İçeriğe Yönlendir

Ukome Okul Servis Ücretlerine Zam

Yılmaz Ertek

Recommended Posts

Çağlar Bayur
(düzenlendi)
Yılmaz Ertek yazdı:

aramızda ticari bir anlaşma var. borcum olduğunu düşünüyorsanız beni mahkemeye verin,

evet ticari anlaşma var, çok açıkça da yazar, eğiyim yılı başında peşin ödendi ise, sonraki gelen zamlardan etkilenmez, kredi kartına taksit ile ödeniyor ise, ilgisi ay gelmeden önceki zamlar yansıtılır, ukome resmi bir kurum kararları da finansal olarak bağlayıcı. taksimetreler de aynıdır, bir gün önceki ile sonraki fark eder, ukome kararı açıklandı ise.

vesile ile bu sene yeterince zam da yapılmadı servisler iyice battı

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

vesile ile bu sene yeterince zam da yapılmadı servisler iyice battı

Ben hiç fakir servis işleten görmedim. Maaşlı olanlar battı. Birazda işletmeler batsın

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ben hiç fakir servis işleten görmedim. Maaşlı olanlar battı. Birazda işletmeler batsın

işletmeler batmaz, çoğu 2-3 ay geriden ödeme bile yapar, çok etkili bir aile 6 aylık paraları aldı firmayı kapadı, ertesi günü yeğeni açtı sıfırdan...  servis sahipleri battı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Benim de anlamadığımı konu şu ki, Eylül ayında 2 hafta için tam ücret alıyorlar, Haziran ayında 2 hafta için yine ücret talepleri oluyor. Normalde Eylül ayında tam ödenen servis ücreti için Haziran ayında ücret talebi olmaması lazım.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Erhan Doruk yazdı:

Benim de anlamadığımı konu şu ki, Eylül ayında 2 hafta için tam ücret alıyorlar, Haziran ayında 2 hafta için yine ücret talepleri oluyor. Normalde Eylül ayında tam ödenen servis ücreti için Haziran ayında ücret talebi olmaması lazım.

9 ay olarak hesaplanıyor

Yorum bağlantısı
Bekir Çelik
Çağlar Bayur yazdı:

9 ay olarak hesaplanıyor

Eylül ve Haziran'da verince 10 ay oluyor?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Bekir Çelik yazdı:

Eylül ve Haziran'da verince 10 ay oluyor?

ilk ödeme ekim başı alınır ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...