Tevfik Işık 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 Hocam guncel bir degerlendirme alabilir miyim? 2016 1.4tsi bmt dsg jettayi satip yerine sizin bayon'dan alinir mi? Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 24 Şubat 2022 Paylaş 24 Şubat 2022 İnan Çınar yazdı: Yeni araç Kona mı Bayon mu kafam karıştı. Gerçi her ikisi de yüksek i20 de... Selamlar, Kona i30 platformu üzerine yapılmış. i20 değil. @Mustafa ArıkanHayırlı olsun güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 25 Şubat 2022 Paylaş 25 Şubat 2022 Erdoğan Temur yazdı: Selamlar, Kona i30 platformu üzerine yapılmış. i20 değil. Ben görsel olarak benzetiyorum ama burada da i20 ile aynı platform diye bahsedilmiş. https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Hyundai_Kona Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 25 Şubat 2022 Yazar Paylaş 25 Şubat 2022 (düzenlendi) Tevfik Işık yazdı: Hocam guncel bir degerlendirme alabilir miyim? 2016 1.4tsi bmt dsg jettayi satip yerine sizin bayon'dan alinir mi? Hocam TSI bir aracı ne olursa olsun böyle bir motor seçeneğine ben olsam tercih etmem. Bayon yerine yeni gelen Taigo değerlendirilmeli bence. Tabi bütçe uygunsa. Değilse daha önce dediğim gibi piyasadaki fiyata göre donanımı en iyi B-Suv olması lazım. Yine de mutlaka test sürüşü yapın. Hatta 1.0 T-GDI de kullanıp deneyin o daha mantıklı. Erdoğan Temur yazdı: Selamlar, Kona i30 platformu üzerine yapılmış. i20 değil. @Mustafa ArıkanHayırlı olsun güle güle kullanın. Teşekkürler 25 Şubat 2022 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 25 Şubat 2022 Paylaş 25 Şubat 2022 Mustafa Arıkan yazdı: Hocam TSI bir aracı ne olursa olsun böyle bir motor seçeneğine ben olsam tercih etmem. Bayon yerine yeni gelen Taigo değerlendirilmeli bence. Tabi bütçe uygunsa. Değilse daha önce dediğim gibi piyasadaki fiyata göre donanımı en iyi B-Suv olması lazım. Yine de mutlaka test sürüşü yapın. Hatta 1.0 T-GDI de kullanıp deneyin o daha mantıklı. Teşekkürler Gorusleriniz icin tesekkurler. Bana kalsa yapmam boyle bir şey de bakalim eşim ne kadar israr edecek🙂... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 26 Şubat 2022 Yazar Paylaş 26 Şubat 2022 Tevfik Işık yazdı: Gorusleriniz icin tesekkurler. Bana kalsa yapmam boyle bir şey de bakalim eşim ne kadar israr edecek🙂... Hocam gerekirse hanımı değiştir ama sakın TSI’dan bu motora geçme İkinci araç filan olabilir bu araç. Crossland 1.2, C3 Aircross filan düşün. Yengeye onları sevdir 6 Yorum bağlantısı
Alper Tuğlu 26 Şubat 2022 Paylaş 26 Şubat 2022 Mustafa Arıkan yazdı: Hocam gerekirse hanımı değiştir ama sakın TSI’dan bu motora geçme İkinci araç filan olabilir bu araç. Crossland 1.2, C3 Aircross filan düşün. Yengeye onları sevdir Çok iddialı oldu hocam. Bu arada Crosland ı tavsiye ederim. Bende yeni aldım memnunum. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 26 Şubat 2022 Yazar Paylaş 26 Şubat 2022 (düzenlendi) Alper Tuğlu yazdı: Çok iddialı oldu hocam. Bu arada Crosland ı tavsiye ederim. Bende yeni aldım memnunum. Hocam ne olursa olsun turbo bir araçtan sonra alınacak bir motor seçeneği değil. Hem performans hem yakıt olarak. Benzer bir motor seçeneğinden geçecekler için sorun yok. Zaten o alışmıştır. Bu aracı sattıran donanımı şu an. İmkanı olan da mutlaka elite paket alsın. Fiyat farkına değer özellikleri var. Ben alırken elite paket yoktu bayide. 10.000 farka alınabiliyordu. 26 Şubat 2022 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 26 Şubat 2022 Paylaş 26 Şubat 2022 Mustafa Arıkan yazdı: Hocam ne olursa olsun turbo bir araçtan sonra alınacak bir motor seçeneği değil. Hem performans hem yakıt olarak. Benzer bir motor seçeneğinden geçecekler için sorun yok. Zaten o alışmıştır. Bu aracı sattıran donanımı şu an. İmkanı olan da mutlaka elite paket alsın. Fiyat farkına değer özellikleri var. Ben alırken elite paket yoktu bayide. 10.000 farka alınabiliyordu. Mustafa bey, Hyundai Kona'yı hiç düşünmüş müydünüz? Arada çok fark yoktu sanırım. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 26 Şubat 2022 Yazar Paylaş 26 Şubat 2022 Bekir Çelik yazdı: Mustafa bey, Hyundai Kona'yı hiç düşünmüş müydünüz? Arada çok fark yoktu sanırım. Kona benim bütçem dahilinde değildi malesef. Kona’daki motor seçenekleri çok daha mantıklı. Ama ben tasarım olarak çok beğenmiyorum. Kona Electric alma imkanım olsa tasarıma bakmam ama olsun 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 26 Şubat 2022 Paylaş 26 Şubat 2022 Hayırlı olsun Mustafa abi konuda göremedim ama ikinci araç olarak almış olmanı umut ediyorum [emoji846] . Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 2 Mart 2022 Yazar Paylaş 2 Mart 2022 Furkan Bakırel yazdı: Hayırlı olsun Mustafa abi konuda göremedim ama ikinci araç olarak almış olmanı umut ediyorum . Saolasın Furkan 2. araç olarak aldım. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 10 Nisan 2022 Yazar Paylaş 10 Nisan 2022 Benim Passat’ın 8lt yaktığı şartlarda Bayon’un tüketimi. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 10 Nisan 2022 Yazar Paylaş 10 Nisan 2022 Metin Akbal yazdı: Sıfırın kokusu yeter razıyım 😊 Hem sıfır hem oyuncakları güzel 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Lpg şart buna ama çok km yapmayacak sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Passat tdi’ın 8 litre yaktığı yerde bayon 10,5 yakmışsa çok çok iyi bence 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 10 Nisan 2022 Yazar Paylaş 10 Nisan 2022 Serkan Maden yazdı: Lpg şart buna ama çok km yapmayacak sanırım. 2 ayda 360km yaptım. Yılda 3.000km zor gibi görünüyor şu an. 1.4 100hp için çok bence bilemedim. Passat hem yaşlı hem ağır üstelik daha güçlü. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Passat tdi’ın 8 litre yaktığı yerde bayon 10,5 yakmışsa çok çok iyi bence 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 10 Nisan 2022 Paylaş 10 Nisan 2022 Fazla değil gibi atmosferik olduğundan olsa gerek normal yani. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Nisan 2022 Paylaş 11 Nisan 2022 Birde ilk bakıma kadar biraz fazla yakabilir. Bayon Passat ı döver 😅 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 14 Nisan 2022 Yazar Paylaş 14 Nisan 2022 Sıfır arabaya yapacak bir şey olmayınca insan sıkılıyor. Bizim gibi arabasıyla uğraşmayı sevenlere sıfır tavsiye etmiyorum Multimedya ekranı için koruyucu almıştım onu yapıştırdım. 4 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 14 Nisan 2022 Yazar Paylaş 14 Nisan 2022 Selçuk Bakış yazdı: Cilala parlat 😃 Evet yapılabilecek tek aktivite o şu an. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Selçuk Bakış yazdı: Cilala parlat 😃 stokta cila varsa iyi, şampuan olmuş 400 TL 1 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 15 Nisan 2022 Paylaş 15 Nisan 2022 Fairy ile yapsana abiArkadaş kimya mühendisi doktora yapıyor müdür falan yani [emoji1787]Oto şampuanı ile fairy bileşimi hemen hemen aynıŞampuan yerine fairy kullanıyor bana da almış İstasyonlardaki karisimdan daha iyidir bence Yorum bağlantısı
Recommended Posts