İnan Çınar 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Çağlar Bayur yazdı: bonsai işte,bu caponlar değişik millet Caponlar ufak tefek olduğu için onlara göre c suv. Onlara göre Suzuki alto da A sınıfı Mercedes A 180 de A sınıfı 😃 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Mart Paylaş 2 Mart Sani Gerşon yazdı: bz'li bi isimli vardı. Yetmiyor muymuş? chr değişmiş zaten. Bz li olabilir Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Mart Paylaş 12 Mart Elektrikli chr japonya‘da üretilecek. Bize gelmeyecek. Çünkü 7 bölge 20 servis yok. Yasaya göre ithalatçı’nın bunları sağlaması gerekli. Servisler ithalatçı ALJ’nin olması mı gerekiyor anlamadım. Her yerde toyota yetkili servisi varken bu kritere takılması çok saçma. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart Paylaş 12 Mart lobiye takılmıştır yoksa çözülmeyecek iş değil 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Mart Paylaş 12 Mart Çağlar Bayur yazdı: lobiye takılmıştır yoksa çözülmeyecek iş değil katar’lı ALJ’den âlâ lobi mi var. Estirmesi lazımdı Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Mart Paylaş 12 Mart Daha kendi arabalarının yağını bile bulundurmayan servis şaşırtmadı 😜 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Mart Paylaş 12 Mart Metin Akbal yazdı: Daha kendi arabalarının yağını bile bulundurmayan servis şaşırtmadı 😜 Toyota kutu yağ var. Volkswagen yağ var mı. Nabeeerrr Mertol Kip yazdı: Şunun tipini bi ben sevemedim galiba. iç tasarım. Ben de sevmiyorum füturistik tarzı. Sade en güzeli 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Mart Paylaş 12 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Toyota kutu yağ var. Volkswagen yağ var mı. Nabeeerrr Senin yağı Total de bulmustun diye hatırlıyorum Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Mart Paylaş 13 Mart Metin Akbal yazdı: Senin yağı Total de bulmustun diye hatırlıyorum arayan bulur Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Mart Paylaş 13 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: arayan bulur Ha Total ha Toyota 😄 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts