Mehmet Göktürk 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 reno twingo bi kere yapması gerek. arabanın "küçülmesi" gerek. Tabi clio da olabilir. Öyle bi boş hava yaratmalılar ki alan da memnun olacak şekilde basit şık ve güzel olmalı. Eski kasaları yapamazlar artık yeniden çarpışma testi lazım lazım da lazım. olur tabi aslında ama. normal motorlu olacak tabi aşağıdaki gibi: 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Eski kasaları yapamazlar artık yeniden çarpışma testi lazım lazım da lazım. olur tabi aslında ama. hocam, çöldeyiz diyelim, içme suyuna ulaşınca markasına bakar mıyız? çarpışma testi lüksünün olmadığı zamanlara girdik Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: hocam, çöldeyiz diyelim, içme suyuna ulaşınca markasına bakar mıyız? çarpışma testi lüksünün olmadığı zamanlara girdik Dedemin abisi trablusbgarbda (libya) atatürkle beraber savaşmış. (tabi bizimki köylü asker). Eşeklerin çişini içmişler. Çağlar Bayur yazdı: hocam, çöldeyiz diyelim, içme suyuna ulaşınca markasına bakar mıyız? çarpışma testi lüksünün olmadığı zamanlara girdik Bi start up kurma fikrin oluşur mu? Bu ara tofaş ile bir aksiyon olacak. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Bu ara tofaş ile bir aksiyon olacak. klimalı mjet şahin yapsınlar Mehmet Göktürk yazdı: start up kurma fikrin oluşur mu what is this? her tür fikre açığız Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: var.. jeep willys alabiliyorsun sandıkta, garajında topla araban olsun İkea dan kitaplık olarak aldığım dolap şuan hayatına merdiven olarak devam ediyor abi... Ben araba olayına hiç girmiyim... 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Hyundai i10 250 bin tl olmuş. Şok geçirmekteyim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Erkut Uysal yazdı: kea dan kitaplık olarak aldığım dolap şuan hayatına merdiven olarak devam ediyor abi ben de sub kabini yapayım dedim, la içi boşmuş o kapakların , kağıt çıktı içinden... şöminede değerlendirdik 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Bu konu önce ikinci el araçları alalım, onaralım, eksiğini giderelim daha sonra garantili şekilde satalım diye ortaya çıktı. EU ve ABD'de işe yaramaya başladı ama TR'de hayata geçmeden tutmayacağı düşünüldü. Haklılardı da. Bizde ikinci el araçların değerinin o ülkelerdeki kadar düşmemesi ve 5 yaşa kadar olan araçların çoğunun zaten bakımlı oluşu planları bozdu. Daha sonra boş araba yapalım ucuzdan satalım dediler. Aslında amaç sadece ucuza satmak değil. Ön kapıdan düşük vergi matrahı ile satışı yapılan araçların sahip olmadığı özellikleri arka kapıdan servise tekrar sokup montajını yapıp satarak, ÖTV den kaçırmak. Ekstra özellikler vergi matrahını artırmasa (eskiden old gibi) giriş seviyesi araçların fiyatları ortalama 20-40k daha azalacak. Kısacası özel sektör '' legal '' yoldan devletin fahiş vergilerinden kaçınabilmek için bütün yolları deniyor. EU ve ABD üretimin az oluşuna, biz ise yüksek vergiye çözüm arıyoruz. (Bir ara operatör firmasının biri son model akıllı telefonları kiralayacağız demişti😃 Tabi tutmadı. 🤪) 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Ucuz araba çıkartma işini preminyum markalardan da bekliyorum. Bir maserati olsun, bir Ferroli olsun, efendime söyliim Bugatti olsun binmeden ölmeyelim lütfen. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Önder Özcan yazdı: Ucuz araba çıkartma işini preminyum markalardan da bekliyorum. Bir maserati olsun, bir Ferroli olsun, efendime söyliim Bugatti olsun binmeden ölmeyelim lütfen. yapılmışı var 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Önder Özcan yazdı: Ucuz araba çıkartma işini preminyum markalardan da bekliyorum. Bir maserati olsun, bir Ferroli olsun, efendime söyliim Bugatti olsun binmeden ölmeyelim lütfen. Böyle bir araba yok. Kombi markası o. Ferrolisini satan bilge var hatta o ayrı. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 İlkay Başaran yazdı: Böyle bir araba yok. Kombi markası o. Ferrolisini satan bilge var hatta o ayrı. Senin dediğin Bassat ya. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts