Tevfik Işık 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 W202 mercedes alıp toplama fikri var nezamandir aklimda. Dolayisiyla sadece ufak tefek kaporta onarimi ve komple boya icin 20bin₺ butce yeterli olur mu? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 20000 tl flan alırlar komple soyup zımpara yapacaklarsa. bundan 10 sen önce 5000 tl idi. komple soymadan maskeleyerek idareten 6000 tl ye boyadılar bir tanıdığın arabansını 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Mevcut piyasada İstanbul'da hakkıyla yapılırsa 20'nin altına çıkmaz da komple kaportaya girince ufak tefek trim vs. masrafı da çıkarsa 20'yi geçer bence. 3 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 3 Şubat 2022 Yazar Paylaş 3 Şubat 2022 Fatih Evcin yazdı: Onarım Bursa'da mı olacak? Evet hocam. Doğan Arşiray yazdı: 20000 tl flan alırlar komple soyup zımpara yapacaklarsa. bundan 10 sen önce 5000 tl idi. komple soymadan maskeleyerek idareten 6000 tl ye boyadılar bir tanıdığın arabansını 10 sene once 5000₺ ise su an 20bin ₺ yi gecer o zaman. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Bursa'da araç komple soyulup motor vs. yere inip tüm çürükler elden geçecekse 20 lira aşırı iyimser olur. belki 30 da. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 komple boya sökülecek ise her yer dahil , fiyat iyidir, ama boya üzerine yapılacak ise pahalı 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 3 Şubat 2022 Yazar Paylaş 3 Şubat 2022 (düzenlendi) Amacim şu aslinda. Yurt disindan babamin ustune(babam yurt disindan emekli ve bg vatandasi dolayisiyla arac 2 yil turkiyede kalabiliyor)100bin kmyi aşmamiş w202 c200 almak (max3000€). Sonrada buradan şasesi saglam yurur vaziyette dokuk bir W202 alip yurt disindan aldigim aracin parcalarini a dan z ye(şase ve motor blogu haric) turkiyedeki araca transfer edip guzel bir arac ortaya cikarmak. Totalde 50 bin ₺ ye bu dediklerimin(kaporta boya,mekanik transferler, ic trimlerin degismesi vb) yapilmasi mumkun olur mu? 3 Şubat 2022 tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Tevfik Işık yazdı: Amacim şu aslinda. Yurt disindan babamin ustune(babam yurt disindan emekli ve bg vatandasi dolayisiyla arac 2 yil turkiyede kalabiliyor)100bin kmyi aşmamiş w202 c200 almak (max3000€). Sonrada buradan şasesi saglam yurur vaziyette dokuk bir W202 alip yurt disindan aldigim aracin parcalarini a dan z ye(şase ve motor blogu haric) turkiyedeki araca transfer edip guzel bir arac ortaya cikarmak. Totalde 50 bin ₺ ye bu dediklerimin(kaporta boya,mekanik transferler, ic trimlerin degismesi vb) yapilmasi mumkun olur mu? 45bin zaten yurt dışındaki arabaya gitti. Ham. Dövizin tavan yaptığı dönemde vectra için fiyat almıştım. Komple sökülüp kazınıp fırınlı boyaya 15bin demişlerdi. Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 3 Şubat 2022 Yazar Paylaş 3 Şubat 2022 (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: 45bin zaten yurt dışındaki arabaya gitti. Ham. Dövizin tavan yaptığı dönemde vectra için fiyat almıştım. Komple sökülüp kazınıp fırınlı boyaya 15bin demişlerdi. 45 bin yurt disindaki araba. 100bin burdaki araba 50bin de iscilik 200bin ₺ ye burada istedigim kondisyonda arac yok 3 Şubat 2022 tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 İşçilik kalitesine göre fiyat değişkenlik gösterecektir. 20 bin çok iyimser bir rakam olur, ufak tefek çürüklerini temizleyip kazımadan boyatmak o 20-30 bandına mal olur. Araç komple soyulacak gereken sacları değişecek ve boyanacak ise bütçenin sonu yok. 12 lt tiner 450 tl nin üzerine çıkmış durumda çünkü. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 100 bini geçmemiş w202 bulunabiliyor mu BG'de? Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 3 Şubat 2022 Yazar Paylaş 3 Şubat 2022 (düzenlendi) Selim Bilgin yazdı: 100 bini geçmemiş w202 bulunabiliyor mu BG'de? Bgde bakmadim ama almanyada cok. Aklimda w210 da var 3 Şubat 2022 tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 50 bini gözden çıkarın minimum Bi aracı toplayayım dediğinizde sadece sprey boya değil ki? Mekanik var elektrik plastikler döşeme vs vs. Sadece boya 40-50 bin oldu. Ama tabi aracın marka önemli. Bi ford focus farklı olur. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Tevfik Işık yazdı: Amacim şu aslinda. Yurt disindan babamin ustune(babam yurt disindan emekli ve bg vatandasi dolayisiyla arac 2 yil turkiyede kalabiliyor)100bin kmyi aşmamiş w202 c200 almak (max3000€). Sonrada buradan şasesi saglam yurur vaziyette dokuk bir W202 alip yurt disindan aldigim aracin parcalarini a dan z ye(şase ve motor blogu haric) turkiyedeki araca transfer edip guzel bir arac ortaya cikarmak. Totalde 50 bin ₺ ye bu dediklerimin(kaporta boya,mekanik transferler, ic trimlerin degismesi vb) yapilmasi mumkun olur mu? Başınız ağrır.. Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 3 Şubat 2022 Yazar Paylaş 3 Şubat 2022 Fatih Evcin yazdı: Başınız ağrır.. Maddi olarak mi? Mehmet Göktürk yazdı: Hakan ustada.. Kimin bu guzellik? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Yurtdışından geleni yürür olarak çıkarmanız lazım nasıl olacak? Tevfik Işık yazdı: Maddi olarak mi? Kimin bu guzellik? Arkadaşımın. Ben ilgileniyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Tevfik Işık yazdı: Maddi olarak mi? Hem maddi olarak hem de devletler ile başınız derde girme ihtimali var. Biraz sakıncalı bir konu bence. Yapan var mı var ama işin riski baya yüksek. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Tevfik Işık yazdı: Totalde 50 bin ₺ ye bu dediklerimin(kaporta boya,mekanik transferler, ic trimlerin degismesi vb) yapilmasi mumkun olur mu? asla yeterli olmaz 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 2 senede bir yurt dışından bişey getirip kullanırım ben olsam. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 3 Şubat 2022 Yazar Paylaş 3 Şubat 2022 Fatih Evcin yazdı: Hem maddi olarak hem de devletler ile başınız derde girme ihtimali var. Biraz sakıncalı bir konu bence. Yapan var mı var ama işin riski baya yüksek. Maddi olarak haklisiniz. Ama devletler arasi sorun cikacak bir sey yok cunku sase ve motor numarasina mudahele edilmeyecek zaten. Mehmet Göktürk yazdı: Yurtdışından geleni yürür olarak çıkarmanız lazım nasıl olacak? Arkadaşımın. Ben ilgileniyorum. İslemler gelen arac yurur halde olacak sekilde yapilacak hocam. İlkay Başaran yazdı: 2 senede bir yurt dışından bişey getirip kullanırım ben olsam. Surekli babamin yanimda olmasi gerekiyor. Ben tek basima kullanamiyorum malesef. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 ancak bittiği zamanki değeri de yüksek olur eğerki donör araba çok iyi durumda ise, diğer ancak bu tip araçlara şase nosundan farklı üst donanım takınca değer kazanmaz bizim piyasada aksine düşer, başka markada çalışılabilir o da zevkli olmaz ticari olur yeni mercedes G falan geiritp eski G ile donör yapılaiblir 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 3 Şubat 2022 Yazar Paylaş 3 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: ancak bittiği zamanki değeri de yüksek olur eğerki donör araba çok iyi durumda ise, diğer ancak bu tip araçlara şase nosundan farklı üst donanım takınca değer kazanmaz bizim piyasada aksine düşer, başka markada çalışılabilir o da zevkli olmaz ticari olur yeni mercedes G falan geiritp eski G ile donör yapılaiblir Hocam amac ticaret degil. Tamamen kendim icin. Yillardir hayalini kurdugum markanin araclarina keyifle binebilmek amacim. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Hocam ben olsam daimi olarak adıma kayıtlı olamayacak bir araç için böyle işlere giremezdim. Kanun değişir, mevzuat değişir, bir çevirmede bağlarlar tüm emeğinizi. Çok muvazeneli işler. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts