Murat Öngür 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Merhaba daha önce cam pastası kullanan var mı ? camlardaki çiziklerde ne kadar etkili örnek : yan camlardaki inip kalkma esnasında oluşan çiziklerde ve ön arka camdaki zamanla oluşan silecek çiziklerinde etkili olur mu ? ve önereceğiniz marka var mıdır ? 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Cevapları heyecanla bekliyorum. Aynı dertten muzdaribim. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 @Buğra Höngül Bu isi halleder.. Ama foto ekleyin fotosuz olunca görmeden okuyup üfleyemem diyor 😂 2 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Gece karşıdan gelen araçların ışığı ile ortaya çıkan taş vuruklarına da iş yapar mı acep Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Rayon ped + seryum oksit polisaj makinesi ya da cam pastası kullanmalısınız çok derin çizikler için zımpara yöntemi de var ancak ciddi tecrübe lazım 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Buğra Höngül yazdı: Rayon ped + seryum oksit polisaj makinesi ya da cam pastası kullanmalısınız çok derin çizikler için zımpara yöntemi de var ancak ciddi tecrübe lazım adres aalım Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 https://maps.apple.com/?ll=36.591337,36.164064&q=Konumum&_ext=EiYpV9bsKB9LQkAxDaEMf0UUQkA51asShUVMQkBBPQ8sHbQVQkBQBA%3D%3D&t=hBuyur abi her zaman beklerim[emoji3] 3 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 https://maps.apple.com/?ll=36.591337,36.164064&q=Konumum&_ext=EiYpV9bsKB9LQkAxDaEMf0UUQkA51asShUVMQkBBPQ8sHbQVQkBQBA%3D%3D&t=hBuyur abi her zaman beklerim[emoji3]Haritaya baktım da, hemşehrim burdaymış, Dörtyol’dan selamlar üstad [emoji1][emoji1595] 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 ön camdaki derin çizik tam gözümün hizasında olunca çok rahatsızlık veriyordu biraz araştırıp seryum oksit ile denemeye karar vermiştim, tek çizik için 1 saate yakın uğraştırdı beni ama değdi çizik falan kalmamıştı, maskelemeyi iyi yapamamıştım çiziği çıkarmak 1 saat temizlemesi 2 saatten fazla sürdü. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Camcı, Reno'nun camlarını pasta ile silelim, randıman alamazsak değişiriz demişti. 42 yıllık camlarda denendi ama istediğimiz gibi olmadı. Bizde tüm camları değiştirdik. Daha yeni araçlarda daha iyi sonuç alınabilir. Tabi burada uygulayan şahısın tecrübesi çok önem kazanıyor. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Evren Barış Özbek yazdı: Camcı, Reno'nun camlarını pasta ile silelim, randıman alamazsak değişiriz demişti. 42 yıllık camlarda denendi ama istediğimiz gibi olmadı. Bizde tüm camları değiştirdik. Daha yeni araçlarda daha iyi sonuç alınabilir. Tabi burada uygulayan şahısın tecrübesi çok önem kazanıyor. Abi eski camın yüzeyi daha çok bozulduğundan düzeltmesi daha kolay aslında ancak boya pastası camda en fazla kireci temizler, aşındırma yapamaz. Ön camınız çok pahalı değilse hiç uğraşmayın yeni taktırın. 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Haritaya baktım da, hemşehrim burdaymış, Dörtyol’dan selamlar üstad [emoji1][emoji1595] Aleyküm slm celal abi 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Aslında cam sileceklerini sık sık değiştrisek bunlara ihtiyaç kalmayacakMert onunla alakası var ama çok değil çünkü silecekler ilk hareketini yarı kuru yapıyor o yüzden önüne geçilecek bişey değil Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Murat Öngür yazdı: Merhaba daha önce cam pastası kullanan var mı ? camlardaki çiziklerde ne kadar etkili örnek : yan camlardaki inip kalkma esnasında oluşan çiziklerde ve ön arka camdaki zamanla oluşan silecek çiziklerinde etkili olur mu ? ve önereceğiniz marka var mıdır ? var. otoglym marka cam pastasıydı ve hiç işe yaramıyordu. bende de bunun içine toz halinde aldığım ceryum oksit aldım ve karıştırdım. silecek çiziklerinde müthiş iyi iş çıkarttı. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Buğra Höngül yazdı: Rayon ped + seryum oksit polisaj makinesi ya da cam pastası kullanmalısınız çok derin çizikler için zımpara yöntemi de var ancak ciddi tecrübe lazım bu iş orbital makineyle olur mu denemeli miyim ? Göz hizamda silecek çiziğim var çok derin değil ancak gece karşıdan ışık vurduğunda belli oluyor Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Yasin Şimşek yazdı: bu iş orbital makineyle olur mu denemeli miyim ? Göz hizamda silecek çiziğim var çok derin değil ancak gece karşıdan ışık vurduğunda belli oluyor normal matkap ile yapmıştım. oldukça yavaş yapılmalı. ceryum oksit su ile aktive oluyor. mikro düzeyde yüzeyi ısıtıyor ve camı eritiyor. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Doğan Arşiray yazdı: normal matkap ile yapmıştım. oldukça yavaş yapılmalı. ceryum oksit su ile aktive oluyor. mikro düzeyde yüzeyi ısıtıyor ve camı eritiyor. einhell polisaj makinemi satıp yine ucuz yollu ancak bu sefer orbital polisaj makinesi aldım. Cam polisaj videolarında herkes rotary kullanmış 😄 Bakalım matkap da aklımda o zaman Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Rotary ile markap farkı yok o dönüş şekli seryum oksit su İle aktive demeyelim de kıvamına geliyor Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 orada bir tür indirgeme reaksiyonu oluyor. kimya bilgim süper değil ancak cam üzerinde oluşan iki tür etki var biri bildiğimiz sürtünme ve aşındırma diğeri ise yüzey üzerinde oluşan kimyasal reaksiyon. öyle olmasa pasta dan farkı olmazı sonucun. cam cilasının yaptığı da o. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 bu iş orbital makineyle olur mu denemeli miyim ? Göz hizamda silecek çiziğim var çok derin değil ancak gece karşıdan ışık vurduğunda belli oluyorOrbital olmaz güçsüz kalır rotary olması lazım 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Orbital olmaz güçsüz kalır rotary olması lazımAnladım abi teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 22 Ocak 2022 Paylaş 22 Ocak 2022 Mert Gülkokan yazdı: Daha önce konuşuldu Mert bu forumda daha önce konuşulmayan birşey yoktur. Varoluşşal bir devinim içinden geçerken kuantum bile konuşulmuştur. 2 6 Yorum bağlantısı
Selim Gül 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Mert Gülkokan yazdı: Daha önce konuşuldu Pasta makinası olmadan elle bu işi yspamazsınız Seryum oksit ve güzel bir mskina lazım Ben yaptırdım ve çizikleri aldı ön cam için Tüm camlar için yapılırsa ciddi para isteyeceklerdir Bu uygulamayı camcılar mı yoksa araç koruma uygulaması yapanlar mı yapıyor. Yorum bağlantısı
Selim Gül 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Mert Gülkokan yazdı: Boya korumacılar yapıyor ama hepsi yapmıyor çünki uğraştırıcı Redmi Note 9 Pro Max cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Siz yaptırdıysanız ne kadar ücret ödediniz Yorum bağlantısı
Selim Gül 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Mert Gülkokan yazdı: ben 1.5 sene önce 200 tl ye yaptırdım @Mert Gülkokan1.5 sene önce =200 tl ise şuan fiyatını düşünmek bile istemiyorum... 😄 Yorum bağlantısı
Recommended Posts