Mehmet Ozyurek 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Bu durumda, bundan sonra mann mı alıyoruz.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: mann bulunamaz ise hengst ağzın bal yesin. Ev sahibin @Servet Aydında yesin hadi. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: kavede jacobs üstüne tanımam Hatrı kırk yıl var mı yoksa o da dayanımsız tüketim malları gibi 3-5 yılda biter mi ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Serkan Toker yazdı: Hatrı kırk yıl var mı yoksa o da dayanımsız tüketim malları gibi 3-5 yılda biter mi ? golf sahasında içeriz 88 sene aklımızdan çıkmaz 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 OE = Original Equipment, araç VW ise VW servisten alınır, VW kutusunda olur, üretici kendi spesifikasyonlarıyla hangi firmayla anlaşırsa ona yaptırır. Bu sufi olur, mann, maile, hengst, purflux vs. olabilir. OEM = Original Equipment Manufacturer. Mann, Mahle, Hengst, UFI VW-Audi için OEM'dir mesela. Sen bu adam Audi'ye filtre üretiyor. Ya da örn. balata üretiyor diye güvenip alırsın. Birebir OE'nin aynısı olmayabilir, olabilir de. Mesela lemforder ön takım parçaları OE ile OEM aynı malzeme, VW kutusunda olmayanların üzerindeki VW-Audi logosu kazınmış oluyor. Sonuç olarak orijinal deyince ufi de mann da vermemeli. Abi bu orijinal diye Bosch takanlar filan var. Kavramları karıştırmamak lazım. Ahmet beyin bizi salak yerine koyması başka bir konu tabi. Yakışmamış. Siz giderken biz dönüşte çorba içiyorduk. Sizin filtre sattığınız kadar @Çağlar Bayur'un çoban kavurma yapmışlığı vardır. 2 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 bizim sektörde yerine uyan olan parça oem'dir. Şimdi daalın çocuklar hadi kışt 2 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Selim Bilgin yazdı: çoban kavurma yapmışlığı vardır. önden mutlaka çorba alırım , limon da yanında olmalı Servet Aydın yazdı: bizim sektörde yerine uyan olan parça oem'dir. Şimdi daalın çocuklar hadi kışt heee uymayanı da taş makinesinde şekil verip takan benim sanki? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 heee uymayanı da taş makinesinde şekil verip takan benim sanki?Sonuç ne hemşerim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: Sonuç ne hemşerim taaam uydu , çalıştı ama naaalkaası var 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Servet Aydın yazdı: bizim sektörde yerine uyan olan parça oem'dir. Şimdi daalın çocuklar hadi kışt Biz Yansan veya fason diyoruz. Sizin sektör hangisi usta bey acaba ? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Servet Aydın yazdı: bizim sektörde yerine uyan olan parça oem'dir. Şimdi daalın çocuklar hadi kışt Ya da işi yapsın yeter, yerine bir şekilde uyar. Bu arada renocular ne alsın, mann, ufi vs. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Ya da işi yapsın yeter, yerine bir şekilde uyar. Hayat felsefemdir daima.. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: K&N alın, koşun hemen Kaç para biliyon mu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Tamer Topaç yazdı: Kaç para biliyon mu temizleme kitini alırsak filtreye para kalmaz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Biz Yansan veya fason diyoruz. Sizin sektör hangisi usta bey acaba ?Kaldıraç ve götürgeç sektörü Ya da işi yapsın yeter, yerine bir şekilde uyar. Bu arada renocular ne alsın, mann, ufi vs.Reno mu ıyy fakirler yazmasın konuya. Ne bilem bişeyler takıyorlar ama marka bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Berke Kaya 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Şuan vw yetkili servislerde benim bildiğim sadece mazot filtresi ufi üretimi. Yağ filtresi hengst, hava mann kullanılıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts