İçeriğe Yönlendir

Güvenilir Araba Lastiği Tavsiyeleri

Kadir Kaya29

Recommended Posts

Metin Akbal

Nokian hiç taş atmadı şimdiye kadar [emoji4]

Falken de de bu sorun var.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

michelin yokmu, eco filan olmasın ama.

Umut Kaya1 yazdı:

Ben pirelliyi 2011 yılında p7 cinturato almıştım fren performansı berbattı o yziden dedim yeni serilwri iyidir belki

2006 da 200 kompressora almıştık. ikinci sezonda depoda durduğu yerde ovalleşmişti lastik. o günden beri otomobil için pirelli almadım. ancak ATR ATS vs gibi sub lasitklerini kullandım iyiydi.

Yorum bağlantısı
Barış AÇIL

Pirelli p7 cinturato kendi sitesinde yuksek performans yaz lastigi olarak geçiyor. Lastigin tam performansını verebilmesi için hamur kaynaklı olarak belli bir sıcaklığa ulaşması gerekebilir.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Barış AÇIL yazdı:

Pirelli p7 cinturato kendi sitesinde yuksek performans yaz lastigi olarak geçiyor.

reklam pazarlama tarafı o, şu da var, bazı modellerin ismi aynı kalıyor kendisini değiştiriyor pirelli , bence iyi bir yöntem değil, kendileri bilir. ilk cinturatolar taş gibiydi 100 bin km de diş aynı kalırdı

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Nokian z line (yenisi powerproof) ve continental contisport 5 öneririm. İkisinide kullandım. 

Yorum bağlantısı
Umut Kaya1

Kesinlikle tam bir drift lastigiymis tabi o dönem araştırmadan almıştım pişmanlıktır benim için ben f/p ta falken ama fiyat önemli değilse conti taraftariyim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...