Emre Ejder 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 (düzenlendi) Burada sadece bir hasar bedeli gözüküyor diğerleri gözükmüyor. Dolayısıyla aracın diğer kazalarından bir tanesi büyük bir hasar olabilir mi ? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2015-model-linea-917432215/detay 11 Şubat 2022 tarihinde Emre Ejder tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 Görseli göremedik ama tahmin ediyorum.. sms sorgusundaki sonuçtan bahsediyorsanız eğer. Hasar rakamı yazmayan kazalar.. Aracın bir kazaya karıştığını, o kazada kusurlu olduğunu, kendinde hasar oluşmadığını VEYA kaskosu olmadığı için masrafın araç sahibince karşılandığını gösterir.. O kazada neler olduğunu öğrenmek mümkün değildir. 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Ejder 11 Şubat 2022 Yazar Paylaş 11 Şubat 2022 Burada yazan diğer hasar bedelleri ağır olma durumu olabilir mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 Emre Ejder yazdı: Burada yazan diğer hasar bedelleri ağır olma durumu olabilir mi? Rakam yoksa olamaz.. Ağır hasarda bunu açıkça yazar. Yorum bağlantısı
Emre Ejder 11 Şubat 2022 Yazar Paylaş 11 Şubat 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Rakam yoksa olamaz.. Ağır hasarda bunu açıkça yazar. Kaskodan yapılsa bile yada kendisi yaptırsa bile kusurlu durumda araç kazaya karıştığında ve hasar büyükse yazar diyorsunuz yani Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Rakam yoksa olamaz.. Ağır hasarda bunu açıkça yazar. Ama mesela pahalı araçlarda "ağır hasar" sayılmayan 50-60 binlik hasarlar olabilir. Emre Ejder yazdı: Kaskodan yapılsa bile yada kendisi yaptırsa bile kusurlu durumda araç kazaya karıştığında ve hasar büyükse yazar diyorsunuz yani Ağır hasar varsa ağır hasar yazar. Rakamsız geçiştirmez 2 Yorum bağlantısı
Emre Ejder 11 Şubat 2022 Yazar Paylaş 11 Şubat 2022 Önder Özcan yazdı: Ama mesela pahalı araçlarda "ağır hasar" sayılmayan 50-60 binlik hasarlar olabilir. Ağır hasar varsa ağır hasar yazar. Rakamsız geçiştirmez Anladım kazadaki hasarlar ufak tefek irrite etmeyecek şeyler yani Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 Emre Ejder yazdı: Kaskodan yapılsa bile yada kendisi yaptırsa bile kusurlu durumda araç kazaya karıştığında ve hasar büyükse yazar diyorsunuz yani Kaskodan veya karşının trafiğinden yapılmışsa, kusurlu yada kusursuz olmasına bakmaksızın az yada çok fark etmez.. rakam yazar. Emre Ejder yazdı: Anladım kazadaki hasarlar ufak tefek irrite etmeyecek şeyler yani Bu sonucu çıkaramazsınız.. Kusurludur araç ikiye bölünmüştür. 100 bin harcamıştır ama kaskosu yoksa rakam yazmaz.. Bu sebeple tramer sorgusuna % 100 güvenmeyin. Her şey yansımayabilir. 3 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Görseli göremedik ama tahmin ediyorum.. sms sorgusundaki sonuçtan bahsediyorsanız eğer. Hasar rakamı yazmayan kazalar.. Aracın bir kazaya karıştığını, o kazada kusurlu olduğunu, kendinde hasar oluşmadığını VEYA kaskosu olmadığı için masrafın araç sahibince karşılandığını gösterir.. O kazada neler olduğunu öğrenmek mümkün değildir. Babam arabayla kaza yapıyor,suç babamın aracımızda kaskoda var,tutanak tutmadan hiç resmiyete girmeden karşı tarafın masrafını ödüyor,kendi aracımızın hasarınıda yaptırıyor,haberim yok sonradan öğreniyorum tramer tertemiz yapılan işlemi birtek babam biliyor,banada söylemedi o kadar sormama rağmen,satarken expertiz bulur veya bulamaz... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 lokantaya girip adisyonu ödeyip çorba içmeden çıkılır mı hiç Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: lokantaya girip adisyonu ödeyip çorba içmeden çıkılır mı hiç Çorba 15 lira, sen çorbacının önünden her geçişte 1 lira bırakıyorsun. Acıktığın zaman gidip para ödemeden çorbanı içiyorsun. Sistem bu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Çorba 15 lira, sen çorbacının önünden her geçişte 1 lira bırakıyorsun. 20 defa geçtim hala içmedim? ben bi dosya açtırayım bakalım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: 20 defa geçtim hala içmedim? ben bi dosya açtırayım bakalım Acıktın mı Eve getirmeyebilirler ama 😛 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Acıktın mı Eve getirmeyebilirler ama 😛 ohho eve serviste mi yok? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: ohho eve serviste mi yok? Dene bi Yorum bağlantısı
Recommended Posts