Cihat Küçükay 21 Mart 2023 Paylaş 21 Mart 2023 (düzenlendi) Verdiğiniz 3 modelden en alınabiliri QCY bence.. Diğerleri incelemelerde pek bilgi verilmiyor. Ama iyi yorumları olanlara bakarım derseniz bu fena değil. 21 Mart 2023 tarihinde Cihat Küçükay tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 21 Mart 2023 Paylaş 21 Mart 2023 Gençken maltepe pazarından aldığımız AIWA marka walkmen ile sony bilmem kaç serisi kulaklıkla HD kasetle birde ekolayzırdan ince ayarla o zamanlar için kaliteli ses alırdık. Pil çabuk bitmesin diye kaseti kalemle sarardık. Şimdi teknolojinin geldiği noktada hangi kablosuz kulaklığı alalım diye bakıyoruz 😊 2 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Erhan Doruk yazdı: Gençken maltepe pazarından aldığımız AIWA marka walkmen ile sony bilmem kaç serisi kulaklıkla HD kasetle birde ekolayzırdan ince ayarla o zamanlar için kaliteli ses alırdık. Pil çabuk bitmesin diye kaseti kalemle sarardık. Şimdi teknolojinin geldiği noktada hangi kablosuz kulaklığı alalım diye bakıyoruz 😊 Bende zamanında gidip bir hevesle bundan almıştım. Hala evde bir yerde duruyo Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Bende zamanında gidip bir hevesle bundan almıştım. Hala evde bir yerde duruyo Ben de şununla başlamıştım walkman serisine. En son bunu almıştım. Kumandası, groove kulaklığıyla süperdi. 4 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Ben de şununla başlamıştım walkman serisine. En son bunu almıştım. Kumandası, groove kulaklığıyla süperdi. bende bundan vardı. Ses kalitesi çok iyiydi. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Erhan Doruk yazdı: bende bundan vardı. Ses kalitesi çok iyiydi. super bass= mega bass Groove= yok böyle bir şey 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 27 Mart 2023 Paylaş 27 Mart 2023 "Amazon" hakkında tecrübeli abilerim LİNK 'deki kulak "yurtdışından gönderilir" diye yazıyor. Bu konuda garanti işleri nasıl işliyor tecrübesi yada bilgisi olan var mı? Kulaklıkta bir şey çıkarsa ya da bişey olursa ben Amazon TR'ye mi göndereceğim yoksa yurtdışına mı? "Yurtdışından gönderilir" yazan ürünleri almak güvenli mi değil mi? Almalı mı almamalı mı? Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 Alptuğ Özcan yazdı: "Amazon" hakkında tecrübeli abilerim LİNK 'deki kulak "yurtdışından gönderilir" diye yazıyor. Bu konuda garanti işleri nasıl işliyor tecrübesi yada bilgisi olan var mı? Kulaklıkta bir şey çıkarsa ya da bişey olursa ben Amazon TR'ye mi göndereceğim yoksa yurtdışına mı? "Yurtdışından gönderilir" yazan ürünleri almak güvenli mi değil mi? Almalı mı almamalı mı? Soundpeats Türkiye temsilciliği yok diye biliyorum. Sitelerinde de görülmüyor. O zaman sanırım Amazona sormalısınız. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 Cihat Küçükay yazdı: Soundpeats Türkiye temsilciliği yok diye biliyorum. Sitelerinde de görülmüyor. O zaman sanırım Amazona sormalısınız. Şöyle bir şey buldum Amazon'da 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 Daha önce çakma bir Airpods 3 almıştım. Ses kalitesi idare etsede mikrofon çöptü. Burdaki konuyu görünce gaza gelip linkteki ürünü aldım https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-jbl-tune-flex-tws-kulak-ici-ghost-siyah-fiyati,357673310.html 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 Erdem Dertsiz yazdı: Burdaki konuyu görünce gaza gelip linkteki ürünü aldım Hayırlı olsun. Güzel ürünmüş 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Dün gece gözümü karartıp aşağıdaki ürünü alarak süreci sonlandırdım. Sanırım gelmesi 1 haftayı bulacak. Amazondan aldım yurtdışından gelecek. Baktıkça sıkıldım bunaldım aldım gitti. İnşallah memnun kalırım SoundPeats Air3 Deluxe HS Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Dün gece gözümü karartıp aşağıdaki ürünü alarak süreci sonlandırdım. Sanırım gelmesi 1 haftayı bulacak. Amazondan aldım yurtdışından gelecek. Baktıkça sıkıldım bunaldım aldım gitti. İnşallah memnun kalırım SoundPeats Air3 Deluxe HS Hayırlı olsun, ben capsule 3 pro'dan memnun kaldım. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Hayırlı olsun, ben capsule 3 pro'dan memnun kaldım. Teşekkürler inşallah bende memnun kalırım. Ben silikonlu kullanamadığım için silikonsuz model aldım Siz amazondan mı vermiştiniz siparişi? Kaç günde geldi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Teşekkürler inşallah bende memnun kalırım. Ben silikonlu kullanamadığım için silikonsuz model aldım Siz amazondan mı vermiştiniz siparişi? Kaç günde geldi Amazondan, aynı satıcıdan aldım, 20 Mart'ta almıştım, dün geldi. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Amazondan, aynı satıcıdan aldım, 20 Mart'ta almıştım, dün geldi. 1 Haftayı buluyor o zaman gelmesi 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Şöyle bir şey buldum Amazon'da Hayırlısı olsun. Umarım hayırlı günlerde kullanırsınız. Ben Soundpeats sitesinde böyle bir ibare görmedim. O yüzden emin olamadım. Erdem Dertsiz yazdı: Daha önce çakma bir Airpods 3 almıştım. Ses kalitesi idare etsede mikrofon çöptü. Burdaki konuyu görünce gaza gelip linkteki ürünü aldım https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-jbl-tune-flex-tws-kulak-ici-ghost-siyah-fiyati,357673310.html Hayırlı olsun, bayağı bir gaza gelmişsiniz 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Cihat Küçükay yazdı: Hayırlısı olsun. Umarım hayırlı günlerde kullanırsınız. Ben Soundpeats sitesinde böyle bir ibare görmedim. O yüzden emin olamadım. Ben de şimdi siz söyleyince sitesine baktım. Şöyle; Soundpeats sitesine girince anasayfada ürünlerin reklamları kayıyor. Orda ürünün reklamı gelince satın al dedim açılan sayfada Amazon seçenekleri çıkıyo. Amazon TR'yi seçince direk benim satın aldığım link açılıyor Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 Nisan 2023 Paylaş 2 Nisan 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Amazondan, aynı satıcıdan aldım, 20 Mart'ta almıştım, dün geldi. Kulaklığınız hangi kargo firması ile gelmişti Hatırlıyor musunuz yada uygulamada görebiliyor musunuz Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Nisan 2023 Paylaş 3 Nisan 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Kulaklığınız hangi kargo firması ile gelmişti Hatırlıyor musunuz yada uygulamada görebiliyor musunuz Ekol tarafından getirildi. Cuma teslim görünüyordu, salı geldi. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 Nisan 2023 Paylaş 3 Nisan 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Ekol tarafından getirildi. Cuma teslim görünüyordu, salı geldi. Teşekkürler benimki de Ekol'e verilmiş görünüyor da. İnternette bi kaç kötü yorum denk geldim o yüzden sormak istedim. Takip için sitesini de bulamadım zaten(Amazondan bakamıyorum başka birinin hesaptan sipariş verdim) Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Nisan 2023 Paylaş 3 Nisan 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Teşekkürler benimki de Ekol'e verilmiş görünüyor da. İnternette bi kaç kötü yorum denk geldim o yüzden sormak istedim. Takip için sitesini de bulamadım zaten(Amazondan bakamıyorum başka birinin hesaptan sipariş verdim) gelir merak etme. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Nisan 2023 Paylaş 3 Nisan 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Teşekkürler benimki de Ekol'e verilmiş görünüyor da. İnternette bi kaç kötü yorum denk geldim o yüzden sormak istedim. Takip için sitesini de bulamadım zaten(Amazondan bakamıyorum başka birinin hesaptan sipariş verdim) Sıkıntı olmaz, merak etme. Doğan Arşiray yazdı: gelir merak etme. Amazon'un verdiği teslim tarihinden 3 gün önce geldi. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 Nisan 2023 Paylaş 3 Nisan 2023 Doğan Arşiray yazdı: gelir merak etme. Mahmut Yıldız yazdı: Sıkıntı olmaz, merak etme. Amazon'un verdiği teslim tarihinden 3 gün önce geldi. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts