Turgut Hüseyn 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Araç "D" konumundayken, (hız 40km) arkadaşım 4WD butonuna basdı ve aracı ani frenle durdurdum. Şu an bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Araçta ciddi hasar oluşmuşmudur sizce? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Elektronik sistemlerde hareket halinde 4 çekere geçilebiliyor diye biliyorum. Sorun olduğunu sanmam. 1 Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 1 Şubat 2022 Yazar Paylaş 1 Şubat 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Elektronik sistemlerde hareket halinde 4 çekere geçilebiliyor diye biliyorum. Sorun olduğunu sanmam. şu an bir belirti vermedi, araç sesinde değişme falan yok, vites geçişlerinde de bir sorun yok. Umarım dediğiniz gibi bir sorun olmaz. Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Belli bir hıza kadar tolerans gösterir, yüksek hızda olsanız basılmazdı düğmeye, dert etmeyin hiç. 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Ben amarokda bastım, hemde defalarca. Elektronik alet. Kendine zarar verecekse devreye girmemeli. Yüksek süratdede bastım düşük hızdada. Hatta bu ne işe yarıyor diye defalarca basıp durduğum bile olmuştur. Tabi o zaman onun 4 çekere geçtiğini bilmiyordum ( düğmede 4 teker birde şaft var. Kimseyede sormadım bu nedir diye, insan bilmediği düğmeye basmamalı ) 4 çekere geçince viraj dönüşleri pek keyifsiz, bunu farkettikten sonra 4 çekere birdaha hiç geçmedim. Hiçde 4 çeker lazım olmadı. İki çeker çok şeker. Arazi işleri yoksa benim için çok gereksiz ve alınmaması gereken bir araç olduğuna kanaat getirdim. Tarlada çamurda bulunmaz hint kumaşı, hakkını teslim etmek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Hareket halinde basıldığında arabaya ciddi zarar verecek olsaydı hareket halinde o butonu pasif ederlerdi diye düşünüyorum. 6 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Harun Kocaçalışkan yazdı: Hareket halinde basıldığında arabaya ciddi zarar verecek olsaydı hareket halinde o butonu pasif ederlerdi diye düşünüyorum. DSG nin süratlendiğinde kullanıcının viteste yaptığı değişikliğe yanıt vermemesi gibi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 DSG nin süratlendiğinde kullanıcının viteste yaptığı değişikliğe yanıt vermemesi gibiVeriyor. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Servet Aydın yazdı: Veriyor. Örneğin; vitesi Rokete takınca Passat uçuyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Servet Aydın yazdı: Veriyor. N ye alsam 100 le giderken boşa atar mı Ya da geriye Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Yazdığın mesajın içeriği ile şu andaki yazdığın içerik bambaşka Örneğin; vitesi Rokete takınca Passat uçuyor mu? Beyle oluyor Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Yazdığın mesajın içeriği ile şu andaki yazdığın içerik bambaşka Özetle anormal yapılan değişikliğe kayıtsız kalıyor devre. Sport moda F1'e vesaire elbet izin verecek orası malum. 1 Şubat 2022 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Özetle anormal yapılan değişikliğe kayıtsız kalıyor devre. Sport moda F1'e vesaire elbet izin vermeyecek orası malum.Şöyle, misal 5.vites 170 ile giderken 4e geçmiyor 5bin dd vites sınırını aşarsa. Öteki türlü devir ve hız vitesin alt ve üst limitinde ise istediğini yap. Sorun olmuyor. Aynı davranışı manuel şanzımanda da geçerli. Ha ben motoru kıracam dersen 6dan 2ye alırsın manuel ile [emoji378] 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Servet Aydın yazdı: Beyle oluyor Benim göre(bile)ceğim limitin 2 katı.. Yamansın üstad 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 bişicik olamz R ye takınca bile geçmez 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Araba ne? hilux toyota Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: hilux toyota tam elektronik yeni sistemlerde birşey olmaz. zaten olsa ne olur ki? kafayı takmayın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 capona birşey olmaz, arabanın hep bir yedek planı var.... yanlış parça taksan bile bir şekilde düzgün çaılışıyor 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Bir keresinde toroslardan inerken motor freni için vitesi manuele alıp düşürmüştüm, 2 defa vites küçültmüşüm öksürdü felan ama vitesi kendi yükseltti geri ETG5 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Selçuk Bakış yazdı: Bir keresinde toroslardan inerken motor freni için vitesi manuele alıp düşürmüştüm, 2 defa vites küçültmüşüm öksürdü felan ama vitesi kendi yükseltti geri ETG5 Benim DDCT düşüremeyeceği vitese izin vermiyor manuel 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Sani Gerşon yazdı: Benim DDCT düşüremeyeceği vitese izin vermiyor manuel Bu bildiğin manuel ya, o an selektör ve f1 kolu karıştı bir an biraz gürledi o kadar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Aracın yapmanıza izin verdiği şeylerden zarar görmezsiniz. Zarar verecek olsa araç izin vermezdi. Arkadaşınıza kızdıysanız boşa kızmışsınızdır [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts