Sühan Bozdağ 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 İki gündür böyle tuhaf bir durum yaşıyorum. Örneğin benzinciye giriyorum kontağı kapatıp yerinden çıkartıyorum ama motor bir süre daha sarsılarak çalışmaya devam edip öyle stop ediyor. Başına gelen var mıdır? Neden olur merak içindeyim. Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 19 Ocak 2022 Yazar Paylaş 19 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Yakıtta katkı falan var mı ? Katkı yok, düz BP benzini. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Tesisatla oynandı mı. Ne yaptıktan sonra böyle oldu ? Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 19 Ocak 2022 Yazar Paylaş 19 Ocak 2022 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Tesisatla oynandı mı. Ne yaptıktan sonra böyle oldu ? Yakın zamanda yapılan hiçbir şey yok. Geçen sene motor yapıldı, far ampulleri değişti. 19 Ocak 2022 tarihinde Sühan Bozdağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Şarj dinamosu arızası muhtemelen, geçmiş zamanda kamyonumuzda başımıza gelmişti 1 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 19 Ocak 2022 Yazar Paylaş 19 Ocak 2022 Selçuk Bakış yazdı: Şarj dinamosu arızası muhtemelen, geçmiş zamanda kamyonumuzda başımıza gelmişti Motor stop ettikten sonra tekrar marşa bastığımda bazı değişik sesler de geliyor. Çıtırtı gibi. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Sühan Bozdağ yazdı: Motor stop ettikten sonra tekrar marşa bastığımda bazı değişik sesler de geliyor. Çıtırtı gibi. Marşı geç alıyor dimi, büyük ihtimalle şarj dinamosu. Aküyü bitirir bu şekilde kullanmak. Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 19 Ocak 2022 Yazar Paylaş 19 Ocak 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: karbütarlü mü bunun motoru Karbüratörlü evet Selçuk Bakış yazdı: Marşı geç alıyor dimi, büyük ihtimalle şarj dinamosu. Aküyü bitirir bu şekilde kullanmak. Motor soğukken ilk marşta çalışıyor sekmeden, ama ısınınca almıyor, dip gaz falan yapıp çalıştırıyorum genelde. Akü de yeni 4 ay oldu alalı. 19 Ocak 2022 tarihinde Sühan Bozdağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Kontak elektriği tam kesemiyor olabilir mi? Ark vb. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Ters çalışma işte. Durduk yerde olması garip ama 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 kontak termiği gibi birşey den olabilir mi 1 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 19 Ocak 2022 Yazar Paylaş 19 Ocak 2022 Mehmet Cihat yazdı: kontak termiği gibi birşey den olabilir mi Youtube videolarına bakınca da bu ihtimal güçleniyor sanki ama, araba 94 model olunca her şey olma ihtimali var. Yorum bağlantısı
Doğukan Çoktay 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Kanister valfi var mı bilmiyorum bu araçta. Yakıt buharı motora gitmeye devam ediyor olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Sühan Bozdağ yazdı: Karbüratörlü evet şamandıran taşıyordur, kafa sallaya sallaya stop eder. Sühan Bozdağ yazdı: ama ısınınca almıyor, dip gaz falan yapıp çalıştırıyorum genelde. kesin şamandıra uzun yolda çok yakar bu araba 3 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 19 Ocak 2022 Yazar Paylaş 19 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: şamandıran taşıyordur, kafa sallaya sallaya stop eder. kesin şamandıra uzun yolda çok yakar bu araba Kafa sallaya sallaya stop ediyor doğru. Benzin göstergesi yakıt tam dolu da olsa yarım gösteriyor, Yarımsa sıfır diyor. boş depoyla yokuş aşağı park edince full oluyor. Bu korkunç pahalılıkta yakabildiğini de maximum yakıyor evet. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Sühan Bozdağ yazdı: Benzin göstergesi yakıt tam dolu da olsa yarım gösteriyor, Yarımsa sıfır diyor. boş depoyla yokuş aşağı park edince full oluyor. yok şamandıra derken, depo değil. karbütaör içinde şamandıra vardır. depodaki ile ilgisiz o ayrı bir sorun 2 1 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 19 Ocak 2022 Yazar Paylaş 19 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: yok şamandıra derken, depo değil. karbütaör içinde şamandıra vardır. depodaki ile ilgisiz o ayrı bir sorun Karbüratördeki şamandıradan haberim olmasa da, oralarda bi rahatsızlık olduğunu hissediyordum zaten. ilk çalıştırdığımda 900 -1000 arası düzenli olan rölanti motor iyice ısınınca 1500-2000 oluyor. Bu durumu serviste çözemedilerdi. Fakat bu şamandıranın arızası kontağı kapatınca motorun hala çalışmasına da yol açar mı sizce? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 yok şamandıra derken, depo değil. karbütaör içinde şamandıra vardır. depodaki ile ilgisiz o ayrı bir sorunBirde kapış dedikleri vardı değil mi karbüratörde. Tamgazda 1 çaybardağı benzini boca eder süper tepki. Çok severim karbüratörlü arabayı. 1 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 19 Ocak 2022 Yazar Paylaş 19 Ocak 2022 İlkay Başaran yazdı: Çağlar Bayur yazdı: yok şamandıra derken, depo değil. karbütaör içinde şamandıra vardır. depodaki ile ilgisiz o ayrı bir sorun Birde kapış dedikleri vardı değil mi karbüratörde. Tamgazda 1 çaybardağı benzini boca eder süper tepki. Çok severim karbüratörlü arabayı. Satılık benimki Halis muhlis Japon karbüratörlü 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Kontak kapatınca akabinde stop var. Demekki kontak çalışıyor. Ama bi yerlerde yakıt kalıyor ya da yakıt silindire gönderilmeye devam ediyor ki çalışmaya devam ediyor kısa süreki. 1 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 19 Ocak 2022 Yazar Paylaş 19 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kontak kapatınca akabinde stop var. Demekki kontak çalışıyor. Ama bi yerlerde yakıt kalıyor ya da yakıt silindire gönderilmeye devam ediyor ki çalışmaya devam ediyor kısa süreki. Bu durumda da galiba ilk şüpheli; Karbüratör... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Sühan Bozdağ yazdı: Bu durumda da galiba ilk şüpheli; Karbüratör... Sadece mantık yürüttüm. Yaşım küçük abi. Karbüratör bilmem 🤷🏼♂️ 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Sühan Bozdağ yazdı: Karbüratördeki şamandıradan haberim olmasa da, oralarda bi rahatsızlık olduğunu hissediyordum zaten. ilk çalıştırdığımda 900 -1000 arası düzenli olan rölanti motor iyice ısınınca 1500-2000 oluyor. Bu durumu serviste çözemedilerdi. Fakat bu şamandıranın arızası kontağı kapatınca motorun hala çalışmasına da yol açar mı sizce? jepsine yol açar, şamandıra taşırıyor ise bunların hepsini yapar. İlkay Başaran yazdı: Çağlar Bayur yazdı: yok şamandıra derken, depo değil. karbütaör içinde şamandıra vardır. depodaki ile ilgisiz o ayrı bir sorun Birde kapış dedikleri vardı değil mi karbüratörde. Tamgazda 1 çaybardağı benzini boca eder süper tepki. Çok severim karbüratörlü arabayı. kapış candır, , emcük lediği hava ile çalışan diyafarmı olur, kapışsız araba domatessiz menemen gibidir 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts