İçeriğe Yönlendir

2022 YKS'de Barajın Kalkması

Murat Gedik

Recommended Posts

Metin Mankal

Güzel ülkemde yüz küsur tane okulun yönetim kurulu başkanı olan şahsın attığı tweet..Öğretmenine asgari ücreti bile çok görüp veliden çuvalla parayı götüren güzide insanın Türkçesi.Ne diyelim kalksın baraj yıkılsın duvarlar..Açılsın kapıları üniversitelerin .Daş mı yesin Anadolumun esnafı...

0wzc7vq4.jpg

Mehmet Göktürk yazdı:

Olamayan resim elişi kaynakçılık okur.

Şu cümleyi size hiç yakıştıramadım Hocam..Hiç bi yeri kazanamazsa resim müzik filan okusun bari kafasımı?

• Beğen 2
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Metin Mankal yazdı:

Güzel ülkemde yüz küsur tane okulun yönetim kurulu başkanı olan şahsın attığı tweet..Öğretmenine asgari ücreti bile çok görüp veliden çuvalla parayı götüren güzide insanın Türkçesi.Ne diyelim kalksın baraj yıkılsın duvarlar..Açılsın kapıları üniversitelerin .Daş mı yesin Anadolumun esnafı...

0wzc7vq4.jpg

Şu cümleyi size hiç yakıştıramadım Hocam..Hiç bi yeri kazanamazsa resim müzik filan okusun bari kafasımı?

Kafası..

Hiçbiyeri kazanamayan mı demişim?

Yorum bağlantısı
Metin Mankal
Mehmet Göktürk yazdı:

Kafası..

Rahatsız ettim sanırım kusura bakmayın..

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bu kadar kolaylık sağlamışlar. Artık Üniversite okuyayım bari. Bu hafta kaydımı yapmayı düşünüyorum. Açıkdan bari iki yıllık diplomam olsun. 

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Ali Darbaz yazdı:

Bu kadar kolaylık sağlamışlar. Artık Üniversite okuyayım bari. Bu hafta kaydımı yapmayı düşünüyorum. Açıkdan bari iki yıllık diplomam olsun. 

ben avcılık ve yaban hayatı bölümü okuyordum noldu acaba attılarmı beni

neyse aklımda sulama teknolojileri vardı o bölümü yazım bu senede sınav başvuruları ne zaman 

Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Ali Gök yazdı:

bu senede sınav başvuruları ne zaman 

Başladı. 7 Mart'a kadar devam ediyor. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

özellere yarar, hele ki ücreti de (burs/hediye / ikram vs. ) olursa daha da yarar, ileride de bağ oluşmuş olur.... dejavu gibi :mangal:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Burada söyleyecek çok şey var ancak bazı şeyleri yazamayacağım. Özetle şu olacak bana göre , MYO'lara daha fazla öğrenci gelecek, bizim gibi MYO ağırlıklı üniversitelerin öğrencisi artacak ancak, daha önceki sınavsız geçişle olduğu gibi, çarpım tablosunu bilmeyen, içler dışlar çarpımı ya da 2 bilinmeyenli denklem gibi basit işlemleri yapamayan öğrencilerden dolayı teknik ara eleman yetiştirmeye çalışan okulların kalitesi iyice düşecek. Fakültelerde baraj düşerse aynı sonuç beklenebilir. Aslında işsizliği geciktiriyoruz, ya da biraz öteliyoruz  şu anda üniversitelere daha fazla öğrenci alarak.   

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Murat Gedik

YKS'ye tarihte ilk kez 3 milyonun üzerinde başvuru geldi.

Geçen yıla kıyasla yüzde 24,36 oranında artışla 3 milyon 243 bin 425 adayın başvurduğu bildirildi.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kayıt ücreti olmasa 13 mlyon da olurdu, olsa ne olurdu onu bilmiyorum olmasa ne olurdu onu da hiç bilmiyorum , kasaya 950 bin TL girmiş onu hesapladım :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...