Muhammed Enes GÜNGÖR 7 Şubat 2022 Paylaş 7 Şubat 2022 Yeni aldım aracı 2 dikiz aynasını da degistirmek istiyorum vidalar ile sabitlenmiş durumda bu durum rahatsız ediyor beni muadil olarak kullanılabilecek elektrikli bir ayna varmıdır Yorum bağlantısı
İnan Çınar 7 Şubat 2022 Paylaş 7 Şubat 2022 Aynalar fiesta ile çok benzer. Belki de aynı. Buradaki muadil aynayı bir inceleyin. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 7 Şubat 2022 Paylaş 7 Şubat 2022 aracin standart aynalari piyasada var zaten. amac katlamali ayna falan mi uyarlamak? 3 Yorum bağlantısı
Muhammed Enes GÜNGÖR 9 Şubat 2022 Yazar Paylaş 9 Şubat 2022 Coşku Mert yazdı: aracin standart aynalari piyasada var zaten. amac katlamali ayna falan mi uyarlamak? Aynen öyle hocam elektrikli tamam ama katlansa daha güzel görünecek gibi geliyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 tofaş elektrikli katlanır ayna alınıp yerine uydurulabilir, en makul dfiyatlısı Yorum bağlantısı
Muhammed Enes GÜNGÖR 9 Şubat 2022 Yazar Paylaş 9 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: tofaş elektrikli katlanır ayna alınıp yerine uydurulabilir, en makul dfiyatlısı Teşekkür hocam Yorum bağlantısı
Recommended Posts