İçeriğe Yönlendir

Sıfır Orijinal Parça da Olsa Sürpriz Yapabiliyor(muş) :)

Coşku Mert

Recommended Posts

Coşku Mert

tozlu raflardan kalma orijinal parçalar satan bir arkadaştan bulduğum hidrolik direksiyon pompasını satın aldım ve bir hevesle aracıma taktım. denemek için motora start verdim ama o da nesi! pompa şakır şakır yağ damlatıyor [emoji20] moral bozukluğunu atlatıp sorunun kaynağına odaklandım ve bu nadide parçayı bir şekilde aracıma kazandırmam gerektiğini düşündüm.
pompayı ameliyat masasına aldım ve gerekli ilgiyi alakayı göstererek tüm parçalarını ayırdım. içinde 3 oring ve 1 adet keçe yer alıyormuş. tahminin olumsuz saklama koşullarından kaynaklı keçe ve oringler kemik gibi sertleşmişler. bu da yağ kaçağına sebep oldu haliyle... 

aşağıdaki gibi tüm parçalarına ayırdıktan sonra oringlerin ve keçenin ölçülerini alıp temin ettim.

https://www.hizliresim.com/g9u83wr

yine gerekli özeni göstererek söktüğüm gibi topladım

https://www.hizliresim.com/l6x4d05

geriye araca montajını yapıp test etmek kalıyor [emoji4]

• Beğen 20
Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa

Elinize sağlık. Okurken benim de aklıma keçe ve oringler geldi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Doğan

Bu durum amortisörler için de geçerli. Uzun süre bekledi ise, ilk kullanımda yağ kaçırabiliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM

Eline sağlık
İnşallah montaj sonrası herşey yolunda gider.
Arızadan dolayı olmasın ama keyfe keder başka bir parça revizyonu bekliyoruz.

Kendim yapmış kadar mutlu oluyorum.

Maşallah diyelim nazar değmesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert

araca taktım ve sonuc tam istediğim gibi default_smile.png
yağ kaçağı yok, direksiyon ilk manevralarda pamuk gibi [emoji106]

f343cfbc0cb2305b9ae9073f8bc81cb3.jpg

0cf0db4018b4676eac8f5ce3910f7009.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Coşku Mert
oring ve keçeleri nereden temin ettiniz teşekkürler .
n11 den temin ettim ama link vermesem daha iyi. baska bir grupta link paylasinca talebi goren satici 95 liraya aldigim keceyi 250 liraya çıkarmış
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Coşku Mert yazdı:
Emre Demir yazdı:
oring ve keçeleri nereden temin ettiniz teşekkürler .

n11 den temin ettim ama link vermesem daha iyi. baska bir grupta link paylasinca talebi goren satici 95 liraya aldigim keceyi 250 liraya çıkarmış

tık alan linki akıllı yazılımlar algılıyordur, sepete at bekle alma, fiyatı düşüyor bazen de

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert

abi sonuçta satıcı ilan görüntülemedeki artışı görüyor ona göre zam yapıyor belli ki

Çağlar Bayur yazdı:

tık alan linki akıllı yazılımlar algılıyordur, sepete at bekle alma, fiyatı düşüyor bazen de

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Elinize sağlık. Eski pompada ne vardı? Belki o da tamir olup yedekte tutulabilir?

Yorum bağlantısı
Coşku Mert

teşekkür ederim, motor sogukken ilk manevralarda direksiyon zor dönüyordu. eskisinin icini açıp baktim cok kirliydi. onu da bi ara elden geciririm artik

Elinize sağlık. Eski pompada ne vardı? Belki o da tamir olup yedekte tutulabilir?
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Geçenlerde bi ürün baktık. Alayım mı almayayım mı derken 3 saat içinde önce stok yok yazdı, sonra hemen fiyatını 2 kata yakın artırdı. Mesajlaştık. Satıcının bana son cümlesi şu oldu

F312-BF45-8173-4-BD5-8672-9-F2-A88-A1-FC

ekran görüntüleri vardı. Hepsini toplayıp ticaret bakanlığına e devlet üstünden şikayet ettim. Ne kur arttı ne de başka bir şey oldu. Fiyatlarla böyle oynamak kanunen suç

bu arada elinize sağlık, işlemler çok güzel

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Önder Başböyük

Arkadaşım 2001 model suzuki Swift in 230 binde trigerini ilk defa değiştirmeye karar verdi. Parçacıdan zar zor bulduğumuz triger ilk 100 km de koptu, muhtemelen depoda çoook uzun süre beklemişti. Malzeme alırken üretim tarihi de önemli gerçekten.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...