Murat Sahın 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 Metin Baloğlu yazdı: Lütfen objektif olalım. Arabanın sesi bastırıyordur 😬 Tansu duymaz, benzini az yaksın diye motoru sökmüş o Şirketteki ile, gaza yüklendiğimde güzell bir hırıltı geliyordu. Onu saymazsak yol sesi ve rüzgar sesi var. Rüzgar sesi pek rahatsız edecek seviyede değilken yol sesi rahatsız etmişti ama lastiklerle de alakası vardır bir miktar. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 Murat Sahın yazdı: Tansu duymaz, benzini az yaksın diye motoru sökmüş o Şirketteki ile, gaza yüklendiğimde güzell bir hırıltı geliyordu. Onu saymazsak yol sesi ve rüzgar sesi var. Rüzgar sesi pek rahatsız edecek seviyede değilken yol sesi rahatsız etmişti ama lastiklerle de alakası vardır bir miktar. yoo. Direkt ses alıyor diyebilirsiniz, acımayın asfalt kötü bizde. Bazen eski asfaltta yeni yapılmış asfalta geçiyorum. Sanki kulak testindeki odaya girmiş gibi oluyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Kasım 2023 Paylaş 17 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yoo. Direkt ses alıyor diyebilirsiniz, acımayın asfalt kötü bizde. Bazen eski asfaltta yeni yapılmış asfalta geçiyorum. Sanki kulak testindeki odaya girmiş gibi oluyorum. Allah Allah senin araba gürültülümüydü hiç hatırlamıyorum. Okadarda yol gittik halbuki. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 18 Kasım 2023 Paylaş 18 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yoo. Direkt ses alıyor diyebilirsiniz, acımayın asfalt kötü bizde. Bazen eski asfaltta yeni yapılmış asfalta geçiyorum. Sanki kulak testindeki odaya girmiş gibi oluyorum. Yol sesi alıyor zaten, lastikle bir miktar azaltılabilir belki ama yine de alacaktır. Rüzgar sesi çok rahatsız etmemişti. Ali Darbaz yazdı: Allah Allah senin araba gürültülümüydü hiç hatırlamıyorum. Okadarda yol gittik halbuki. Referans noktası önemli. Sembol yada egea yada clio referansı ile bakarsak hiç ses yok. Ama kriter bunlar değil zaten. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 24 Mart Yazar Paylaş 24 Mart İftar öncesi sürpriz. 25 ayda 9370km 1 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Mart Paylaş 25 Mart Geçmiş olsun. Ayda 400 km bile yapmamış alet. Biraz binin bence, daha az arıza yapar belki. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 28 Nisan Yazar Paylaş 28 Nisan Bayon‘un yağ bakımını yaptım bugün. Filtreleri geçen yıl servisten almıştım. Yağ olaral Liqui Moly 0w20 kullandım. 9750km ve 26 ay olmuş. Linkteki yağ: https://www.liquimolyturkey.com/liqui-moly-0w20-motor-yagi-special-tec-aa-4-litre-9705 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 Nisan Yazar Paylaş 29 Nisan (düzenlendi) 2022 yılında bayinin 16.000₺ ekstra ücret alıp yaptığı seramik ve cam filmi vardı. Aradan geçen 2 yılda cam filmi ne hale geldi. Fitile giren kısımdan ne kadar solduğu daha net anlaşılıyor. Bu da 2017 yılında 3M marka yaptırdığım Passat’taki cam filmi. Üstelik Passat’ın cam filmi daha açık tonlu orijinalde. Bayon’un daha koyuydu. Şu an eşitlendiler. 1 seneye kalmaz Bayon’da cam filmi yokmuş gibi olur. 29 Nisan tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 30 Nisan Yazar Paylaş 30 Nisan Metin Akbal yazdı: Garanti bitti sanırım ki 😊 Hyundai’de garanti 5 yıl hocam. Öyle uzatmalı filan değil doğrudan 5 yıl 😊 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 30 Nisan Paylaş 30 Nisan Mustafa Arıkan yazdı: Hyundai’de garanti 5 yıl hocam. Öyle uzatmalı filan değil doğrudan 5 yıl 😊 bakımı kendiniz yapmışsınız garantiden çıkmıyor mu? prosedür nedir Yorum bağlantısı
Ali Gök 30 Nisan Paylaş 30 Nisan Görkem Karakaş yazdı: bakımı kendiniz yapmışsınız garantiden çıkmıyor mu? prosedür nedir Lpg takıldı galiba zaten çıktı garantiden Herkes kendi bakımını yapmalı bu saatten sonra Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Temmuz Paylaş 29 Temmuz Mustafa arkadaş sıfır Bayon aldı. Şanzıman mi motor mu yüksek devirde süpürge cekmesi gibi ses var. Sen farkettin mi? Hatta arkadaşın haniminda İ20 de var onda da aynı ses var. Örnek: https://www.sikayetvar.com/hyundai-assan/sifir-aracta-sanziman-sorunu-hyundai-bayon Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Temmuz Paylaş 29 Temmuz Şanzıman her zaman bu sesi çıkarıyor mu? Yoksa belirli şartlarda mı çıkarıyormuş Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 Temmuz Yazar Paylaş 29 Temmuz Metin Akbal yazdı: Mustafa arkadaş sıfır Bayon aldı. Şanzıman mi motor mu yüksek devirde süpürge cekmesi gibi ses var. Sen farkettin mi? Hatta arkadaşın haniminda İ20 de var onda da aynı ses var. Örnek: https://www.sikayetvar.com/hyundai-assan/sifir-aracta-sanziman-sorunu-hyundai-bayon Hocam bende yok bu ses. Yakın zamanda dikkat etmedim ama tekrar bakacağım. Gruplarda paylaşanlar oldu. Ama sonuç ne bilgim yok. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Temmuz Paylaş 29 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şanzıman her zaman bu sesi çıkarıyor mu? Yoksa belirli şartlarda mı çıkarıyormuş Şanzıman mi motor mu ben ondan emin değilim. Motor ısınınca mesela Bolu tunelini çıkarken araba devir yükseltiyor ya yuksek devirde bu ses geliyor. Sesi aldın sanırım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Temmuz Paylaş 29 Temmuz Metin Akbal yazdı: Şanzıman mi motor mu ben ondan emin değilim. Motor ısınınca mesela Bolu tunelini çıkarken araba devir yükseltiyor ya yuksek devirde bu ses geliyor. Sesi aldın sanırım. Evet duydum ama bazen güç isteği artınca emme manifoldunda teknolojik atraksiyonlarla türbülanslı hava emişi olabilir diye düşündüm Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Temmuz Paylaş 29 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Evet duydum ama bazen güç isteği artınca emme manifoldunda teknolojik atraksiyonlarla türbülanslı hava emişi olabilir diye düşündüm Bende öyle düşündüm de böyle soyleyince daha bi havalı oldu doktora gidipte birşey anlamayan hasta gibiyim 😂 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 29 Temmuz Yazar Paylaş 29 Temmuz Örnekte paylaştığın ses motordansa ve servis bunu anlamayıp şanzımanı söktü ise işler vahim demektir. Allah sabır versin o vatandaşa. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Temmuz Paylaş 29 Temmuz Mustafa Arıkan yazdı: Örnekte paylaştığın ses motordansa ve servis bunu anlamayıp şanzımanı söktü ise işler vahim demektir. Allah sabır versin o vatandaşa. Net birsey yok arkadaş henüz elletmedi arabayı. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 29 Temmuz Paylaş 29 Temmuz bayonda artk 1.4 motor kalmadı hepsi 1.0 turbo ve 7 ileri dct ile satılacak 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts