İçeriğe Yönlendir

Aracın Daha Önceki Sahiplerini Görebileceğimiz Bir Uygulama Var mı?

Emre Ejder

Recommended Posts

Emre Ejder
(düzenlendi)

Aracın daha önceki sahiplerini nereden görebilirim,  yardım lütfen? 

tarihinde Emre Ejder tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Kişisel verileri koruma kanunu gereği görebilecek olanların da bilgi vereceğini zannetmiyorum. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Emre Ejder yazdı:

Aracın daha önceki sahiplerini nereden görebilirim,  yardım lütfen? 

Ne marka araç alıyorsun detay verde km model dizel benzin arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar hangi bakımlar yapılmıs su an durumu ne 

Yorum bağlantısı
Emre Ejder
Çağlar Bayur yazdı:

tam isim soyad şeklimde mi?

Kapalı şekilde olabilir ad ilk 2 harf soyad ilk harf olursada böyle olur diye düşünüyorum 

Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Sizin görebilceğiniz herhangi bir uygulama yok. Daha önceki sahipleri neden önemli ?

Yorum bağlantısı
Emre Ejder
Çağlar Bayur yazdı:

tam isim soyad şeklimde mi?

Daha çok kaç sahibi olduğunu bulmak istiyorum. İsim veya soyad önemli değil benim için

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Emre Ejder yazdı:

Daha çok kaç sahibi olduğunu bulmak istiyorum. İsim veya soyad önemli değil benim için

sigorta acenteniz sayısını, sık el değişip değişmediğini görebilir

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Ejder
Onur Bulut yazdı:

Sizin görebilceğiniz herhangi bir uygulama yok. Daha önceki sahipleri neden önemli ?

Pazarlamacıdamı çalışmış, rent a car cıdamı, Araçlar bazen şirket aracı olarak mı çalışmış diye kontrol etmek istiyorum..

Yorum bağlantısı
Yunus Emre Demirci

polis bir tanığınız varsa çok daha kolay öğrenirsiniz. Bir polise araba sattım adam bende daha iyi biliyor arabanın geçmişini :)

Yorum bağlantısı
Emre Ejder
Yunus Emre Demirci yazdı:

polis bir tanığınız varsa çok daha kolay öğrenirsiniz. Bir polise araba sattım adam bende daha iyi biliyor arabanın geçmişini :)

Hgs sitesinden ne zaman muayne yapıldığını kaç kmde yapıldığını öğrenebiliyormuşuz keşfettim onu 9 tl karşılığında 2 araca uyguladım.. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır
Emre Ejder yazdı:

Pazarlamacıdamı çalışmış, rent a car cıdamı, Araçlar bazen şirket aracı olarak mı çalışmış diye kontrol etmek istiyorum..

farzedin ki çalıştı. ya da çalışmadı. araç artık sizin. ve içiniz rahat. geçmiş sahiplerinin ne önemi var? takılmayın bunlara. keyfini sürün ;)

Yorum bağlantısı
Emre Ejder
Mustafa Çayır yazdı:

farzedin ki çalıştı. ya da çalışmadı. araç artık sizin. ve içiniz rahat. geçmiş sahiplerinin ne önemi var? takılmayın bunlara. keyfini sürün ;)

Ben onu arabayı almadan önce yapmak istiyorum aldıktan sonra sizin dediğiniz gibi zaten..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...