Mustafa Tüfekçi 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Ezelden beri heves ederim. ( Ezel dediysem dizi olan değil ) https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-maserati-beyturk-2006-maserati-quattroporte-4.2-automatica-fermas-bayi-987125184/detay Nasıl biliriz . Yakışır mı bana Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 1 adetini pertten hayata döndürmüştük, hiç unutmam, sürücü koltuğu 50 bin tl iken saab 9.3 aero nun kendisin 2 eli 25 bin tl idi. bir arkadaşta olsa da bizi gezdirse, motor sesi güzeldir. not: ışıklarda falan beklerken N ye çek 3 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Yurtdışında 15-20 bin Eur bandındaymış. Burada bunu almak hem cesaret hem de iyi bir banka hesabı gerektirir. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Ocak 2022 Yazar Paylaş 28 Ocak 2022 Hesap kolay 😛 Çağlar Bayur yazdı: 1 adetini pertten hayata döndürmüştük, hiç unutmam, sürücü koltuğu 50 bin tl iken saab 9.3 aero nun kendisin 2 eli 25 bin tl idi. bir arkadaşta olsa da bizi gezdirse, motor sesi güzeldir. not: ışıklarda falan beklerken N ye çek Bostancidan Birinci köprüye bağlanan yolda biri önümde gittiydi mest etti sesi. Ciğer ciğer Ferrariyi param olsa almam bunu 200 bine az sıkıp kendimi alacaktım kafayı kırıyordum sene 2015 mi neydi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Motorunu keyfini bilmem de görünüşü ve içi japon otomobilinden hallice. o paraya porsche veya s klas alınır 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Ocak 2022 Yazar Paylaş 28 Ocak 2022 Etma yaaaa Japon toyoto oyuncağı ile İtalyan kesim triko nasıl aynı Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Patron bunu al ise git müdürün odaya gir sabah kalk lan çay demle de🤣. Arkasında 2 de simit kap gel diyede ekle 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: içi japon otomobilinden hallice. işte italyan işi farklı bir dünya, ferraride de murat124 ün havalandırma ızgarası falan var, ibresi zaten aynı.... tarz bu 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Ocak 2022 Yazar Paylaş 28 Ocak 2022 Ali Gök yazdı: Patron bunu al ise git müdürün odaya gir sabah kalk lan çay demle de🤣. Arkasında 2 de simit kap gel diyede ekle 😁 Müdürüm iyi insan show yapmam ona ya. Ama şubeye bunla yanaşıp kapıya koysam ertesi gün teftiş gelir 10 yaşında Mercedese bindik o bile olay oldu zamanında Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 https://www.haberturk.com/fer-mas-yeni-showroomun-kapisini-acti-2893145-ekonomi vesile ile bu habere konu olan showroom otokoç un du, ford araçlar vardı, sonra bizim ceo, bu bölgede showroom olmaz lem diyerek kapatmıştı, siz otomotivden anlamazsınız gibi bir sohbetim olmuştu o yüzden mi kovuldum nedir acaba bilemedim bak şimdi... Mustafa Tüfekçi yazdı: Ama şubeye bunla yanaşıp kapıya koysam ertesi gün teftiş gelir yahu o roblox lu reklama teftiş gelmedi ise sana hiç gelmezler Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Bir videoda izlemiştim, özellikle yarı otomatik olanları acayip masraflı olduğu için adam ucuza alıp bayağı uğraşıyordu. Bir kere de avm otoparkında 45 yaşlarında bir abla geçti önümden poşetleriyle, iki dk sonra vrommmmm diye bi ses geldi. v8 homurtusuyla birlikte gazladı gitti abla. Saygılar deyip önümü ilikledim. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Etma yaaaa Japon toyoto oyuncağı ile İtalyan kesim triko nasıl aynı Gürül gürül ne güzel gider 😊 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: işte italyan işi farklı bir dünya, ferraride de murat124 ün havalandırma ızgarası falan var, ibresi zaten aynı.... tarz bu Ferrari ile eski kasa doblo göstergelerini aynı firma üretiyordu, veglia ikiside ferrariden hallice gidişi ile 1.9 jtd elx kullanmıştım bi dönem. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Ocak 2022 Yazar Paylaş 28 Ocak 2022 Veglio italyan yerli takosan işte 😛 serçede 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Para yükseliyor mu? O zaman paranın olduğu yerden alacaksın. İtalya gariban ülkesi. İngilizler iyidir. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 V8 in sesi hakikaten başka ya. Temiz makyajlı S500 biturbo olsa şöyle... Bir tek bana mı çirkin geliyor bu ya, ön farlar eski mercekli passat a benziyor, arka bir garip... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Yanına bi S-Klasse gelir. Forsu biter Herşey ses ve güç değil maalesef Parçalar muazzam pahalı, kaskosu cabası Sesine kisme laf edemez o başka tabii 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Furkan Avcı yazdı: V8 in sesi hakikaten başka ya. Temiz makyajlı S500 biturbo olsa şöyle... Bir tek bana mı çirkin geliyor bu ya, ön farlar eski mercekli passat a benziyor, arka bir garip... içi de garip 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Direksiyonu bile möbleli. Fites kısmı olmadı ama o da mölbeli Yıldız iyidir 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Direksiyonu bile möbleli. Fites kısmı olmadı ama o da mölbeli Yıldız iyidir emekli olunca, vakıflara giderken şoför kullanımı için yeterince sıkıcı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: emekli olunca, vakıflara giderken şoför kullanımı için yeterince sıkıcı Bununla gidelim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Ocak 2022 Yazar Paylaş 28 Ocak 2022 Furkan Avcı yazdı: V8 in sesi hakikaten başka ya. Temiz makyajlı S500 biturbo olsa şöyle... Bir tek bana mı çirkin geliyor bu ya, ön farlar eski mercekli passat a benziyor, arka bir garip... 13. Sn ve buram buram benzina Tansu Kalafatoğlu yazdı: Direksiyonu bile möbleli. Fites kısmı olmadı ama o da mölbeli Yıldız iyidir Yıldız'ın yeri başka Resimdeki Avensis sandım leksüsmüs. Amerikaliya anca böyle satar 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Resimdeki Avensis sandım leksüsmüs. Amerikaliya anca böyle satar Cılızmış ama sesi. Çok tiz. Lexus amerigada böyle kız sesi gibi yapsa satamazdı. O yüzden şöyle yapmış 28 Ocak 2022 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts