Mehmet Akan 29 Ocak 2022 Paylaş 29 Ocak 2022 2009 model focus aracımın dizel yag bakımları yapıldı.. ama yolda seyir halinde giderken kabin icerisine Aşırı motor sesi alıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 29 Ocak 2022 Paylaş 29 Ocak 2022 2009 model focus aracım dizel yag bakımları yapıldı ama yolda seyir halinde giderken ses alıyor motor sesi O kasalar öyle alıyor benimki benzinliydi alıyordu dizelini de biliyorum iki katı alıyordu takılmayın boşverin yani ses izalasyonu vb yöntemlerle azalır ama harcadığınıza değmez 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Akan 29 Ocak 2022 Yazar Paylaş 29 Ocak 2022 Buğra Höngül yazdı: O kasalar öyle alıyor benimki benzinliydi alıyordu dizelini de biliyorum iki katı alıyordu takılmayın boşverin yani ses izalasyonu vb yöntemlerle azalır ama harcadığınıza değmez Teşekkür edrim Yorum bağlantısı
Süleyman Can 29 Ocak 2022 Paylaş 29 Ocak 2022 Buğra Höngül yazdı: O kasalar öyle alıyor benimki benzinliydi alıyordu dizelini de biliyorum iki katı alıyordu takılmayın boşverin yani ses izalasyonu vb yöntemlerle azalır ama harcadığınıza değmez 2,5 makyajlılar da aynı şekilde mi yoksa iyileştirme yapıldı mı acaba? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Ocak 2022 Paylaş 29 Ocak 2022 Hava filtre kazanı ve motor üst koruma kapağının oturduğu rondela var onlar titreşim sesi çok yapıyor. Filitre kazanı tam oturmadi ise vs. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Akan 30 Ocak 2022 Yazar Paylaş 30 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: Teşekkür ederim caglar qbi Yorum bağlantısı
Mehmet Akan 1 Şubat 2022 Yazar Paylaş 1 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: motor takozuna baktırın öncelikle Çağlar abi motor sesi çok diye yorum yapmıştım bugün biti monifolt contalarindan yapar dedi senin görüşün nedir abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 egzoscuda kontrol ettirebilir teşhisi basit, mümkün, bayağı inletir etrafı tdci contası kaçırıyor ise egzosdan Yorum bağlantısı
Mehmet Akan 1 Şubat 2022 Yazar Paylaş 1 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: egzoscuda kontrol ettirebilir teşhisi basit, mümkün, bayağı inletir etrafı tdci contası kaçırıyor ise egzosdan Teşekkür edrim abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts