Ali Darbaz 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 (düzenlendi) Tüm eski ordu mensubu , kıdemli thy pilotları 15 temmuz sonrası açığa alınan 800 pilotun yerini doldurması için geri çağrıldı. f16 larımızı eski pilotlarımız uçuruyor. Emekli olan amcalar geri üstlerine döndü. Yaklaşık 500 eski thk pilotu , thy de emeklilik uçuşlarını yaparken seferberlik emriyle tekrar thk ye geri iş başı yaptılar. 5 6 sene yeni pilotlar yetişene kadar uçucaklar. 3 Şubat 2022 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Ali Darbaz yazdı: Tüm eski ordu mensubu , kıdemli thy pilotları 15 temmuz sonrası açığa alınan 800 pilotun yerini doldurması için geri çağrıldı. f16 larımızı eski pilotlarımız uçuruyor. Emekli olan amcalar geri üstlerine döndü. Yaklaşık 500 eski thk pilotu , thy de emeklilik uçuşlarını yaparken seferberlik emriyle tekrar thk ye geri iş başı yaptılar. 5 6 sene yeni pilotlar yetişene kadar uçucaklar. Yaşları kaç genelde? Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 adamlar ara sokağındaki trafiği sana yayın yapıyor siz yunan pilotu ülkemizi ezberliyor diyemi çekiniyorsunuz 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: aniden Trabzon'a gitmem gerekti. İ vesile ile bu uçağın kayarak aşağı düştüğü pist değil miydi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Şubat 2022 Yazar Paylaş 3 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile bu uçağın kayarak aşağı düştüğü pist değil miydi? Sol motoru thrust reversal yapıp yanlayarak dönmek istemişti pilot Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Evren Erakçora yazdı: Yaşları kaç genelde? 45 55 arası felan. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sol motoru thrust reversal yapıp yanlayarak dönmek istemişti pilot sizinkide basınç ayarı bozuk kabini indirmeye çalışmış gibi acilden, genelde 3-4 arıza birleşmeden düşmüyorlar, sendekinde sadece 1-2 arıza var dı belki Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sol motoru thrust reversal yapıp yanlayarak dönmek istemişti pilot adamlar 3 kere düştü psitten çıktı vs . anadolu jet düşmedi pistten çıkmadı bence yorumları revize etmek yumuşatmak lazım. pegasus güvenilirlikte benim gözümde son sırada Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Şubat 2022 Yazar Paylaş 3 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: sizinkide basınç ayarı bozuk kabini indirmeye çalışmış gibi acilden, genelde 3-4 arıza birleşmeden düşmüyorlar, sendekinde sadece 1-2 arıza var dı belki 3. Arıza olarak da beni saysan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 3. Arıza olarak da beni saysan ok eye 4. bulmalıyız 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Reno uçak yapmadı mı henüz Araba yapıyor clioyu saymazsak. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 İlkay Başaran yazdı: Araba yapıyor clioyu saymazsak. tekerleri havada gidiyor sıkı sık , uçak sayılır yani 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Şubat 2022 Yazar Paylaş 3 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: tekerleri havada gidiyor sıkı sık , uçak sayılır yani Bi ara ali abi eğilip bakmıştı. Öne flap tarzı şeyler koymuşlar, yere indirebilmek için Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Araba yapıyor clioyu saymazsak. Clio Otomobil tabii, önce o seviyeye gelsin eski renolar, el arabasıda arabadır sonuçta ama Otomobil demiyoruz ona Toyotada hahaheyyyt önce Honda sona Mitsudan ders alsın, uçak neymiş öğrensin Mazda dan da Otomobil yapmayı öğrensin Çağlar Bayur yazdı: tekerleri havada gidiyor sıkı sık , uçak sayılır yani hiçte değil, hızlanınca yere yapışıyor alet, bugatti mubarek 3 Şubat 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 2018 yılı şubat ayında Ankara - Çorlu Neo ile gittim. Koltuk naylonları duruyordu neredeyse, sıfır uçaktı. Dönüşte Mondeo 1,6 tdci ile geldim. Mondeo bir tık öndeydi konfor açısından.. 1 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 (düzenlendi) İnsignia 500 Bin TL olduğundan beri, herhangi bir arabada gözüm yok artık benim... Misal... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hava-araclari-ucak-aeroandina-mxp-150-ultralight-ucak-994659962/detay 3 Şubat 2022 tarihinde Erkut Uysal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Erkut Uysal yazdı: İnsignia 500 Bin TL olduğundan beri, herhangi bir arabada gözüm yok artık benim... Misal... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hava-araclari-ucak-aeroandina-mxp-150-ultralight-ucak-994659962/detay Makyajsız kasa bu... Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Serkan Toker yazdı: Makyajsız kasa bu... Autobiography işimizi çözer diye düşünüyorum... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Erkut Uysal yazdı: Autobiography işimizi çözer diye düşünüyorum... İki koltukluymuş, spor uçak o zaman bu.. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 İki koltukluymuş, spor uçak o zaman bu..Üstü aciliyor mu? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Önder Özcan yazdı: Serkan Toker yazdı: İki koltukluymuş, spor uçak o zaman bu.. Üstü aciliyor mu? Eject düğmesine basarsan açılır tabi.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts