Aydın Sert 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Hayırlı olsun. Çok şık Kazasız belasız günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 31 Ocak 2022 Yazar Paylaş 31 Ocak 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun. Çok şık Kazasız belasız günlerde kullanın. Sağolun. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Kazasız belasız kullanın. O gruptan tanıyorum bu aracı. Temiz bakıyordu sahibi. 2 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 31 Ocak 2022 Yazar Paylaş 31 Ocak 2022 Kazasız belasız kullanın. O gruptan tanıyorum bu aracı. Temiz bakıyordu sahibi.Teşekkür ederim Tamer bey. Mk2 yi yeni aldığım zamanlarda sizin boogeyman da ilandaydi. Bir kaç defa telefonda görüştük sizinle, arkadaşıma alacaktık sizin aracı. Arkadaşın babası galerici mantığıyla baktığı için aldırmamisti. Hala pişman almadığına, keşke seni dinleseydim de alsaydım diye. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Mücahit Erdem yazdı: Tamer Topaç yazdı: Kazasız belasız kullanın. O gruptan tanıyorum bu aracı. Temiz bakıyordu sahibi. Teşekkür ederim Tamer bey. Mk2 yi yeni aldığım zamanlarda sizin boogeyman da ilandaydi. Bir kaç defa telefonda görüştük sizinle, arkadaşıma alacaktık sizin aracı. Arkadaşın babası galerici mantığıyla baktığı için aldırmamisti. Hala pişman almadığına, keşke seni dinleseydim de alsaydım diye. Hayırlısı her şeyin. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Mondeo MK 3 Tdci, bilenin bakanın elinde çok keyifli bir araçtır (Ben aracımı çok özlüyorum). Aksi halde çok baş ağrıtır. En çok dikkat etmeniz gereken enjektörlerdir ve sakın Delphi enjektör tezgahı olmayan (MK 3 Tdci tecrübesi olmayan) birine baktırmayın. Yağ soğutucu termostatını orjinal alın ama, yine de 1 yıl dayanacaktır. Diğer bir husus ise, gergi, kayış ve kasnaklardır. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Mk3 arabanın kralıdır geçen ben de iki termostat I orijinalleri ile değiştirdim 1 ay dır binmiyorum yarın bi kullanayım Siz e de hayırlı olsun 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Mücahit Erdem yazdı: Tamer Topaç yazdı: Kazasız belasız kullanın. O gruptan tanıyorum bu aracı. Temiz bakıyordu sahibi. Teşekkür ederim Tamer bey. Mk2 yi yeni aldığım zamanlarda sizin boogeyman da ilandaydi. Bir kaç defa telefonda görüştük sizinle, arkadaşıma alacaktık sizin aracı. Arkadaşın babası galerici mantığıyla baktığı için aldırmamisti. Hala pişman almadığına, keşke seni dinleseydim de alsaydım diye. geçen başka bir yerde mevzusu oldu, yine bir amca diyorki: mondy alma yeğenim, parçası pahalı, ne alayım demiş? güzel bir kartal varmış tavsiye etmiş 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Hayırlı olsun bildiğim bi araba gule gule kullanın. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Harun Kocaçalışkan yazdı: Hayırlı olsun bildiğim bi araba gule gule kullanın. Asla vazgeçemeyenlerden. Sakın satma Harun. Çok pişman olursun. Fatih Keskin yazdı: Mk3 arabanın kralıdır geçen ben de iki termostat I orijinalleri ile değiştirdim 1 ay dır binmiyorum yarın bi kullanayım Siz e de hayırlı olsun Olsa da binsek 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 31 Ocak 2022 Yazar Paylaş 31 Ocak 2022 Mk3 arabanın kralıdır geçen ben de iki termostat I orijinalleri ile değiştirdim 1 ay dır binmiyorum yarın bi kullanayım Siz e de hayırlı olsun Teşekkür ederim. Termostat değişimi sonrası hararet göstergesi sabitlendi mi geçen başka bir yerde mevzusu oldu, yine bir amca diyorki: mondy alma yeğenim, parçası pahalı, ne alayım demiş? güzel bir kartal varmış tavsiye etmişMondi alternatifi kartal olur abi zaten. Kartaldan daha yüksek uçan olmaz [emoji1] Hayırlı olsun bildiğim bi araba gule gule kullanın.Teşekkür ederim. Hepimiz güle güle kullanalım inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Dinçel 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Hayırlı olsun, güzel diri duruyor aracınız. Görmüştüm face deki grupta bende. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: geçen başka bir yerde mevzusu oldu, yine bir amca diyorki: mondy alma yeğenim, parçası pahalı, ne alayım demiş? güzel bir kartal varmış tavsiye etmiş Kartalda boya var mıymış? 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 31 Ocak 2022 Yazar Paylaş 31 Ocak 2022 Hayırlı olsun, güzel diri duruyor aracınız. Görmüştüm face deki grupta bende. Teşekkür ederim sağolun. Daha güzelleri sizlerin olsun Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Tam ortaya geliyor hararet göstergesi ne aşağıya ne yukarıya şimdilik çok iyi oldu 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Önder Özcan yazdı: Kartalda boya var mıymış? Boyasız araba olur mu? Olursa da, pembemsi gibi bir şey olur. Fatih Keskin yazdı: Tam ortaya geliyor hararet göstergesi ne aşağıya ne yukarıya şimdilik çok iyi oldu Orjinal yağ soğutucu termostatın ömrü 1-1,5 yıl Abi maalesef. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Fatih Keskin yazdı: Tam ortaya geliyor hararet göstergesi ne aşağıya ne yukarıya şimdilik çok iyi oldu uzun yolda anlaşılır o Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Önder Özcan yazdı: Kartalda boya var mıymış? 25 bindeymiş. Eşek damından çıkartmışlar. Hiç daha önce kullanılmışını görmenin nasip olmadığı bir araba kuş serileri. 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: uzun yolda anlaşılır o bi ankara yapalım o zaman Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Fatih Keskin yazdı: bi ankara yapalım o zaman ege mevsimindeyiz Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 İki araç da buradaki çoğu kişinin sahip olduğu ve gönlüne taht kuran araçlardır. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Fatih Keskin yazdı: bi ankara yapalım o zaman Çağlar Bayur yazdı: ege mevsimindeyiz Yakmıyor ya gezin 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 1 Şubat 2022 Yazar Paylaş 1 Şubat 2022 İki araç da buradaki çoğu kişinin sahip olduğu ve gönlüne taht kuran araçlardır. Hayırlı olsun.Teşekkür ederim. Bende kolay kolay vazgeçemem mondiden Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 2 Şubat 2022 Paylaş 2 Şubat 2022 Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts