Çağlar Bayur 21 Haziran 2022 Paylaş 21 Haziran 2022 (düzenlendi) Yılmaz Ertek yazdı: aramızda ticari bir anlaşma var. borcum olduğunu düşünüyorsanız beni mahkemeye verin, evet ticari anlaşma var, çok açıkça da yazar, eğiyim yılı başında peşin ödendi ise, sonraki gelen zamlardan etkilenmez, kredi kartına taksit ile ödeniyor ise, ilgisi ay gelmeden önceki zamlar yansıtılır, ukome resmi bir kurum kararları da finansal olarak bağlayıcı. taksimetreler de aynıdır, bir gün önceki ile sonraki fark eder, ukome kararı açıklandı ise. vesile ile bu sene yeterince zam da yapılmadı servisler iyice battı 21 Haziran 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Haziran 2022 Paylaş 21 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile bu sene yeterince zam da yapılmadı servisler iyice battı Ben hiç fakir servis işleten görmedim. Maaşlı olanlar battı. Birazda işletmeler batsın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Haziran 2022 Paylaş 21 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben hiç fakir servis işleten görmedim. Maaşlı olanlar battı. Birazda işletmeler batsın işletmeler batmaz, çoğu 2-3 ay geriden ödeme bile yapar, çok etkili bir aile 6 aylık paraları aldı firmayı kapadı, ertesi günü yeğeni açtı sıfırdan... servis sahipleri battı 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 22 Haziran 2022 Paylaş 22 Haziran 2022 Benim de anlamadığımı konu şu ki, Eylül ayında 2 hafta için tam ücret alıyorlar, Haziran ayında 2 hafta için yine ücret talepleri oluyor. Normalde Eylül ayında tam ödenen servis ücreti için Haziran ayında ücret talebi olmaması lazım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Haziran 2022 Paylaş 22 Haziran 2022 Erhan Doruk yazdı: Benim de anlamadığımı konu şu ki, Eylül ayında 2 hafta için tam ücret alıyorlar, Haziran ayında 2 hafta için yine ücret talepleri oluyor. Normalde Eylül ayında tam ödenen servis ücreti için Haziran ayında ücret talebi olmaması lazım. 9 ay olarak hesaplanıyor Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 23 Haziran 2022 Paylaş 23 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: 9 ay olarak hesaplanıyor Eylül ve Haziran'da verince 10 ay oluyor? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Haziran 2022 Paylaş 23 Haziran 2022 Biz eylülü tam verdik haziranı vermedik. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Haziran 2022 Paylaş 23 Haziran 2022 Bekir Çelik yazdı: Eylül ve Haziran'da verince 10 ay oluyor? ilk ödeme ekim başı alınır ? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts