Emre Ejder 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 (düzenlendi) Standartlarına güvendiğiniz, sizin için gerçekten bir çok şeyi kolaylaştıran ve gönül rahatlığıyla 2. El araç aldığınızda sıkıntı sorun yaşamıyacığınızı düşündüğünüz kurumlar hangileridir. Tecrübe edenler veya Tecrübe edenlere şahitlik edenler.Örnek; Dod, Otokoç vs gibi. 12 Şubat 2022 tarihinde Emre Ejder tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 ruhsat sahibi ile çay içerken belirlenir birçok şey. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: ruhsat sahibi ile çay içerken belirlenir birçok şey. Firmalara ve kurumlara güvenmem sonuçta kurum politikaları kişilerin kişiliğinin önüne geçer. Çay içerken alınan güven hissi parayla ölçülemez. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 Kurum denmiş. O zaman markaların ikinci ellerine bakın. Dod, toyota x-change gibi. Sorun olursa normale göre daha kolay çözülür işler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sorun olursa normale göre daha kolay çözülür işler. bana da fazladan 50 kaat versinler, hava yastığında ellerimle teslim ederim arabayı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: bana da fazladan 50 kaat versinler, hava yastığında ellerimle teslim ederim arabayı İstoç’tan iyidir yine de Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Firmalara ve kurumlara güvenmem sonuçta kurum politikaları kişilerin kişiliğinin önüne geçer. Çay içerken alınan güven hissi parayla ölçülemez. Bazılarına iyi çay içirirler ama o da var. "bence yapıştır gelsin olmadı iade edersin" dışındakiler çok birbirinden farklı değil. Herkes alacağı aracı iyi incelemeli. İnceletmeli. Güven esası ikinci elde olmaz. Anca bu forumda felan yahut bireyselde belki ama yine güvenilmez yine bakılmalı yine bakılmalı. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Bazılarına iyi çay içirirler ama o da var. Bazı yerlerden çay içmeden çıkılır o kadar negatif enerji yüklüdürler. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İstoç’tan iyidir yine de orda pazarlık zevki var bea... ver elini hemşerimmmm 1 Yorum bağlantısı
Emre Ejder 12 Şubat 2022 Yazar Paylaş 12 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: ruhsat sahibi ile çay içerken belirlenir birçok şey. Abi dod ile otokaç çay içiriyor hatta Türk kahveside var Anlaşılan kimse buralardan araç almayı tercih etmiyor.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 Emre Ejder yazdı: Abi dod ile otokaç çay içiriyor hatta Türk kahveside var Anlaşılan kimse buralardan araç almayı tercih etmiyor.. onlar ruhsat sahibi değil ama 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: orda pazarlık zevki var bea... ver elini hemşerimmmm Aynen abi. Direkt pazarlıkla giriyorlar konuya. Arabayla ilgili bir şey sorunca tersliyorlar 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 Tarcanlar ve benzeri ekspertiz videolarini izleye izleye iyice suphelenmeye basladk. 2. el arac icin aldiktan sonra uzerine bir bardak soguk su icmemek icin cay icilecekse icilmeli, icabinda koz semaverden icilmeli 🙂 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 Gökhan Tuna yazdı: Tarcanlar ve benzeri ekspertiz videolarini izleye izleye iyice suphelenmeye basladk. 2. el arac icin aldiktan sonra bende de bir şüphe var, ben hiç 2. el arabayı satın aldıktan sonra ekspertize götüren duymadım genelde satın almadan önce götürüyorlar tanıdıklarım da bunların müşteri kitlesi değişik midir? 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 Tarcanlar işin şovu. Asıl meslekleri pertcilik olduğu için daha bi iyi biliyorlar hileleri olay o. Çokca kez değişimdir ama yine diyeyim. Bana bitik debrajli ( hatalı ürün takılan ) aracı aldirdilar. Bu araç her ne hikmetse dynoya bile çıkıp güç verdi tekere Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 13 Şubat 2022 Paylaş 13 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: bende de bir şüphe var, ben hiç 2. el arabayı satın aldıktan sonra ekspertize götüren duymadım genelde satın almadan önce götürüyorlar tanıdıklarım da bunların müşteri kitlesi değişik midir? Ben de normalde duymadim Caglar abi ama bazi hikayelerinde aldiktan sonra killanip goturenler de var.. Elbette ki dogrusu almadan once sagalm bir ekspertiz yaptirmak. Bir videoda soyledigine gore Tarcanlarin asil baba meslegi boyaymis arabalar icin, Mustafa Bey'in soyledigi pert kismini bilemiyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts