Tansu Kalafatoğlu 23 Ocak 2022 Paylaş 23 Ocak 2022 Çok kısa sürede bozulan led adaptörünü söktüm. Bağlayan usta toprak ile nötürü birleştirip toprağa sokmuş. Ya da ikisini nötüre sokmuştu. Tam hatırlamıyorum. Faz doğruydu. adaptörün bozulmasına bu sebep olur mu? Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 23 Ocak 2022 Paylaş 23 Ocak 2022 AC akımda faz notr dalgalıdır. hangi kablo faz hangisi nötr bu tip bağlantılarda önemli değil. toprak hattı ayrıdır bunlardan . toprak bağlanmaz genelde. kart tasarımıyla alakalı olarak köprülemek zarar verir. adaptörün kalitesi ve cekilen amper hesap hatasıda bozulmayı hızlandırır. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak 2022 Paylaş 23 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çok kısa sürede bozulan led adaptörünü söktüm. voltajı kaça ayarlı idi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ocak 2022 Yazar Paylaş 23 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: voltajı kaça ayarlı idi? Voltaj ayarı yok ki. Nerede? Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 23 Ocak 2022 Paylaş 23 Ocak 2022 Toprak hattını bağlaması gerekir bence ,ucuna fiş takilmadiysa faz ve nötr uygun terminallere bağlanır.Ucunda fiş varsa prize takılma yönüne göre faz nötr değişebilir ama toprak sabit kalır . Tansu Kalafatoğlu yazdı: Voltaj ayarı yok ki. Nerede? +V adj yazan etiketin altındaki trimpot 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak 2022 Paylaş 23 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Voltaj ayarı yok ki. Nerede? V adjust meanss...... alternatörün yok anladık ayarında mı yok 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ocak 2022 Yazar Paylaş 23 Ocak 2022 Cihaz gidik. Yenisi gelsin bi ayar çekeyim. Çağlar Bayur yazdı: V adjust meanss...... alternatörün yok anladık ayarında mı yok Düşük voltaj kesmiyor o yüzden anlayamadım pardon 😂 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 23 Ocak 2022 Paylaş 23 Ocak 2022 @Servet Aydın yetkili bi abiye benziyor bu konuda Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ocak 2022 Paylaş 23 Ocak 2022 Erdem Doğan yazdı: @Servet Aydın yetkili bi abiye benziyor bu konuda Duman çıkmamış. Beni ilgilendiren durum yok 🔥 Güç kaynağı toprak bağlantısı boşta veya bağlı olması hasar vermez. Meanwell marka harici hepsi çabuk bozuluyor 1 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 23 Ocak 2022 Paylaş 23 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: Duman çıkmamış. Beni ilgilendiren durum yok 🔥 Güç kaynağı toprak bağlantısı boşta veya bağlı olması hasar vermez. Meanwell marka harici hepsi çabuk bozuluyor Tamam işte, taktiği ver dumanı görelim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ocak 2022 Paylaş 23 Ocak 2022 Tamam işte, taktiği ver dumanı görelim 12 yazan yere 220 220 yazan yere de parmaklar tutulur Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ocak 2022 Yazar Paylaş 23 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: 12 yazan yere 220 220 yazan yere de parmaklar tutulur Duman çıkıyor mu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ocak 2022 Paylaş 23 Ocak 2022 Duman çıkıyor muKimden? Cihaz mı dokunan mı? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ocak 2022 Yazar Paylaş 23 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: Kimden? Cihaz mı dokunan mı? Dumanı herkes çıkarır. Ateş var mı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ocak 2022 Yazar Paylaş 23 Ocak 2022 Annemler tuzlada. Ben bi göreyim onları. Sonrası kısmet artık Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Ocak 2022 Paylaş 23 Ocak 2022 Annemler tuzlada. Ben bi göreyim onları. Sonrası kısmet artıkTamir oluyor diye bir kaç denk geldim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ocak 2022 Yazar Paylaş 23 Ocak 2022 Metin Akbal yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: Annemler tuzlada. Ben bi göreyim onları. Sonrası kısmet artık Tamir oluyor diye bir kaç denk geldim. Ateş diyor adam. Duman diyor. Neyi tamir ediyor tam olarak 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ocak 2022 Paylaş 23 Ocak 2022 Tamir oluyor diye bir kaç denk geldim.Kendisi 100 tl içindeki transistör 150 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ateş diyor adam. Duman diyor. Neyi tamir ediyor tam olarak Servet Aydın yazdı: Kendisi 100 tl içindeki transistör 150 Transistör patladiysa yorum yok Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Metin Akbal yazdı: Transistör patladiysa yorum yok Kondansatör dür abi o @Servet Aydınabinin sevdiğinden 1 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Toprak hattını bende bağlamam. Trafo kaç amperlik ne kadar bir led bağlı bu trafoya ve trafoda fan var mı ? Başka sorum yok tanık sizindir.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Toprak hattını bende bağlamam. Trafo kaç amperlik ne kadar bir led bağlı bu trafoya ve trafoda fan var mı ? Başka sorum yok tanık sizindir..Jüriyi yanıltma var hakim bey Karar : beslenme devresinin çöpe atılmasına sahibinin de amuda kalkıp el şaklatmasına karar verildi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: Jüriyi yanıltma var hakim bey Karar : beslenme devresinin çöpe atılmasına sahibinin de amuda kalkıp el şaklatmasına karar verildi Kilit soruyu kimse sormuyor, belki cihaz 5 amper ama 10 metre şerit led bağlı.. Faraday kanunu 6. maddesine göre, her kim ki amper değerinden yüksek led bağlarsa trafosu yakılır.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Ocak 2022 Yazar Paylaş 24 Ocak 2022 Takıldıktan sonra ledler bir hafta sorunsuz çalıştı. Şimdi tüm led şerit yanıyor ama çok az ışık veriyor. Ve anahtardan kapatınca 6 sn sonra yavaş yavaş kapanıyor. satıcı denemiş bakmış. Bu cihazda sorun yok demiş. Akşam takacam tekrar aynısını Serkan Toker yazdı: Toprak hattını bende bağlamam. Trafo kaç amperlik ne kadar bir led bağlı bu trafoya ve trafoda fan var mı ? Başka sorum yok tanık sizindir.. Bakıcam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts