İçeriğe Yönlendir

Komple Araç Boyama Fiyatları

Tevfik Işık

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Tevfik Işık yazdı:

Hocam amac ticaret degil. Tamamen kendim icin. Yillardir hayalini kurdugum markanin araclarina keyifle binebilmek amacim.

anladım zaten benim de imkanım olsa yapardım

Selim Bilgin yazdı:

Hocam ben olsam daimi olarak adıma kayıtlı olamayacak bir araç için böyle işlere giremezdim.

Kanun değişir, mevzuat değişir, bir çevirmede bağlarlar tüm emeğinizi. Çok muvazeneli işler.

eski tr plakalıya, de plakalının koltuğu farı kaputu geçecek , tr plakalı güzelleşecek bir şey olmaz. de plakalı olan tr koltuğu ile çıkıp gidecek

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Çağlar Bayur yazdı:

eski tr plakalıya, de plakalının koltuğu farı kaputu geçecek , tr plakalı güzelleşecek bir şey olmaz. de plakalı olan tr koltuğu ile çıkıp gidecek

He öyle olur tabi ama eksik okumuşum ben başta.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Selim Bilgin yazdı:

He öyle olur tabi ama eksik okumuşum ben başta.

a6 country getirip,,,,, koltuk suspasiyon  üffffffff

Yorum bağlantısı
Tevfik Işık
Çağlar Bayur yazdı:

anladım zaten benim de imkanım olsa yapardım

Aynen işin özeti bu.

Bu işlemlerin işciligi de 50bin ₺ yi gececek anladigim kadariyla.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tevfik Işık yazdı:

Aynen işin özeti bu.

Bu işlemlerin işciligi de 50bin ₺ yi gececek anladigim kadariyla.

rakamı geçtim: 2 araç sökülürse sanayide tüm tükkanı kaplar, biri sökülecek o sökülenler korunmalı ortamda iken diğeri sökülecek bayağı bir m2 yer kaplayacak, bir de bu iş zaman çizelgesinde organize olacak, eski sökülen bir de kaporta boyaya girecek, 3 -6 ay parçaları muhafaza edilecek... sonra diğeri gelecek sökülecek falan..... ben bunu (((layığı ile)))) organize edecek yeri hiç görmedim. bir de sökülrüken kırılanlar, muhafaza ederken kaybolan veya tozlananlar falan......

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tevfik Işık
Çağlar Bayur yazdı:

rakamı geçtim: 2 araç sökülürse sanayide tüm tükkanı kaplar, biri sökülecek o sökülenler korunmalı ortamda iken diğeri sökülecek bayağı bir m2 yer kaplayacak, bir de bu iş zaman çizelgesinde organize olacak, eski sökülen bir de kaporta boyaya girecek, 3 -6 ay parçaları muhafaza edilecek... sonra diğeri gelecek sökülecek falan..... ben bunu (((layığı ile)))) organize edecek yeri hiç görmedim. bir de sökülrüken kırılanlar, muhafaza ederken kaybolan veya tozlananlar falan......

Zaman bakimindan sıkıntı yok hocam. Donor arac zaten 2 yil kalabiliyor ulkemizde. 

Mekan olarak da babamlarin evinde hem kapali hem de yari kapali(evin bahcesinde) garaj var. 

Plan şu

Tr den aldigim araci yavas yavas garajda sokmek.Arac iyice sokuldukten sonra cekici ile kaportaciya gidecek . Tum islemleri yapildiktan sonra tekrar cekici ile garaja getirip, donorun ic aksamlariyla yavas yavas toplanacak.

En son da mekanigin transferi icin evin garajinin musade ettigi olcude bir mekanikciyle islemleri yapmak. Yapilamayanlar icin tamirhaneye goturmek...

Yani mekanla ilgili problem yok..

Yorum bağlantısı
Tevfik Işık
(düzenlendi)
Mehmet Göktürk yazdı:

Siz iş yapmıyor musunuz boş zamanda mı yapılacak? Bunlar zaman alır?

Hocam ogretmenim. Acelem yok. Elim az cok anahtar tutuyor( mesela en son jettamin dsg mekatronik yagini ve sanziman yagini kendim degistirdim) . 

tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Sanayide sizi mağdur etmeyecek kaportacı bulursanız gerisi olur gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tevfik Işık yazdı:

Zaman bakimindan sıkıntı yok hocam

zaman çizelgesi derken, tüm işlemlerin tükkanda yapılmasının planlaması, yoksa garaj falan varsa... ben olsam m3 e falan niyetlenirdim,

Tevfik Işık yazdı:

çok boş değil mi bu?

Yorum bağlantısı
Tevfik Işık
Çağlar Bayur yazdı:

zaman çizelgesi derken, tüm işlemlerin tükkanda yapılmasının planlaması, yoksa garaj falan varsa... ben olsam m3 e falan niyetlenirdim,

çok boş değil mi bu?

Donanimdan yeterli hocam ya. Gerekli donanimlar var. Az kullanilmis diri biseyler bakiyorum donanimdan ziyade.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

fikirdir, ciddi bir proje, hazır yapmışken ben olsam dolunun dolusunu doldururdum 12 tuşlu birşeyler falan, ısıtmalı deri koltuklu vs.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Mercedes’in dolusu makbuldür. Bence de bu işe girmişken değmesi için dolu bir şeyler lazım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tevfik Işık
(düzenlendi)

W 208 de aklimi celiyor. Gonlumdeki aslan bu ama pahali ve yurutemem bunu.Donorv2

tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Ben de bu kasayı severim. Kompresör 184 hp olacak derler. Meraklıysanız bence para kazanıp biriktirip temiz bir yerli alın parça eksiklerini bakımını zamanla tamamlayın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

202 ye de bindim 210 a da.

202 daha spor daha kompakt.

210 alacaksanız da makyajı bakın bari en az elegance olsun 

Bulgardan parça niyetine çok getiriyorlar burda. Sonra tasis terk :∆

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Çağlar Bayur yazdı:

D plakalı olan çıkıp gitmese nasıl olur prosedür? Var bi hayalimiz de...

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Türkiye'ye gelen aracınızı gümrüğe terk etme hakkınız var bildiğim kadarıyla.

Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan
Tevfik Işık yazdı:

W202 mercedes alıp toplama fikri var nezamandir aklimda. Dolayisiyla sadece ufak tefek kaporta onarimi ve komple boya icin 20bin₺ butce yeterli olur mu?

Hemşerim babamın arabasını Beşyolda mahalle arasında bulunan Abidin ustaya götürdüm. Tanımam etmem, tesadüfen yolum düştü. Adam uygun fiyatla ve çok güzel bir işçilikle yapmıştı.  Abidin Kartay 0535 984 75 68 . Uzun zaman oldu, yolunun üstündeyse gidip bir çayını iç tanış.  Aklındaki sorularının yanıtlarını bulursun.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tevfik Işık
Mustafa Erkan yazdı:

Hemşerim babamın arabasını Beşyolda mahalle arasında bulunan Abidin ustaya götürdüm. Tanımam etmem, tesadüfen yolum düştü. Adam uygun fiyatla ve çok güzel bir işçilikle yapmıştı.  Abidin Kartay 0535 984 75 68 . Uzun zaman oldu, yolunun üstündeyse gidip bir çayını iç tanış.  Aklındaki sorularının yanıtlarını bulursun.

Hocam cok tesekkur ederim. Cok makbule gecti..

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Selim Bilgin yazdı:

100 bini geçmemiş w202 bulunabiliyor mu BG'de?

gözümdeki göz yaşı değil soğan, tamammı...

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Doğan Arşiray yazdı:

gözümdeki göz yaşı değil soğan, tamammı...

+

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Fatih Evcin yazdı:

Türkiye'ye gelen aracınızı gümrüğe terk etme hakkınız var bildiğim kadarıyla.

Araç nasıl durumda olmalı? Çalışır yürür, kapısı bacası olacak mı, yoksa şase bıraksak olur mu? Olması lazım çünkü ihalede sadece şase gördüğümüz oldu.

Yılda kaç araç terk edebiliriz? vs vs 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...