İçeriğe Yönlendir

Şömine Kömür Sobası

Erkut Uysal

Recommended Posts

Mert Yeldan
Abdussamed Acar yazdı:

Soba iyidir, soba... :)eefcc0410b08191958a323e8a653d4ae.jpg

Sobayı niye yan monte ettiniz?

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Servet Aydın yazdı:

Bence ev yan duruyor

Dünya yansın. Yok o değildi.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Servet Aydın yazdı:

Bence ev yan duruyor

Çay dökülmüyor. Eşşed…

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mert Gülkokan yazdı:

yanlış bakmadıysam ısı pompası Sistemleri 40 50 bin tl arasında babam ile görüştüm zaten yaşım 70 bunun parasını çıkarmak için uzun süre yaşamam lazım diyor :)

Allah gecinden versin de size kalır öyle bakmak lazım. Eve yatırım sonuçta.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mert Gülkokan yazdı:

yanlış bakmadıysam ısı pompası Sistemleri 40 50 bin tl arasında babam ile görüştüm zaten yaşım 70 bunun parasını çıkarmak için uzun süre yaşamam lazım diyor :)

Yaşasın işte mıtivasyon olur hem

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Yalıtımsız evi soba paklar. Şöyle basacak 100 bin btu yu borular kıpkırmızı oh mis.

Bina kaç yıllık? Yığma mı betonarme mi?

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Çay dökülmüyor. Eşşed…

Kaju ve bademler dökülmesin ama ziyan :D

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

yerden yüksekte duran tip te sobalar var. uzun ayaklı. bunlar için alt tarafa bir yalıtkan gerekmezmi? illa bir granit taş ne bileyip tepsi gibi birşey mi koymak lazım?

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Doğan Arşiray yazdı:

yerden yüksekte duran tip te sobalar var. uzun ayaklı. bunlar için alt tarafa bir yalıtkan gerekmezmi? illa bir granit taş ne bileyip tepsi gibi birşey mi koymak lazım?

Kesinlikle gereklidir. Hem zemini korur hemde kül alınırken dökülenler halıya vs zarar vermez.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mert Gülkokan yazdı:

Betonerme bina
Olsa olsa 2000 yapımıdır

Yalıtım ve pen olayına değer bence o zaman. 50 yaşında bina ise ben olsam uğraşmam diyecektim.

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Sobayı niye yan monte ettiniz?
:) yan yükleme kapağı yukarıda kalsın, otlaması kolay olur diye düşündüm...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Cavit Çırakoğlu yazdı:

Amaç ısınmaksa pelet sobası tek geçilir. Akarı kokarı yok.yakması kolay ,külü yok sayılır.  Bir araştırın derim . Soba 1000 TL civarı, yakıtı da tonu 2000 TL civarı. Yazlıkta kışın kullanılıyor şu anda .

Bende baktım bir ara eskiden torbası 20 liraymış, şimdi 70-80-90 a kadar çıktı diyorlar. Ekonomisi kalmamış. 

Doğan Arşiray yazdı:

Soba altlıkları da satılıyor. Üstü fayans gibi, çerçeveli bir plaka. Konteynere koyduğum kuzinenin altına koydum mecbur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Erhan Doruk yazdı:

Bende baktım bir ara eskiden torbası 20 liraymış, şimdi 70-80-90 a kadar çıktı diyorlar. Ekonomisi kalmamış. 

Soba altlıkları da satılıyor. Üstü fayans gibi, çerçeveli bir plaka. Konteynere koyduğum kuzinenin altına koydum mecbur. 

kocaman bir granit fayans alsam?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Zeminde mermer arka tarafta da duvara sabit mermer olmalı. Çabuk ısınıp geç soğuyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...