Mert Yeldan 9 Temmuz 2023 Paylaş 9 Temmuz 2023 Pot benzeri Bi sütlük var bende cam. 350 ml alıyor. Onla bi deneyeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 17 Temmuz 2023 Paylaş 17 Temmuz 2023 Espresso ama ilham vermesi adına 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 17 Temmuz 2023 Murat Sürmeli yazdı: Espresso ama ilham vermesi adına bi ara sürekli izliyordum. İnstagram’da karşıma çıkardıkça çıkarıyordu. Bunlar nası bi manyak deyip bıraktım. Hele aletlere bak yaa Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Eylül 2023 Yazar Paylaş 21 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: soğuk gibi dumanı nerde? sıcaklar çakma espressocularda. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Ekim 2023 Paylaş 31 Ekim 2023 bende bundan var: https://www.amazon.com.tr/Concept-Makinesi-Espresso-Kompakt-Seyahat/dp/B07KYWSD1C Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kaptık bu işi insan otoclub yazar... 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ekim 2023 Yazar Paylaş 31 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: bende bundan var: https://www.amazon.com.tr/Concept-Makinesi-Espresso-Kompakt-Seyahat/dp/B07KYWSD1C insan otoclub yazar... çiçek gibi club işte bu ürün işe yarıyor mu? Bi ara niyetlenmiştim Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Ekim 2023 Paylaş 31 Ekim 2023 Bana uygun yollu kahve saklayacak kapkacak lazım. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Ekim 2023 Paylaş 31 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: çiçek gibi club işte bu ürün işe yarıyor mu? Bi ara niyetlenmiştim evet espresso yaparken belli basınçta belli sürede işlem görmesi lazımmış. suyu kaynatıyorsun kahveyi koyuyorsun. belli sayıda pompa yapıp bekleyip kahveyi alıyorsun. ben amazon dan almıştım. istersen satabilirim. kullanmıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ekim 2023 Yazar Paylaş 31 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: evet espresso yaparken belli basınçta belli sürede işlem görmesi lazımmış. suyu kaynatıyorsun kahveyi koyuyorsun. belli sayıda pompa yapıp bekleyip kahveyi alıyorsun. ben amazon dan almıştım. istersen satabilirim. kullanmıyorum. İşte konu burada muallak. Kaç kere kullanacağım. O yüzden almamıştım. Teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 31 Ekim 2023 Paylaş 31 Ekim 2023 Mert Yeldan yazdı: Bana uygun yollu kahve saklayacak kapkacak lazım. Vakum kapaklı cam kavanoz hocam. Hem ucuz, hem sağlıklı. Doğan Arşiray yazdı: evet espresso yaparken belli basınçta belli sürede işlem görmesi lazımmış. suyu kaynatıyorsun kahveyi koyuyorsun. belli sayıda pompa yapıp bekleyip kahveyi alıyorsun. ben amazon dan almıştım. istersen satabilirim. kullanmıyorum. Elden düşmüş espresso makineleriniz değerine alınır 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Ekim 2023 Paylaş 31 Ekim 2023 hic dusmedi elimden hep sıkıca tuttum. (: gercekten isteyen varsa satabilirim. mesaj atarsiniz. Tansu Kalafatoğlu yazdı: İşte konu burada muallak. Kaç kere kullanacağım. O yüzden almamıştım. Teşekkür ederim bende iki kez kullandım iş yerinde 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 12 Aralık 2023 Paylaş 12 Aralık 2023 Erdem Doğan yazdı: Konuya bi güncel Ben hala böyle yapamıyorum Maşallah, afiyet olsun. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Nisan Yazar Paylaş 13 Nisan Orta segment uygun fiyatlı olan bu çekirdek benim hoşuma gitti. Tavsiye ederim. julius meinl (prasident kırmızı paket) aynı markanın sarı paket jubilaum olanı da aldım ama daha denemedim 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Doğan Arşiray yazdı: orta segment cekirdek nasil oluyor yahu? Corolla gibi. 4 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Son 1 yıldır farklı farklı espresso makinesi tamiri yapmaya başladım. Bu sebepten ok fazla ekipmanlar var. Eğer parça ihtiyacınız olursa haber verin yardımcı olurum. Süzgeçlerinin değişmesi gerekiyor çok sık değiştirmemek için de temizleyici ürün var her gün 1-2 demleme işlemi yapılıyorsa haftada 1 hiç değilse temizlenirse iyi olur. Bilginiz olsun. Afiyet olsun. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Nisan Yazar Paylaş 15 Nisan Arif Aykın yazdı: Son 1 yıldır farklı farklı espresso makinesi tamiri yapmaya başladım. Bu sebepten ok fazla ekipmanlar var. Eğer parça ihtiyacınız olursa haber verin yardımcı olurum. Süzgeçlerinin değişmesi gerekiyor çok sık değiştirmemek için de temizleyici ürün var her gün 1-2 demleme işlemi yapılıyorsa haftada 1 hiç değilse temizlenirse iyi olur. Bilginiz olsun. Afiyet olsun. Ucuz Ev tipi portafiltteli makineler çok sattı. Çin yapımı. Güzel tamir sektörü çıkar valla. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Otomatik makinelerde basınç çok fark ediyor mu? 15 bar olanları kimi hiç tavsiye etmiyor, illa 19 bar olsun diyor. Kimi de çok fark etmez diyor. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Mahmut Yıldız yazdı: Otomatik makinelerde basınç çok fark ediyor mu? 15 bar olanları kimi hiç tavsiye etmiyor, illa 19 bar olsun diyor. Kimi de çok fark etmez diyor. Basınç arttıkça fiyat artıyor. Mokapotların yaklaşık 3 bar ile espresso demlediklerini düşünürseniz, 15 bar haydi haydi yeter. Arif Aykın yazdı: Son 1 yıldır farklı farklı espresso makinesi tamiri yapmaya başladım. Bu sebepten ok fazla ekipmanlar var. Eğer parça ihtiyacınız olursa haber verin yardımcı olurum. Süzgeçlerinin değişmesi gerekiyor çok sık değiştirmemek için de temizleyici ürün var her gün 1-2 demleme işlemi yapılıyorsa haftada 1 hiç değilse temizlenirse iyi olur. Bilginiz olsun. Afiyet olsun. Yakında bende conta değişeceğim. Demlerken Puk screen kullandığım için süzgeç temiz kalıyor. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Nisan Yazar Paylaş 15 Nisan Mahmut Yıldız yazdı: Otomatik makinelerde basınç çok fark ediyor mu? 15 bar olanları kimi hiç tavsiye etmiyor, illa 19 bar olsun diyor. Kimi de çok fark etmez diyor. espressı 5-10 bar arası çıkıyor. 19 ile bomba olur o 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: espressı 5-10 bar arası çıkıyor. 19 ile bomba olur o 19 bar olması cep telefonlarında kameranın çok mega piksel olması gibi bir şey o zaman. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts