yazdı: kronik çürüyen noktalar olduğu için hazır sacları piyasada var. iyi bir kaportacı güzelce yapar İşin pirinden böyle güzel haberler duyunca rahatlıyor insan çok çok teşekkür ederim. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 14 Şubat 2022 Yazar Paylaş 14 Şubat 2022 Serkan Karadağ yazdı: Hayırlı olsun. Çok çok teşekkür ederim Serkan bey. Dillerinize sağlık. Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun Ayhan abi. Aydın güzel insan, kral insan çok çok teşekkür ederim. 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 14 Şubat 2022 Paylaş 14 Şubat 2022 Hayırlı olsun Ayhan abi... Başlığı görünce Netflix dizisi zannettim ben... 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 14 Şubat 2022 Yazar Paylaş 14 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: motor işi nasıl oldu Abi süreci biliyorsunuz. Motor yapıldı. Triger ve şarj dinamosu kayışına kadar değişti. Yağ bakımı ve genel bakımdan sonra problemsiz biniyorum. Yalnızca ekleyeceğim fotoda görünen parçadan bir lehim kopması sonucu araç benzinde patırtılı çalışıyor, lpg de hiç çalışmıyordu. Malum güneydoğuda kalifiye usta bulmak çok zor. Viranşehir de bir ustaya götürdüm, arızayı da ben tespit ettim. Lehim yaptı ama yaptığı lehim beni tatmin etmedi. Şimdilik problem halloldu gibi ancak o lehim yapılan parçanın fotosunu size göndereceğim. Bir yorum yaparmısınız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts