Emre Ejder 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 (düzenlendi) Aracın daha önceki sahiplerini nereden görebilirim, yardım lütfen? 10 Şubat 2022 tarihinde Emre Ejder tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Sigorta firmaları , ya da polnet üzerinden egm'den görülebilir. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Kişisel verileri koruma kanunu gereği görebilecek olanların da bilgi vereceğini zannetmiyorum. 2 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Emre Ejder yazdı: Aracın daha önceki sahiplerini nereden görebilirim, yardım lütfen? Ne marka araç alıyorsun detay verde km model dizel benzin arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar hangi bakımlar yapılmıs su an durumu ne Yorum bağlantısı
Emre Ejder 10 Şubat 2022 Yazar Paylaş 10 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: tam isim soyad şeklimde mi? Kapalı şekilde olabilir ad ilk 2 harf soyad ilk harf olursada böyle olur diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Onur Bulut 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Sizin görebilceğiniz herhangi bir uygulama yok. Daha önceki sahipleri neden önemli ? Yorum bağlantısı
Emre Ejder 10 Şubat 2022 Yazar Paylaş 10 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: tam isim soyad şeklimde mi? Daha çok kaç sahibi olduğunu bulmak istiyorum. İsim veya soyad önemli değil benim için Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Bunları görebileceğimiz bir uygulama yok. Ancak 5664 sms sorgusunda bazı bilgiler veriyor. https://www.sbm.org.tr/tr/sayfa/sms-sorgulamalari-7 Bu arada Sorgulama bedeli 15 lira olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Emre Ejder yazdı: Daha çok kaç sahibi olduğunu bulmak istiyorum. İsim veya soyad önemli değil benim için sigorta acenteniz sayısını, sık el değişip değişmediğini görebilir 2 Yorum bağlantısı
Emre Ejder 10 Şubat 2022 Yazar Paylaş 10 Şubat 2022 Onur Bulut yazdı: Sizin görebilceğiniz herhangi bir uygulama yok. Daha önceki sahipleri neden önemli ? Pazarlamacıdamı çalışmış, rent a car cıdamı, Araçlar bazen şirket aracı olarak mı çalışmış diye kontrol etmek istiyorum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Rent a carda o kadar kilometre yapamaz. Yorum bağlantısı
Yunus Emre Demirci 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 polis bir tanığınız varsa çok daha kolay öğrenirsiniz. Bir polise araba sattım adam bende daha iyi biliyor arabanın geçmişini Yorum bağlantısı
Emre Ejder 11 Şubat 2022 Yazar Paylaş 11 Şubat 2022 Yunus Emre Demirci yazdı: polis bir tanığınız varsa çok daha kolay öğrenirsiniz. Bir polise araba sattım adam bende daha iyi biliyor arabanın geçmişini Hgs sitesinden ne zaman muayne yapıldığını kaç kmde yapıldığını öğrenebiliyormuşuz keşfettim onu 9 tl karşılığında 2 araca uyguladım.. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 Emre Ejder yazdı: Pazarlamacıdamı çalışmış, rent a car cıdamı, Araçlar bazen şirket aracı olarak mı çalışmış diye kontrol etmek istiyorum.. farzedin ki çalıştı. ya da çalışmadı. araç artık sizin. ve içiniz rahat. geçmiş sahiplerinin ne önemi var? takılmayın bunlara. keyfini sürün Yorum bağlantısı
Emre Ejder 11 Şubat 2022 Yazar Paylaş 11 Şubat 2022 Mustafa Çayır yazdı: farzedin ki çalıştı. ya da çalışmadı. araç artık sizin. ve içiniz rahat. geçmiş sahiplerinin ne önemi var? takılmayın bunlara. keyfini sürün Ben onu arabayı almadan önce yapmak istiyorum aldıktan sonra sizin dediğiniz gibi zaten.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts