Metin Uzunoğlu 27 Ocak 2022 Paylaş 27 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: Karda buzda zamk gibi. 3ton minibüsü durduruyor Kıştan sonra indirimde denk gelirse alırım zincir den hafif ve zararsız. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ocak 2022 Paylaş 27 Ocak 2022 Kıştan sonra indirimde denk gelirse alırım zincir den hafif ve zararsız. İyi mamul can kurtarıyor hocam. Koca minibüs bir kere yolda kalmadı. Hem önden çekiş hemde yükle gezdi. Kötü yerden kurtardıktan sonra hemen çıkarılmalıdır. Ve uygun kısa zamanda yıkanıp temizlenmesi gerekiyor. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: İyi mamul can kurtarıyor hocam. Koca minibüs bir kere yolda kalmadı. Hem önden çekiş hemde yükle gezdi. Kötü yerden kurtardıktan sonra hemen çıkarılmalıdır. Ve uygun kısa zamanda yıkanıp temizlenmesi gerekiyor. Ne marka alalım. Zincir zor oluyor gerçekten Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ne marka alalım. Zincir zor oluyor gerçekten Matte marka en iyisi denmiş. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Ne marka alalım. Zincir zor oluyor gerçektenYalova'da bizim bi hodja vardı. Ondan almıştım. Marka model aklımda değil.. Sanırım kendi imal ettirmişti 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 29 Ocak 2022 Paylaş 29 Ocak 2022 (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: Yok bu ise yaramıyor.. Yani denediğim yaramadı.. Parcalandı. İlk zorlanmada anında gider 29 Ocak 2022 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 29 Ocak 2022 Paylaş 29 Ocak 2022 https://letgo.onelink.me/O2PG/c54f2d8b Yeni aracımin lastiklerine uymuyor. Isteyen olursa ek biseyler yaparım fiyatta. Kar çorabından her türlü iyidir. Takması zor değil. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Ocak 2022 Paylaş 29 Ocak 2022 Koray Demir yazdı: İlk zorlanmada anında gider Epeydir yoktunuz koray bey? iyisinizdir umarim.. Aynen bende de durum bu olmustu. Yorum bağlantısı
Koray Demir 29 Ocak 2022 Paylaş 29 Ocak 2022 Alpay Sumer yazdı: Epeydir yoktunuz koray bey? iyisinizdir umarim.. Aynen bende de durum bu olmustu. İyiyim teşekkürler sorun yok. Ufak bir tatil planımız vardı telefondan ve teknolojiden biraz uzaklaştık. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: Plastik ne olacakki 1.5ton altında. Aynısının çeliği olur mu ki? Tel.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Aynısının çeliği olur mu ki? Tel.. Cırt cırt sıkılmaz ki Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Gerdirme bi düzen olsa? https://www.trendyol.com/checkmate/arac-oto-8-adet-celik-kar-zinciri-arac-paleti-lastik-kelepcesi-p-33690542 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Gerdirme bi düzen olsa? https://www.trendyol.com/checkmate/arac-oto-8-adet-celik-kar-zinciri-arac-paleti-lastik-kelepcesi-p-33690542 Bu ürünü takacağıma zincir takarım. Hemen hemen aynı şey. kar çorabı aldım. Çocuklar büyüyor. karlı yerlere gitmeye hazırlanıyorum. Zincir de var. Kış lastiği de var. 30 Ocak 2022 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İsa Acar 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Benim araç 4 çeker, kar çorabı 2 tekere yeterli mi? [emoji849] 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: kar çorabı aldım. Çocuklar büyüyor. karlı yerlere gitmeye hazırlanıyorum. Zincir de var. Kış lastiği de var. Demeyince markasını yazarmısın. İsa Acar yazdı: Benim araç 4 çeker, kar çorabı 2 tekere yeterli mi? İki çekiş modunda yeterli olur 🦘 30 Ocak 2022 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 İki çekiş modunda yeterli olur [emoji3075]Sürekli dört çeker Metin hocam [emoji1751][emoji16] Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 O zaman 🐐 gibi tırmanmak ve 🐎 gibi koşmak için 2️⃣ takım lazım 1 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Dün yaylaya çıktık kaymaya, yok kenarında o turuncu kelepçeler vardı, birileri yine aradığını bulamamış kış lastiği ile sıkıntısız çocukları eğlendirdik geldik şükür. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Ucuz plastik cırt şeklinde geçmeli olanlar var onlardan alın dursun bagajda, baktın çok lazım oldu takarsın pratikçe kısa mesafe işini görür. Riski çoraba göre daha az, İlk patinajda parçalanıyor. Ben test ettim, hiçbir işe yaramıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 İsa Acar yazdı: Benim araç 4 çeker, kar çorabı 2 tekere yeterli mi? Yeterli olur, aracın sürekli dört çeker mi ? Sürekli dört çekermiş.. iki tane yeterli olur. Önlere takarsın.. Hem manevra kabiliyetin artar bu sayede. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Demeyince markasını yazarmısın. İki çekiş modunda yeterli olur 🦘 Denemeden yazmayayım yani hocam. Kuru kalabalık yapmayalım matte aldım aslında. İnternette çok videosu var. Gri olandan aldım. Deneyince yazarım elbet 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 İsa Acar yazdı: Sürekli dört çeker Metin hocam O zaman bunu satıp yerine 2 çeker bişeyler bakıcaz. Karda kışta hangi tekerine zincir taksak diye düşündüğünüz 4 çekerleriniz değerinde ... 😁 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Önder Özcan yazdı: O zaman bunu satıp yerine 2 çeker bişeyler bakıcaz. Karda kışta hangi tekerine zincir taksak diye düşündüğünüz 4 çekerleriniz değerinde ... 😁 Beni de bu furyaya aldığınız için teşekkür ederim 😂😂😂 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Denemeden yazmayayım yani hocam. Kuru kalabalık yapmayalım matte aldım aslında. İnternette çok videosu var. Gri olandan aldım. Deneyince yazarım elbet Denedin mi abi? Gri kırmızıdan daha mı dayanıklı daha mı dişli ne farkı var? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Denedin mi abi? Gri kırmızıdan daha mı dayanıklı daha mı dişli ne farkı var? deneyemdim çünkü girdiğim hafif karlı yolda kış lastikleri çalıştı. Ama denesem bile kırmızı ile farkını nasıl anlayacağım benim anladım senede 1-2 kez ihtiyaç durumunda olanlar kırmızı alıyor. 5-6 olan gri. Ben fiyat yakın olunca gri almıştım orta hallisi diye Yorum bağlantısı
Recommended Posts