Coşku Mert 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 tozlu raflardan kalma orijinal parçalar satan bir arkadaştan bulduğum hidrolik direksiyon pompasını satın aldım ve bir hevesle aracıma taktım. denemek için motora start verdim ama o da nesi! pompa şakır şakır yağ damlatıyor [emoji20] moral bozukluğunu atlatıp sorunun kaynağına odaklandım ve bu nadide parçayı bir şekilde aracıma kazandırmam gerektiğini düşündüm. pompayı ameliyat masasına aldım ve gerekli ilgiyi alakayı göstererek tüm parçalarını ayırdım. içinde 3 oring ve 1 adet keçe yer alıyormuş. tahminin olumsuz saklama koşullarından kaynaklı keçe ve oringler kemik gibi sertleşmişler. bu da yağ kaçağına sebep oldu haliyle... aşağıdaki gibi tüm parçalarına ayırdıktan sonra oringlerin ve keçenin ölçülerini alıp temin ettim. https://www.hizliresim.com/g9u83wr yine gerekli özeni göstererek söktüğüm gibi topladım https://www.hizliresim.com/l6x4d05 geriye araca montajını yapıp test etmek kalıyor [emoji4] 20 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 keçedir sertleşir, mil sıfır malzeme sıfır, keçe de sıfır oldu 2 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 Elinize sağlık. Okurken benim de aklıma keçe ve oringler geldi. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 Bu durum amortisörler için de geçerli. Uzun süre bekledi ise, ilk kullanımda yağ kaçırabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 Eline sağlık İnşallah montaj sonrası herşey yolunda gider.Arızadan dolayı olmasın ama keyfe keder başka bir parça revizyonu bekliyoruz.Kendim yapmış kadar mutlu oluyorum.Maşallah diyelim nazar değmesin. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 12 Şubat 2022 Yazar Paylaş 12 Şubat 2022 araca taktım ve sonuc tam istediğim gibi yağ kaçağı yok, direksiyon ilk manevralarda pamuk gibi [emoji106] 6 Yorum bağlantısı
Emre Demir 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 oring ve keçeleri nereden temin ettiniz teşekkürler . Yorum bağlantısı
Coşku Mert 12 Şubat 2022 Yazar Paylaş 12 Şubat 2022 oring ve keçeleri nereden temin ettiniz teşekkürler .n11 den temin ettim ama link vermesem daha iyi. baska bir grupta link paylasinca talebi goren satici 95 liraya aldigim keceyi 250 liraya çıkarmış 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 Coşku Mert yazdı: Emre Demir yazdı: oring ve keçeleri nereden temin ettiniz teşekkürler . n11 den temin ettim ama link vermesem daha iyi. baska bir grupta link paylasinca talebi goren satici 95 liraya aldigim keceyi 250 liraya çıkarmış tık alan linki akıllı yazılımlar algılıyordur, sepete at bekle alma, fiyatı düşüyor bazen de 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 12 Şubat 2022 Yazar Paylaş 12 Şubat 2022 abi sonuçta satıcı ilan görüntülemedeki artışı görüyor ona göre zam yapıyor belli ki Çağlar Bayur yazdı: tık alan linki akıllı yazılımlar algılıyordur, sepete at bekle alma, fiyatı düşüyor bazen de Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 Elinize sağlık. Eski pompada ne vardı? Belki o da tamir olup yedekte tutulabilir? Yorum bağlantısı
Coşku Mert 13 Şubat 2022 Yazar Paylaş 13 Şubat 2022 teşekkür ederim, motor sogukken ilk manevralarda direksiyon zor dönüyordu. eskisinin icini açıp baktim cok kirliydi. onu da bi ara elden geciririm artik Elinize sağlık. Eski pompada ne vardı? Belki o da tamir olup yedekte tutulabilir? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Şubat 2022 Paylaş 13 Şubat 2022 Geçenlerde bi ürün baktık. Alayım mı almayayım mı derken 3 saat içinde önce stok yok yazdı, sonra hemen fiyatını 2 kata yakın artırdı. Mesajlaştık. Satıcının bana son cümlesi şu oldu ekran görüntüleri vardı. Hepsini toplayıp ticaret bakanlığına e devlet üstünden şikayet ettim. Ne kur arttı ne de başka bir şey oldu. Fiyatlarla böyle oynamak kanunen suç bu arada elinize sağlık, işlemler çok güzel 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Başböyük 13 Şubat 2022 Paylaş 13 Şubat 2022 Arkadaşım 2001 model suzuki Swift in 230 binde trigerini ilk defa değiştirmeye karar verdi. Parçacıdan zar zor bulduğumuz triger ilk 100 km de koptu, muhtemelen depoda çoook uzun süre beklemişti. Malzeme alırken üretim tarihi de önemli gerçekten. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts