Evren Erakçora 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Kendisi tartışılan bir şahsiyet değil mi? Ne anlatıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 0-100 6saniye... tüm depresyonlara son 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Şubat 2022 Yazar Paylaş 5 Şubat 2022 Evren Erakçora yazdı: Kendisi tartışılan bir şahsiyet değil mi? Ne anlatıyor. ben ilk defa izledim. tüketilen besin türlerinin depresyone nasıl neden olabileceğinden bahsediyor. ama benim için asıl ilginç olan bağışıklık, b12, d vitamini omega3 ve kolestrol konusunda verdiği bilgiler. niye tartışıldığını bilmiyorum açıkçası, belki modern tıp denen çok komplike bilim konusundaki aykırı görüşleri vardır. Selim Bilgin yazdı: Bu adam sahtekar diye biliyorum. bu videoda anlattıklarını dikkatle sabırla dinledim, palavra yada uydurma denebilecek birşey duymadım. yani büyük çoğunluğu başka kaynaklarda da okuduğum test edilebilir şeyler aslında. vaktin varsa dinle ve sen kendin değerlendir bence. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Babam pazarcıydı falan diyen doktorgillerden. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Şubat 2022 Yazar Paylaş 5 Şubat 2022 ben onları bilmiyorum. dediğim gibi ilk defa tesadüfen youtube de gördüm ve paylaştım. siz paylaştığım bu video yu izlemişmiydiniz? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Doğan Arşiray yazdı: bu videoda anlattıklarını dikkatle sabırla dinledim, palavra yada uydurma denebilecek birşey duymadım. yani büyük çoğunluğu başka kaynaklarda da okuduğum test edilebilir şeyler aslında. vaktin varsa dinle ve sen kendin değerlendir bence. Video ile ilgili demedim. Hakkında çokça iddia dolaştığı için bu ve benzeri hekimlere karşı dikkatli olmak lazım diyorum sadece. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Şubat 2022 Yazar Paylaş 5 Şubat 2022 Selim Bilgin yazdı: Video ile ilgili demedim. Hakkında çokça iddia dolaştığı için bu ve benzeri hekimlere karşı dikkatli olmak lazım diyorum sadece. bence zaten her kritik konuda dikkatli olmak gerekli hayatta. sorgulamak, merak etmek sonra okumak, irdelemek ve mümkün olduğu kadar öğrenmek gerekir. bir sistem var ise sorunlar olacaktır ve sistem ne kadar komplike ise sınırlı bilginin yanlış olma olasılığı da artacaktır. insan vücudu da çok karışık sistemler bütünü ve beni hep etkilemiştir sağlığın nedeni. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 aşı karşıtı diye biliyorum.bir de doğal ürünler satan bir işletmesi olması lazım Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Video izlenme almasın, özet olarak etobur beslenmek neye sebep oluyormuş? Et yoksa ben yokum. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Şubat 2022 Yazar Paylaş 5 Şubat 2022 Enerji protein ve yağdan uretilir diyor. Haricen duzenli karbonhidrat alimi gerekmez diyor. Protein et olur mercimek olur. Yeterki yeterikadar olsun. Bunu ben dedim. Yorum bağlantısı
Hamit inan 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 Doğan Arşiray yazdı: b12, d vitamini omega3 Gülmez, konuşmaz,neselenmez, oturduğum yerden kalkmaz halde idim. Bariz ağır depresyon ama deprosyana strese girecek sebepte yok. Tesadüf bir yerde okudum bunlar noksan olunca ağır depresyon halı görülür diye. Test ettirdim dipte idi. Tamamlayınca kendime gelmiştim Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 güzel fikirler,tespitler eyvallah hocam bu işi uygulamaya nasıl yapacağız? kaç kişi yapabilir? sağlıklı yaşam kişilerin refah seviyesi,sosyal hayatına bağlı,düzenli hayat,spor,aktiviteler..kulağa hepsi hoş geliyor ama uygulama zor iş bence...bu ülkede çalışanların kaçı evde kahvaltı yaparak çıkıyor,veya haftada hem balık,et tüketebiliyor? forumda anket yapsak sonuç süpriz olurmu acaba? 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 Selim Bilgin yazdı: Bu adam sahtekar diye biliyorum En iyi tamir bakimdir mantığını insan üstünde uyguluyor. Hastalığı tedavi etmek yerine önleyici tedbirler yada hastalığını vücudun kendi yenmesi için nasihatler veriyor. Yorum bağlantısı
Muhammed Orak 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 Madem konusu acilmis, youtube da bilgi veren doktorlardan yavuz yörükoğlu abimizi tek geçerim, doğru ve mantikli bilgiler veriyor, bence baksanız iyi olur. https://youtube.com/c/ProfDrYavuzYörükoğlu Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 Hamit inan yazdı: En iyi tamir bakimdir mantığını insan üstünde uyguluyor. Hastalığı tedavi etmek yerine önleyici tedbirler yada hastalığını vücudun kendi yenmesi için nasihatler veriyor. Vitamin, takviye kullanmakta bir sorun yok ki, ben de kullanıyorum Bu arkadaş türünün ilk örneği değil, diğer tüm tedavileri yerden yere vurup kendi ürünlerini satan, saatlik ücretle TV'de reklamını yapan birine ben güvenmem. Doktor musun aktar mı? Ben doktor değilim, ama 10 yıldan fazladır medya sektörünün içindeyim, antiküreselcilik, aşı karşıtlığı vs. altında nasıl para götürüldüğünü iyi bildiğim için bunların hiç birine itibar etmiyorum. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 Doğan Arşiray yazdı: b12, d vitamini omega3 santorinide kumsaldaki şezlongta balık+içecek yani? iknayım depresyon falan kalmaz 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 Muhammed Orak yazdı: Madem konusu acilmis, youtube da bilgi veren doktorlardan yavuz yörükoğlu abimizi tek geçerim, doğru ve mantikli bilgiler veriyor, bence baksanız iyi olur. https://youtube.com/c/ProfDrYavuzYörükoğlu Bak bu adamı da tanımıyorum ama özgeçmişine baktım gerçekten tıp profesörü en azından, kalp damar cerrahı olmuş, yayınlar yapmış vs. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 Bir doktora sahtekar deniyorsa, daha dikkatli dinler, dediklerini anlamaya çalışırım. Sebebini yaşayarak öğrendim, babamın kanser sürecinde de, 16 yıldır bulunduğum sektörden de.... 2 Yorum bağlantısı
Muhammed Orak 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 Selim Bilgin yazdı: Bak bu adamı da tanımıyorum ama özgeçmişine baktım gerçekten tıp profesörü en azından, kalp damar cerrahı olmuş, yayınlar yapmış vs. Gercekten severek takip ediyorum herkese tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Hamit inan 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 Furkan Avcı yazdı: Sebebini yaşayarak öğrendim, babamın kanser sürecinde de, 16 yıldır bulunduğum sektörden de... ? Ne gibi Furkan. Tecrübeni paylaşabilir misin mahsuru yoksa Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 Hamit inan yazdı: ? Ne gibi Furkan. Tecrübeni paylaşabilir misin mahsuru yoksa Neler gördü bu gözler, neler döndü, neler dönüyor vs..... Buraya yaz(a)mam... 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 Yıllar önce Bel ağrısı nedeni ile işyeri Hekimi bana B12 yazmıştı.Kullanmaya başladıktan sonra zihnim netleşti hafızam daha iyi hale geldi yorgunluklarım azaldı bana çok iyi geldi.Aynı Hekimden D vitamini istemiştim teste gönderdi fazlasının Kemik Erimesi yaptığını ve sonucu görmeden yazmayacağını belirtmişti. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Şubat 2022 Paylaş 7 Şubat 2022 Aytac Sakal yazdı: Yıllar önce Bel ağrısı nedeni ile işyeri Hekimi bana B12 yazmıştı.Kullanmaya başladıktan sonra zihnim netleşti hafızam daha iyi hale geldi yorgunluklarım azaldı bana çok iyi geldi.Aynı Hekimden D vitamini istemiştim teste gönderdi fazlasının Kemik Erimesi yaptığını ve sonucu görmeden yazmayacağını belirtmişti. vesile olsun b12 nin de d nin de fazlası çok ciddi soruna yol açıyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts