Ü.Emre Kartal 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Merhaba herkese, az önce akünün pozitif kutup başı koruyucusu orjinalinin çok kalitesiz olması sebebi ile tam kıvrıldığı yerden kırıldı. Esnek ve açılıp kapanan bir yapısı var doğrudan yapışacak gibi görünmüyor. Parçanın yenisi 450 500 liracık gibi 🙂 Sizce nasıl bir uygulama yapılabilir? Korumasız şekilde kullanmak belki bir sorun oluşturmaz fakat ben rahatsızlık duyarım. Parçanın kodu şu; 1832217 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 uygun bir plastik kesilip oraya yerleştirilir, plastik kalemlik vb. ben Ka ya silecek süpürgesi kutusundan kesmiştim, atıkları değerlendirmiş te oldum 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: uygun bir plastik kesilip oraya yerleştirilir, plastik kalemlik vb. ben Ka ya silecek süpürgesi kutusundan kesmiştim, atıkları değerlendirmiş te oldum Faydası nedir abi ? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 31 Ocak 2022 Yazar Paylaş 31 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: uygun bir plastik kesilip oraya yerleştirilir, plastik kalemlik vb. ben Ka ya silecek süpürgesi kutusundan kesmiştim, atıkları değerlendirmiş te oldum Aslında içten esnek bir plastik kesip yapıştırabilirim evet 🙂 Keşke bu kadar kalitesiz bir parça olmasaymış. Çok kalitesiz ve kopacağı yer resmen belirli. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 https://www.hepsiburada.com/mesa-iki-takim-aku-kutup-basi-koruma-lastigi-muhafaza-kapagi-pm-HB0000117BDR Böyle birşey alıp takabilrsiniz. Hurdacıdan çıkma bakabilirsiniz. Sıfır alabilirsiniz. Öylece bırakabilirsiniz. Menteşe takabilirsiniz. Aklıma başka bir şey gelmedi😃 3 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 31 Ocak 2022 Yazar Paylaş 31 Ocak 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: https://www.hepsiburada.com/mesa-iki-takim-aku-kutup-basi-koruma-lastigi-muhafaza-kapagi-pm-HB0000117BDR Böyle birşey alıp takabilrsiniz. Hurdacıdan çıkma bakabilirsiniz. Sıfır alabilirsiniz. Öylece bırakabilirsiniz. Menteşe takabilirsiniz. Aklıma başka bir şey gelmedi😃 Linkteki gibi koruma kapakları ne yazıkki uymaz. Çağlar abinin dediği gibi içten bir plastik yapıştırıp kapağı kurtarmaya çalışacağım. Çıkma da alsam kapağın o kısımı çok bariz kalitesiz. Hem o kadar para verip hem de aynı sonu yine yaşayacağım. Yorum bağlantısı
Çözüm Çağlar Bayur 31 Ocak 2022 Çözüm Paylaş 31 Ocak 2022 Alpay Sumer yazdı: Faydası nedir abi ? arabanın yanmasını engelliyor, vesile ile amortisör kutusundan çıkan metal gerdirme parçası ile de akü ye, sabitleyici yapmıştım, her tür hurdalar anında değerleniyor kapak kayıp değilse bez bant ile içten yapıştırlabilir, zaten yerinde dursun kafi Ü.Emre Kartal yazdı: bir plastik yapıştırıp kapağı kurtarmaya çalışacağım. 3 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 31 Ocak 2022 Yazar Paylaş 31 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: arabanın yanmasını engelliyor, vesile ile amortisör kutusundan çıkan metal gerdirme parçası ile de akü ye, sabitleyici yapmıştım, her tür hurdalar anında değerleniyor kapak kayıp değilse bez bant ile içten yapıştırlabilir, zaten yerinde dursun kafi Kapak elimde kaldı, ucuz bir şeydir yenisini alır geçerim diye atıyordum neredeyse. Fiyatını görünce 😅 Öyle de yapabilirim, kapağı sökmek uğraştırmaz umarım. Fikir için teşekkürler Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Kapak elimde kaldı, ucuz bir şeydir yenisini alır geçerim diye atıyordum neredeyse. Fiyatını görünce 😅 Ucuza araba parçası yok artık 😃 en basit parça bile pahalı malesef Yorum bağlantısı
Emre Demir 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 eksi kutup olayı diye bişey varmış nedir bilen var mı ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Emre Demir yazdı: eksi kutup olayı diye bişey varmış nedir bilen var mı ? ters kutuplu akü olabilir mi ? Yorum bağlantısı
Emre Demir 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: ters kutuplu akü olabilir mi ? abi bu gün toyota marka araca sahip bir arkadaş akü alacaktı ters kutup muhabbeti oldu ondan sordum kusura bakma yanlışım oldu ise 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 (düzenlendi) Emre Demir yazdı: abi bu gün toyota marka araca sahip bir arkadaş akü alacaktı ters kutup muhabbeti oldu ondan sordum kusura bakma yanlışım oldu ise normalde akünün yan marka etiketine bakarken artı kutup sağdadır, ters kutuplularda soldadır. aracın tesisatında artı kablo ne trafa denk geliyorsa, otomotivin %1 , falan ters kutup, teissatı o şekilde tasarlnamıştır 31 Ocak 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Emre Demir yazdı: eksi kutup olayı diye bişey varmış nedir bilen var mı ? yerleri değişik.. kablolar artı eksi yerleri. japonlar ters diyorlar.. soldan direksiyon gibi.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts