Mustafa Arıkan 4 Şubat 2022 Paylaş 4 Şubat 2022 Başlık şimdilik böyle iyi gibi. (Araç meydana çıkınca başlığı değiştireceğim) Üvey evlat dememin sebebi hiç bir zaman Passatım gibi bir bağ kuramayacağımı düşünmemden kaynaklanıyor. Duygulara yer yok çünkü tamamen mantık işi oldu. Perşembe ilk kez bakmaya gittim, test sürüşü yaptım, aynı gün aracı bağladık. Çok hızlı oldu başka hiç araç test etmedim. İçine bile oturmadım Yarın teslim almayı planlıyordum ama haftaya kalacak işleri bitmedi. Az merak uyandıralım dedik sadece Bilen bir kaç kişi var, şimdilik ses etmeyelim lütfen Mehmet abi trafik ve kasko poliçelerini kesti sağ olsun, buradan da tekrar teşekkür edeyim kendisine. 6 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Passat gitti mi yoksa yanına mı geldi 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Kona geliyor aklıma.. hayırlısı olsun inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Passat kalıyor. Bu kuma geldi. 😅 Cilveli bişeyse bak sen kavgaya 😅 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Bilgim yok ama kesin Bayandır, O ile 😂 Hayırlı olsun kardes 🧿 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Era , 1.5 otomatik mi yahu baslıkta ironi var Ya kuma olacak ya bayan, o ile 😄 Harf hataları mizaki amaclıdır kimseyi baalamaz.. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Kia sephia arabanın kralıdır kendisi 4 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Abicim bu forum bizi kahin yapmaya çalışıyor... Baba Wanga değiliz, lütfen bizi zorlamayın açık açık yazın şunları... Hayırli olsun kaza bela görmeyin, bende Kona diyorum, verilen bilgiler üzerine... 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Alpay Sumer yazdı: yahu baslıkta ironi var Ya kuma olacak ya bayan, o ile 😄 Harf hataları mizaki amaclıdır kimseyi baalamaz.. Başlık öyle yazılmış ki böyle lanet aksi çekilmez bir araba geliyor aklıma 2 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 (düzenlendi) Koreli denmiş, Hyundai ya da Kia ama model ne acaba? Biraz ipucu alsak en azından segmenti hakkında? 5 Şubat 2022 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Hyundai H100? Üvey evlat muamelesi anca ona yapılabilir. 2 5 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Ssyoung bence. Tivoli diye de tahminimi yükseltiyorum. Ayrıca hayırlı uğurlu olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 5 Şubat 2022 Yazar Paylaş 5 Şubat 2022 Herkese teşekkürler iyi dilekleri için. Gönül Kona Electric isterdi tabi ama malesef ulaşılmaz yerlerde Atmosferik 1.4 motorlu, 6 ileri otomatik şanzımanlı. Crossover diyorlar ama pek alakası yok. B segmentindeki kardeşinin yerden yüksek olanı. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Hayırlı olsun. Yüksek i20 gibi duruyor ama daha yakışıklı bence. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Instagram olmasa haberimiz olmayacak [emoji3]Eminim satış temsilcisi ne alaka demiştir Passat tan sonra [emoji3]Tekrardan kazasız belasız. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Mustafa Arıkan yazdı: Herkese teşekkürler iyi dilekleri için. Gönül Kona Electric isterdi tabi ama malesef ulaşılmaz yerlerde Atmosferik 1.4 motorlu, 6 ileri otomatik şanzımanlı. Crossover diyorlar ama pek alakası yok. B segmentindeki kardeşinin yerden yüksek olanı. Hayırlı olsun, güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 5 Şubat 2022 Yazar Paylaş 5 Şubat 2022 Metin Akbal yazdı: Instagram olmasa haberimiz olmayacak Eminim satış temsilcisi ne alaka demiştir Passat tan sonra Tekrardan kazasız belasız. Aynısını dedi Hocam ne alaka dedi 130 beygir çift kırmızı Passat'tan sonra seni mutlu etmez dedi Sıfır sıfırdır öyle bakıyorum dedim artık. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Mustafa Arıkan yazdı: Aynısını dedi Hocam ne alaka dedi 130 beygir çift kırmızı Passat'tan sonra seni mutlu etmez dedi Sıfır sıfırdır öyle bakıyorum dedim artık. Direksiyon tasarımı hariç çok güzel araç ben beğeniyorum. Hayırlı olsun tekrardan Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Hayırlı olsun, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Kia Capital mi vardı bi ara? İhlas satıyordu. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Yeni araç Kona mı Bayon mu kafam karıştı. Gerçi her ikisi de yüksek i20 de... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts