Alparslan Coban 17 Nisan 2022 Paylaş 17 Nisan 2022 Mustafa Arıkan yazdı: Benim Passat’ın 8lt yaktığı şartlarda Bayon’un tüketimi. Lpg li i20 sonrası salt benzin beni de yoruyor 9.2 lerde geziyoruz şehir içi o da gaz pedalına yumurta muamelesi yaparak Mustafa Arıkan yazdı: Sıfır arabaya yapacak bir şey olmayınca insan sıkılıyor. Bizim gibi arabasıyla uğraşmayı sevenlere sıfır tavsiye etmiyorum Multimedya ekranı için koruyucu almıştım onu yapıştırdım. Güzel olmuş ben de sipariş ettim bundan 5 sene folyoyu kaldırmadan gezen arkadaşım var Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 20 Nisan 2022 Yazar Paylaş 20 Nisan 2022 (düzenlendi) Yeni arabaya yeni detailing gereçleri lazım diyerekten kurulama havlusu ve yıkama eldiveni aldım. Havluyu çok övdüler, 1200gsm değeri var. Koca suvları tek seferde çıkarıyormuş. Tasarım olarak gerçekten beğenerek aldım. Ön kısmı her açıdan yakışıklı. 20 Nisan 2022 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Nisan 2022 Paylaş 20 Nisan 2022 Mustafa Arıkan yazdı: Yeni arabaya yeni detailing gereçleri lazım diyerekten kurulama havlusu ve yıkama eldiveni aldım. Havluyu çok övdüler, 1200gsm değeri var. Koca suvları tek seferde çıkarıyormuş. hayırlı olsun, bez önemli tabii, bende kullanıyorum ve çok memnumum, tek sıkıntısı sıkamıyorsun, su çıkmıyor çünki, 1 lt. falan emecekki sıkasın, serip kurutuyorsun 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Nisan 2022 Paylaş 21 Nisan 2022 Mert Gülkokan yazdı: Fairy ile yapsana abi Arkadaş kimya mühendisi doktora yapıyor müdür falan yani Oto şampuanı ile fairy bileşimi hemen hemen aynı Şampuan yerine fairy kullanıyor bana da almış Pril olmaz mı, bende bol var. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2022 (düzenlendi) Bagaj kapağındaki iki stopu birleştiren kırmızı şeridin yanma fonksiyonu yoktu. Onu da bize bırakmış Koreli amcalar İçinde boydan boya boş bir kanal vardı. Kanal içine şerit led koydum. Bagaj kapağında fren lambası olduğu için şimdilik frene bağladım. Bagaj kapağına park lambası hattı çekersem parklara bağlayacağım. 1 Mayıs 2022 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 Mayıs 2022 Paylaş 1 Mayıs 2022 Mustafa Arıkan yazdı: Bagaj kapağındaki iki stopu birleştiren kırmızı şeridin yanma fonksiyonu yoktu. Onu da bize bırakmış Koreli amcalar İçinde boydan boya boş bir kanal vardı. Kanal içine şerit led koydum. Bagaj kapağında fren lambası olduğu için şimdilik frene bağladım. Bagaj kapağına park lambası hattı çekersem parklara bağlayacağım. İki kademeli park+fren olursa şık olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 2 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2022 (düzenlendi) . 2 Mayıs 2022 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Mayıs 2022 Paylaş 2 Mayıs 2022 Mustafa Arıkan yazdı: Bagaj kapağındaki iki stopu birleştiren kırmızı şeridin yanma fonksiyonu yoktu. Onu da bize bırakmış Koreli amcalar İçinde boydan boya boş bir kanal vardı. Kanal içine şerit led koydum. Bagaj kapağında fren lambası olduğu için şimdilik frene bağladım. Bagaj kapağına park lambası hattı çekersem parklara bağlayacağım. güzel düsünmüssün 👏Araya silikon koyarak deneyebilirsin ledler tek parca gorunur daha estetik durur bence 🤔 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mayıs 2022 Paylaş 5 Mayıs 2022 Mustafa Arıkan yazdı: Bagaj kapağındaki iki stopu birleştiren kırmızı şeridin yanma fonksiyonu yoktu. Onu da bize bırakmış Koreli amcalar İçinde boydan boya boş bir kanal vardı. Kanal içine şerit led koydum. Bagaj kapağında fren lambası olduğu için şimdilik frene bağladım. Bagaj kapağına park lambası hattı çekersem parklara bağlayacağım. r8 şerit led... sinyal /park /fren/gündüz park ı fonksiyonlu döşenebilir Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 6 Mayıs 2022 Paylaş 6 Mayıs 2022 Mustafa Arıkan yazdı: Bagaj kapağındaki iki stopu birleştiren kırmızı şeridin yanma fonksiyonu yoktu. Onu da bize bırakmış Koreli amcalar İçinde boydan boya boş bir kanal vardı. Kanal içine şerit led koydum. Bagaj kapağında fren lambası olduğu için şimdilik frene bağladım. Bagaj kapağına park lambası hattı çekersem parklara bağlayacağım. Bu epey güzel olmuş tebrikler Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 18 Haziran 2022 Yazar Paylaş 18 Haziran 2022 Bayon Defterini Kapattık. Babamın 16 yıllık emektarı satıldı. Henüz 700km’de olan Bayon’u babama devrettim. Benzinde binemem buna dedi, bu hafta LPG montajı yaptırıp babama teslim edeceğim. Atiker Grand için bağlantı yaptım. İlk sıfır araç deneyimim hızlı son buldu. Bakalım nasibimizde ne var hep birlikte göreceğiz. 6 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 Hyundai lpgsiz olmaz zaten, mantıklı olmuş babaya hayırlı olsun. Bayonlar hızlı geldiler hızlı gidiyorlar 😊 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 Hayırlı olsun yapılacaklar devam eder, yabana gitmemiş. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 18 Haziran 2022 Yazar Paylaş 18 Haziran 2022 Selçuk Bakış yazdı: Hyundai lpgsiz olmaz zaten, mantıklı olmuş babaya hayırlı olsun. Bayonlar hızlı geldiler hızlı gidiyorlar 😊 Teşekkürler. Passat ve Bayon arasında tercih yapmam gerekti, Bayon’u verdim. Passat’a kıyamadım Metin Uzunoğlu yazdı: Hayırlı olsun yapılacaklar devam eder, yabana gitmemiş. Saolun hocam evet aile içinde kaldı. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Haziran 2022 Paylaş 18 Haziran 2022 Mustafa Arıkan yazdı: Bayon Defterini Kapattık. Babamın 16 yıllık emektarı satıldı. Henüz 700km’de olan Bayon’u babama devrettim. Benzinde binemem buna dedi, bu hafta LPG montajı yaptırıp babama teslim edeceğim. Atiker Grand için bağlantı yaptım. İlk sıfır araç deneyimim hızlı son buldu. Bakalım nasibimizde ne var hep birlikte göreceğiz. Yalnız arabalar arasında bariz çağ farkı varmış. Hyundai uzay tasarımı resmen. Passat da araba gibi araba 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Haziran 2022 Paylaş 19 Haziran 2022 Mustafa Arıkan yazdı: Babamın 16 yıllık emektarı satıldı. o ne idi? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 19 Haziran 2022 Yazar Paylaş 19 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: o ne idi? 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 20 Haziran 2022 Paylaş 20 Haziran 2022 Mustafa Arıkan yazdı: Sizin ailedeki bütün arabalar temiz duruyo. 1 sonraki aracı sizden almak lazım 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 20 Haziran 2022 Yazar Paylaş 20 Haziran 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Sizin ailedeki bütün arabalar temiz duruyo. 1 sonraki aracı sizden almak lazım Teşekkür ederim. Son 1-2 yılda biraz ilgisiz kalmıştı. O haliyle 70’den fazla veren olmadı. Biraz ilgilenip toparladım aracı kendi el emeğimle ve 1 hafta sonra 88’e sattım. (1000 liradan daha az harcadım toparlamaya) Genel olarak babam da ben de araçlarımıza özen gösteriririz. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 20 Haziran 2022 Yazar Paylaş 20 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: 2.0 cd mi ? Evet otomatik 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts