Ferit Gür 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Merhaba, 2006 benzinli fiesta pompası arızalandı sağa sola çevirirken sanki içindeki bıçakları kenara vuruyor gibi tırrrr ses yapıyor. Orjinalini bulamadım çıkmasının da 2 gün sonra ne olacağının garantisi yok, Visteon markasının pompasını gördüm alman malıymış ve vw için orjinal parçalar üretiyormuş. Açıkçası almak istiyorum ama malumunuz visteon da olsa sonuçta yan sanayi ve fordun yan sanayi parçalara nasıl baktığını bilmeyen yoktur sanırım Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 Açıkçası bu devirde Visteon gibi bir direksiyon pompası bulup şüpheyle yaklaşıyorsanız serviste orjinalini taktırın bence 1 Yorum bağlantısı
Ferit Gür 9 Şubat 2022 Yazar Paylaş 9 Şubat 2022 Harun Kocaçalışkan yazdı: Açıkçası bu devirde Visteon gibi bir direksiyon pompası bulup şüpheyle yaklaşıyorsanız serviste orjinalini taktırın bence O kadar iyi mi diyorsunuz ben pek bilmem ondan sordum Tolgahan Doğru yazdı: Visteon bulunduysa alınır Anladım.. öyle bir şeyi netten değil de gidip görerek almak lazım.. visteon diye başka marka gönderebiliyorlar. Bir de sormak istediğim sürekli karşıma çıkan BSG (pek iyi değilmiş ve CEY markalarının ürettikleri var onlar nasıldır Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 Fiesta bsg termostat almıştım tam gövde, senesinde gövdeden çatladı. O marka bedava verse almam o derece. 1 Yorum bağlantısı
Ferit Gür 9 Şubat 2022 Yazar Paylaş 9 Şubat 2022 Selçuk Bakış yazdı: Fiesta bsg termostat almıştım tam gövde, senesinde gövdeden çatladı. O marka bedava verse almam o derece. Tamamdır ben anlayacağımı anladım 👍 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 visteon yan sanyayi değil oem parça üreticisi 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 Visteon yakıt pompasında da orijinal üreticisi. BSG ve CEY yan sanayi markalar. Yorum bağlantısı
Ferit Gür 9 Şubat 2022 Yazar Paylaş 9 Şubat 2022 Murat Atagenç yazdı: Visteon yakıt pompasında da orijinal üreticisi. BSG ve CEY yan sanayi markalar. Valla yurtdışı ürün visteon yazıyor ama onu mu gönderir başka marka mı bilemedim bsg baya kötüymüş de cey nasıldır Çağlar Bayur yazdı: visteon yan sanyayi değil oem parça üreticisi abi bi yurtdışı ürününde gördüm feedbackleri iyiydi 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 Selçuk Bakış yazdı: Fiesta bsg termostat almıştım tam gövde, senesinde gövdeden çatladı. O marka bedava verse almam o derece. Bsg nin hava filtresi bile alınmaz. Visteon gözü kapalı alınır. 2 Yorum bağlantısı
Metin Çilo 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 (düzenlendi) Visteon Ford ve birçok markaya parça üretmiş bir firmadır. Orjinal parçadır. Aklınızda bulunsun. Visteon, TRW, Motorcraft, FoMoCo, Sachs, monreo, FEBİ, Delphi gibi markalar orjinal veya orjinale yakın ürünler üretirler. 10 Şubat 2022 tarihinde Metin Çilo tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts