Metin Akbal 7 Şubat 2022 Paylaş 7 Şubat 2022 Nokian hiç taş atmadı şimdiye kadar [emoji4]Falken de de bu sorun var. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Şubat 2022 Paylaş 7 Şubat 2022 michelin yokmu, eco filan olmasın ama. Umut Kaya1 yazdı: Ben pirelliyi 2011 yılında p7 cinturato almıştım fren performansı berbattı o yziden dedim yeni serilwri iyidir belki 2006 da 200 kompressora almıştık. ikinci sezonda depoda durduğu yerde ovalleşmişti lastik. o günden beri otomobil için pirelli almadım. ancak ATR ATS vs gibi sub lasitklerini kullandım iyiydi. Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 7 Şubat 2022 Paylaş 7 Şubat 2022 Pirelli p7 cinturato kendi sitesinde yuksek performans yaz lastigi olarak geçiyor. Lastigin tam performansını verebilmesi için hamur kaynaklı olarak belli bir sıcaklığa ulaşması gerekebilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Şubat 2022 Paylaş 7 Şubat 2022 Barış AÇIL yazdı: Pirelli p7 cinturato kendi sitesinde yuksek performans yaz lastigi olarak geçiyor. reklam pazarlama tarafı o, şu da var, bazı modellerin ismi aynı kalıyor kendisini değiştiriyor pirelli , bence iyi bir yöntem değil, kendileri bilir. ilk cinturatolar taş gibiydi 100 bin km de diş aynı kalırdı Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Şubat 2022 Paylaş 7 Şubat 2022 Nokian z line (yenisi powerproof) ve continental contisport 5 öneririm. İkisinide kullandım. Yorum bağlantısı
Umut Kaya1 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Kesinlikle tam bir drift lastigiymis tabi o dönem araştırmadan almıştım pişmanlıktır benim için ben f/p ta falken ama fiyat önemli değilse conti taraftariyim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts