Murat Gedik 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Şu aracın direksiyonundaki kişi istifa ettirilen belediye başkanı. Dün Ak Partiden istifa etti. Bence Belediye başkanlığından değil de ilk önce Ak Partiden istifa etmeliydi. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 İlkay Başaran yazdı: Çağlar Bayur yazdı: evin girişine beton dökersen yağmur suyunun toprğakarışmasını engelledğin için evde oturma izni verilmeyen kanada da lastik yakmak iyi fikir gibi gelmedi bana ama Bu arada su geçirgen beton yapabiliyoruz konu açılmışken Çağlar abi. Beton değil topraktır o, beton olsa sulamazdın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Murat Gedik yazdı: Bence Belediye başkanlığından değil de ilk önce Ak Partiden istifa etmeliydi. Bence elleri güçlü ve öyle olmasını istediler.. 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Mehmet abi maşallah belediye başkanınızı çok samimi gördüm. Cumhurbaşkanlığına adaylığına koysa oyumu ona veririm. Bana rahmetli valimiz Recep YAZICIOĞLU nu hatırlattı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Muhammet Ergün yazdı: Mehmet abi maşallah belediye başkanınızı çok samimi gördüm. Yediler bu adamı, istifaya zorladılar. Önce belediye başkanlığından sonra partiden istifa etti. Muhammet Ergün yazdı: Cumhurbaşkanlığına adaylığına koysa oyumu ona veririm. Tüm Türkiye sevmişti bu adamı. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Yediler bu adamı, istifaya zorladılar. Önce belediye başkanlığından sonra partiden istifa etti. Tüm Türkiye sevmişti bu adamı. Doğru adamın siyasette işi yok, acı ama gerçek bu 😔 2 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 20 Ocak 2022 Yazar Paylaş 20 Ocak 2022 bu gün birbuçuk saatlik uğraş sonunda arabayı otoparktan çıkartabildim. 3 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Sabah 9 gibi -10.5 derece fotoğrafta sağ üstte görünüyor. Bizde böyleyse doğuda çok çok soğuktur. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 9 sene amerikada yaşadım. Gördüğüm şuydu. karla temizleme kar yağarken başlar. hatta yağmadan başlar. yol tıkanınca çok geçtir. geceden açarlar sabah için yolları. İkincisi halk imece usulü illa ki çalışır çalışmak zorundadır. Herkes kendi evinin önünü temizlemekle yükümlüdür. Ayrıca şahsa ait kepçeler bazı firmaların otopark kepçeleri de hizmet alımı sabit bedelle belli mahalleleri temizleme işi yapar. (dı) Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Mehmet Göktürk yazdı: 9 sene amerikada yaşadım. Gördüğüm şuydu. karla temizleme kar yağarken başlar. hatta yağmadan başlar. yol tıkanınca çok geçtir. geceden açarlar sabah için yolları. İkincisi halk imece usulü illa ki çalışır çalışmak zorundadır. Herkes kendi evinin önünü temizlemekle yükümlüdür. Ayrıca şahsa ait kepçeler bazı firmaların otopark kepçeleri de hizmet alımı sabit bedelle belli mahalleleri temizleme işi yapar. (dı) Hocam geçen haftasonu Gölcük üstü bir yerde kamptaydım. Sıradan bir traktörün önünde küreme vardı. Görevli arkadaş söyledi, köylü saatlik ücretle belediyeye çalışıp yol açıyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Sami Demirpaz yazdı: Hocam geçen haftasonu Gölcük üstü bir yerde kamptaydım. Sıradan bir traktörün önünde küreme vardı. Görevli arkadaş söyledi, köylü saatlik ücretle belediyeye çalışıp yol açıyormuş. işte bu.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Sabah 9 gibi -10.5 derece fotoğrafta sağ üstte görünüyor. Bizde böyleyse doğuda çok çok soğuktur. -32 derece bile var. https://mgm.gov.tr/sondurum/en-dusuk-sicakliklar.aspx 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Mahmut Yıldız yazdı: -32 derece bile var. https://mgm.gov.tr/sondurum/en-dusuk-sicakliklar.aspx Dün için Sivas merkez -17 diyor ama hissedilen -26 civarında idi, sağlam soğuk var hâlen. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Selçuk Bakış yazdı: ama hissedilen -26 civarında idi, o dercede his kalıyor mu? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: o dercede his kalıyor mu? Sabah buz kazıdım, sadece elimin var olduğunu hissedebildim 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Selçuk Bakış yazdı: Sabah buz kazıdım, sadece elimin var olduğunu hissedebildim Ben bu hafta hiç buz kazımadım. İlk kar yağdığında cama örtü serdim, dıştan serilip kapıya sıkıştırılan ve aynalara lastik geçirilen tip. Sererken altından da çek çek ile suyu çektim. Sabah sıfır buz. Millet cam kazırken ben örtüyü alıp arabaya bindim. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Ben bu hafta hiç buz kazımadım. İlk kar yağdığında cama örtü serdim, dıştan serilip kapıya sıkıştırılan ve aynalara lastik geçirilen tip. Sererken altından da çek çek ile suyu çektim. Sabah sıfır buz. Millet cam kazırken ben örtüyü alıp arabaya bindim. Ben de bahsettiğiniz üründen aldım dün. Bugün kargoya verildi bakalım yarına gelirse inşallah kar yağmadan serecem cama Kaça aldınız Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Ben de bahsettiğiniz üründen aldım dün. Bugün kargoya verildi bakalım yarına gelirse inşallah kar yağmadan serecem cama Kaça aldınız Kıyas yapamayacak kadar uzun süre önce, 2 yıl oldu. Şimdiye göre anlamsız fiyattaydı. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Ben bu hafta hiç buz kazımadım. İlk kar yağdığında cama örtü serdim, dıştan serilip kapıya sıkıştırılan ve aynalara lastik geçirilen tip. Sererken altından da çek çek ile suyu çektim. Sabah sıfır buz. Millet cam kazırken ben örtüyü alıp arabaya bindim. Hanimin arabaya niyetim var, Uno çok çabuk kaziniyor ama 2008 için çekiç murç lazım neredeyse 😅 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 21 Ocak 2022 Paylaş 21 Ocak 2022 Hanimin arabaya niyetim var, Uno çok çabuk kaziniyor ama 2008 için çekiç murç lazım neredeyse [emoji28]Karton iyidir iyi. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Ocak 2022 Paylaş 22 Ocak 2022 Barış AÇIL yazdı: Selçuk Bakış yazdı: Hanimin arabaya niyetim var, Uno çok çabuk kaziniyor ama 2008 için çekiç murç lazım neredeyse Karton iyidir iyi. Bizim yukarısı rüzgarlı, denerim ama sileceklerin de elden gitmesinden korkuyorum 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 22 Ocak 2022 Paylaş 22 Ocak 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Kıyas yapamayacak kadar uzun süre önce, 2 yıl oldu. Şimdiye göre anlamsız fiyattaydı. Bugün geldi aldığım ürün hemen serdim kar şiddetini artırmaya başladı Cama serdim ama ölçüleri 90x150 cm olmasına rağmen camın tamamını örtmedi üstten biraz açıklık kaldı. Camdaki suyu çekçek ile aldıktan sonra serdim ama ben serene kadar yine biraz ıslandı. Bakalım nasıl performans sergileyecek cama yapışacak mı hava soğuyunca göreceğiz 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Ocak 2022 Paylaş 22 Ocak 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Bugün geldi aldığım ürün hemen serdim kar şiddetini artırmaya başladı Cama serdim ama ölçüleri 90x150 cm olmasına rağmen camın tamamını örtmedi üstten biraz açıklık kaldı. Camdaki suyu çekçek ile aldıktan sonra serdim ama ben serene kadar yine biraz ıslandı. Bakalım nasıl performans sergileyecek cama yapışacak mı hava soğuyunca göreceğiz Benim ki camı tamamen kapatıyor, üst taraftan kapıya sıkıştırıp elimi alttan sokup suyu öyle çekiyorum. Sonra alttaki lastikleri aynaya takıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts